+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 85 Sayfa var 1 2 3 11 51 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 845
Ağaç Şeklinde Aç14Beğeni

Konu: JASMİNO7 Nuroz18 Günlüğü

Super Moderator behice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    18

JASMİNO7 Nuroz18 Günlüğü

Hoşgeldin aramıza Jasmino7 !!! Günlüğün hakkında hayırlı olsun !! Azim ve gayretinle bizim de yardımlarımızla inşallah istediğin kiloya ulaşabileceksin . Amacımız sağlıklı zayıflamak. Lidanın verdiği enerji ile gerçekten başaracaksın. Yeterki iste.En büyük güç sende !!! herşeyin gönlünce gerçekleşmesi dileğiyle başarılar !!!!!

Öncelikle lida ile ilgili bölümleri okumalısın. Görüşmek üzere !!!!
    jinedoc

JASMİN07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    10

MERHABALAR

Benim için bu günlüğü açtığınız için öncelikle çok teşekkür ederim.Gerçekten dünden beri düşündüklerimi sizlere yazdığım için daha bir huzurluyum.Sizlerle paylaşmak sanırım bana iyi geldi.Ben otuzdört yaşındayım 1.65 boyunda 98,5 kiloyum.Evliyim iki çocuk annesiyim.Çalışıyorum işim çok yoğun ve stresli mesai saatlerim düzensiz ve işim masabaşında o yüzden korkunç bir kalçam var ve ben nefret ediyorum bu durumdan hafta sonu bile bir gün çalışıyorum.Haftada tek gün istirahatim oluyor bugünde evde ne yapacağımı şaşırıyorum temizilik çamaşır bulaşık bir bakıyorum akşam olmuş hafta içi ise eve en erken altı da geliyorum yine yemek bulaşık ve saat dokuzda benim pilim bitmiş oluyor hareketsiz bir yaşam zaten vakit yok akşam eve gelince yemegi ye otur birde işden stresli geldiğimde uyku problemi çekiyorum sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum gece uyanıyorum bir bakmışım ben dolabın önündeyim ve ben buna engel olamıyorum.Sonra pişman oluyorum ama bir süre sonra unutuyorum aslında pek takmamaya çalışıyordum ama nereye kadar takmayacaksın evde dışarı çıkarken giyeceğin hiç bir şey üzerine olmuyor gittiğin yerlerde zayıf bayanları görünce sadece bakıyorsun olmak istiyorsun ama yemeyede devam ediyorsun sadece istemek yetmiyor ama bu kararı almak ve gerçekden başlamak o kadar zorki defalarca spor salonuna yazıldım iş çıkışı oraya gidiyordum oraya gidebilmek için sabah altıda uyanıp yemeklerimi yapıyordum ama boğazına dikkat etmeden nereye gitsen boş ve kısa bir süre sonra bırakıyordum insan emek ve çaba verince karşılığını istiyor ve bekliyor defalarca rejime başladım ama en fazla iki yada üç gün sonra irademe hep yenik düştüm .LİDA KULLANDIĞIM 4 GÜN DÖRT GÜNDEN HAYATIMDA İLK KEZ ACIKMIYORUM AÇLIK KRİZLERİNE GİRMİYORUM VE GECE LAVOBO VE SU İÇME DIŞINDA KALKMIYORUM.İnsanlar nedense bir işi başarmaya karar verdiklerinde desteğe ihtiyaç duyuyor Ben bu desteği sizlerden aldım LİDA ise Benim açlık krizlerimi engelledi inşallah böyle devam eder.İlk üç gün başağrım çok yoğun oldu ağız kuruluğu hala devam ediyor ama ben şikayetci değilim.Sabah ilacımı alıp yarım saat sonra domates, salatalık ve peynirden oluşan kahvaltımı yapıyorum .öğlen işyerine bir elma getiriyorum onu yiyorum akşam ise yoğurt yiyorum.Saat ona doğru yine meyvamı yeyip yatıyorum.Kendimi yorgun hissetmiyorum enerji doluyum bugün uzakda olan ailemi aradım sesimin çok iyi geldiğini söylediler evet gerçekten mutluyum bu sefer başaracağım buna inanıyorum .Bugün dayanamdım tartıldım 1,5 kilo vermişim Mucize beklemiyorum ben açlık hissetmeyeyim rejimimi uygulayım bu bile bana yeter .Ansiklopedi bölümünde yazılanları okudum artık korkmuyorum

boy:1.65
    kilo:82
    ideal:
    Başlama tarihi:11.11.2011

biolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    1

re: JASMİNO7 Nuroz18 Günlüğü

Merhaba Jasmin.Aramıza hoşgeldin canım.seni çok iyi anlıyorum.en yakın arkadaşlarımız ailemiz hatta eşimiz bile bizi yeterince anlamazken bitkisel mucizeler ailesindeki herkes birbirini anlıyor ve desteklıyor.çünkü problemimiz aynı.insanlar zayıflamalısın yememelisin diyor ama bu söylendiği kadar kolay değil.şimdi lida sayesinde acıkmıyoruz ama önemli olan bu acıkmadığımız süre içinde yanlış yeme alışkanlıklarımızı değiştirmeliyiz.
    canım yediklerin bana az göründü biraz proteinle destekleyebilirsin.acıkmıyorsun ama bir süre sonra vücudun besinsiz kalabilir sabah kahvaltısında süt yumurta öğle yemeğinde ızgara et veya iki kaşık baklagil yiyebilirsin.
    spor salonuna vaktin olmuyorsa sabah bir saat yürüyebilirsin
    Biz daima yanındayız canım.sevgiler...

kimyager - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

hoşgeldin JASMİNO07; burada çok iyi kilo verebilirsin bunu anlattıklarından anlıyorum lida sende tam olması gerektiği gibi etki yapmış. herhangi bir sağlık sorunu çıkmazsa ben sana önümüzdeki üç ay içinde en az 18 kilo verebileceğinin garantisini veriyorum. bu kesin olarak hayal değil. şu an için yediklerin normal eksiklik olmaz hiç korkma. peynir yoğurt yiyorsun zaten. sonraları yumurta da eklersin ama bu önündeki ilk bir ayı çok iyi değerlendirmelisin. bir kaçamak yapıp yürüyüşlere geçmelisin. hergün bir şekilde yürümelisin .lida sayesinde zaten çok erken kalkacaksın yorulmak olmayacak. bunları iyi değerlendir. zamanla yarışıyorsun vücut lidaya alışana kadar ilk bir ayda yapabileceğin herşeyi yap. daha uzak duraklarda in mesela yada daha uzak yerlere park et araban varsa eğer.
    göreceksin lida senin boy ve kilonda olanlar için bir mucizedir. fırsatı kaçırma.
    sorularını buradan sorma görmeyebiliriz sorular kısmından sorabilirsin...
    zayıflamaya karar vermek; kendinize bir meydan okumadır,bu da çok ciddi bir iştir.

Beğenildi
    10

TEŞEKÜRLER

Yazdıklarınızı okudum önerileriniz benim için çok önemli ben yazmadım son üçgünden beri altıda uyanıyorum sanki kurulmuş saat gibiyim ama her şeyi ilaca baglamak istemedim demek erken kalkmamın nedeni buymuş bugün eve gider gitmez yürüyeceğim KENDİMİ BUGÜN GERÇEKDEN İYİ HİSSEDİYORUM gerekirse sabah akşam yürüyeceğim ve size yaşadığım sonucu yazacağım bana moral verdiğiniz için sonsuz teşekürlerr......................

ideal:

cantürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

ARAMIZA hoşgeldin jasmin ablacım inşallah kilolarımızı verceğiz bırakmak yok her ne olursa olsun mücadeleye devam
    ben 22 yaşında 153 cm 70 kg den 67 ye düşen (3hafta içinde lida diyet ve egzersizle)
    2 yılık muhasebe mezunu annemin eczanesinde çalışan sizler gibi kilo vermeye çalışan
    1acizane bitkisel mucizeler ailesi üyesim
    zayıflama yolunda hepimize başarılar

zahidem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

JASMİNO7 seni anca senin sorunu yaşayanlar anlar tam yerindesin.asla umudunu yitirme kesin zayıflayacaksın. sen kimyager inde sölediği gibi yürüyebildiğin kadar yürü enerji yak ilk bir ay çok önemli ikinci ay kilo verişi yavaşlıyor. mesala ben geçen yıl 12 kiloyu ilk bir ay verdim ikinci ay 4 kilo verdim..yani ilk ay çok önemli ama ben düzenli olarak hergün bir saat hıslı yürüdüm..sana başarılar..sonuçları merakla bekliyoruz..
    HER ŞEY SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN

Super Moderator behice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    18

Ha gayret arkadaşım sen de başaracaksın !!! Ben den sana küçük bir tavsiye iki çocuklu ve çalışan bir bayan olarak evine bir spor aleti alabilirsin. Yürüyüşten başka evde müsait olduğun 15-30 dakika kullansan yine yararınadır. İlersi için de güzel bir yatırım oluyor. Kolay gelsin mücadelen Jasmino7 !!!!
    jinedoc

Beğenildi
    10

Günaydın hepineze ayrı ayrı teşekkür ediyorum desteğiniz ve önerileriniz için sağolun arkadaşlar.Ben bu sene yaz ayında inşallah memketime döneceğim şu an başka bir ilde görev yapıyorum kesin dönüş yaptığımda evime yürüyüş bandı almayı düşünüyorum ama kiracı olmak taşınmak diyar diyar gezmek çok zor bu yüzden evime almadım.Dün akşam evimin üç kilometre gerisinde indim evime kadar yürüdüm eşim evde beni görünce korktu kıpkırmızı olmuşum tabi kolay değil bu kiloyla yürümek bunu her akşam yapacağım kararlıyım hareketsiz bir yaşam beni bu hale getirdi bunun farkındayım akşam saat altı buçukda iki kase yoğurdumu yedim ama saat on da karnım acıktı bir domates ile biraz peynir yedim onbir gibi yattım yanlız bu sabah üçde uyandım bir dahada uyuyamadım tv izledim ama görseniz inanmazsınız çünkü şu an uykusuz degilim gayet iyiyim içim enerji dolu genelde canım bir şey yapmak istemez ama sanki içimde baharın kıpırtıları var çay ve kahve hiç içmiyorum çarpıntım olur diye korkuyorum aslında şimdiye kadar hiç olmadı ama bunu yaşayıp korkmak istemiyorum.

ideal:

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Evet jasmin yürüyüş. Bu senin icin çok iyi. Bunu zamanla artır. Önceleri 3 Km. daha sonra bunu 5'e çıkart. Vereceğin kiloya kendin bile inanamayacaksın. Bu yaza başka bir kimlikle gireceksin. Bu ara sakın kendine kıyafet alma. Haziran ayında evdeki bütün kıyafetlerini vermek zorunda kalacaksın. Zayıflayacaksın ama bu seni epey bir masrafa sokar. Kıyafet masrafın çoğalacak. Ama böyle masrafa can kurban değilmi...

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler