+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 37 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 13 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 370
Ağaç Şeklinde Aç111Beğeni

Konu: Freya' nın Nuroz18 Günlüğü

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

Re: HARKWİLL'İN NUSLİMM500 GÜNLÜĞÜ

bugununde raporunu vermeden atlamayalım dedimmm
    9:00 nuslimm
    9:30 yumurta,salatalık,domates,iki tane yesil zeytin ve bir dilim kepek ekmegi
    17:00 yagsız,ızgarada az bir tavuk ve bir kase cacık
    bugunlerde suyumu hesaplayamıyorum karışıyor ama 3.5 lt olmuştur kesin :D
    ve tabiki bir saat tempolu yürüyüş
    sanki bu aralar kilo veremiyormuşum gibi hissediyorum ama hem cankecan ilk 10 günden sonra daha hızlı verirsin kilolarını demişti,hemde regl dönemim yaklaştı sanırm
    regl dönemimle birlikte doğum kontrol hapı almaya başlayacagm,doktorum kesinlikle kullanmam gerektiğini söledi,çünkü daha önce ameliyat oldum ve bidaha olma riskini göze almayız dedi sanırım haplarla birlikte biraz yavaşlar kilo vermem ama bırakmayacagım kendimi kesinlikle
    off ya halbuki biran önce gitsin istiyorum su kilolar,eski kıyafetlerime girmek istiyorumm yaa biraz sabırsız bir insanım sanırımm
    annemle hergün acaba kaç kilo olmuşuzdur die konuşup duruyoruz ama ikimizde korkumuzdan tartıya çıkmıyoruz çarşamba günü berbarer tartılacagz aynı anda başladık rejime ama o hap kullanmıyor,benmde kullandıgımı bilmiyor kesinlikle karsı bu tür seylere
    herkese sağlıklı kilo vermelerrrrr

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Re: HARKWİLL'İN NUSLİMM500 GÜNLÜĞÜ

Harkwill sen on günlük süreci iyi bir dönemde atlatıyorsun. Regl dönemin bittiği andan itibaren kilo vermeye başlayacaksın. Böyle devam edersen 1,5 ay sonra 10 kilo eksilmiş olursun. Ama sen bir sağlıkçı olarak kendi kendinin doktoru ol. Doğru olanı sana öğretecek değilim sen zaten biliyorsun. Herşey güzel gidiyor onu görüyorum. Başarı kaçınılmaz.

imez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    74

Re: FREYA'NIN NUSLİMM500 GÜNLÜĞÜ

Günaydııııınnnnnn. Aman da aman yeni günlük açılmış diyete dikkatli şekilde başlanmış. Adına çok sevindim güzelim. Ben de katıldım tekrar bu sabah aranıza. Ya ne zaman son gaz başlasam ya grip oluyorum ya başka bir rahatsızlık çıkıyor. Eeeee yaz geliyor ilkbahar yaz kreasyonları görücüye çıkmaya başladı ama ben denemek bile istemiyorum. yine 40 beden giymeliyim giymeliyiz. Yazmasam da takipteyim canım unutma çoookkkk kolay gelsin öpüyoruumm

BU ÜYEMİZ BEBEK NEDENİYLE DİYETE ARA VERMİŞTİR !!!

http://imezindekorasyonevi.blogspot.com/

Beğenildi
    95

Alıntı imez Nickli Üyeden Alıntı
    Günaydııııınnnnnn. Aman da aman yeni günlük açılmış diyete dikkatli şekilde başlanmış. Adına çok sevindim güzelim. Ben de katıldım tekrar bu sabah aranıza. Ya ne zaman son gaz başlasam ya grip oluyorum ya başka bir rahatsızlık çıkıyor. Eeeee yaz geliyor ilkbahar yaz kreasyonları görücüye çıkmaya başladı ama ben denemek bile istemiyorum. yine 40 beden giymeliyim giymeliyiz. Yazmasam da takipteyim canım unutma çoookkkk kolay gelsin öpüyoruumm
    günaydın tatlmmm
    tekrar gelmene nasıl sevindim anlatamamm inş bu sefer bir rahatsızlığın olmazda tam gaz devam ederiz
    bende çooookkkk opuyorumm
    sağlıklı zayıflamalarrrrrrrrr

Beğenildi
    95

Alıntı Cankecan Nickli Üyeden Alıntı
    freya sen on günlük süreci iyi bir dönemde atlatıyorsun. Regl dönemin bittiği andan itibaren kilo vermeye başlayacaksın. Böyle devam edersen 1,5 ay sonra 10 kilo eksilmiş olursun. Ama sen bir sağlıkçı olarak kendi kendinin doktoru ol. Doğru olanı sana öğretecek değilim sen zaten biliyorsun. Herşey güzel gidiyor onu görüyorum. Başarı kaçınılmaz.
    cankecan desteğin ve tabiki verdiğin bilgiler sayesinde bende elimden geleni yapıyorum,eger sen bu sekilde ilgili biri olmasaydın eminimki hepimizn işi daha zor olurdu die düşünüyorum
    nuslimm'in üzerimdeki bütün etkilerini elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum ve sunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim,ben hiçbir yan etkisini görmedim daha.yani lidada yan etkilerini çok görüyordum ve kullansamda sürekli bir tedirginliğim vardı.ama nuslimm öle değil.suana kadar ne çarpıntım oldu,ne kabızlık sorunu,ne de asabiyet umarım hep böle devam eder ve ben en kısa sürede hedefime ulaşırım
    bu arada bir ayı tamamladıgımda bütün tahlillerimi yaptırmayı düşünüyorum,daha çok var zateb,o zaman sizinle paylaşırım 8)

Beğenildi
    95

kendime nazar değirmekte üstüme yok bence
    ne güzel anlatıyordum çok iyiyim falan die,bugun yürüyüşten dönerken kasıklarım agrımaya başladı.korktum açıkçası.çünkü daha öncede böle bir agrıyla başlayıp çok daha şiddetlenen bir durumum olmuştu ve hastaneye yatmak zorunda kalmıştım neyse eve geldim agrı kesici aldım ve uzandım.suan sanki daha iyiyim.aslında regl dönemiminde gelmiş olması gerek,onunda agrısı olabilir die düşünüyordum ama hiçde öle bir durum yok ortada anlamadım neyse umarım bidaha olmaz

bugunun raporuna geçelimm
    9:00 nuslimm
    9:30 bir dilim beyaz ekmek,bir dilim sucuk(tadımlık=)),küçük bir dilim peynir,bir zeytin,domates,salatalık(böyle yazınca çok gibi geliyor gözüme ama çok deildi
    18:00 az yagda pişirilmiş bakla ve iki kaşık yoğurt
    akşama kadar 2.5-3 lt su içtim.bugunlerde çok içemiyorum çünkü midemde çok asit oluyor
    ve 1 saat tempolu,1 saat daha yavaş yürüyüş

bu arada benim iyice iştahım kesildi,hani mecbur hissetmesem inanın hiçbişey yemeden yaşayabilirmm
    kilolarımdan biran önce kurtulmak istiyorum ya.aslında bu kadar sabırsız bir insan deildim ama bu halimden çok sıkıldım yasıtlarımdan daha büyük duruyorum ve artk çıtı pıtı bir genç kız olmak istiyorum ama yaza kadar muhakkak olacagım kafaya koydum
    herkese güzel ve zayıf akşamlarrrrrrrrr

Beğenildi
    95

niye ben hep zayıflamaya başladıgımda sürekli bir sorun çıkıyorki anlamıyorumm
    dün gece yine midem yanmaya başladı(son üç gündür böyleydi)normalde gastritim var ama bir gün sonrasına ilaç kullanmasamda geçerdi.neyse baktım dün gece yine yanma var baya bari çıkarimde safrayı kurtulim dedim.bir kustumki midemden kan geliyor,kahverengi renk agırlıklı
    cidden şok oldum hiç beklemiyordum.kafam baya bozuldu ve bugunde vakit kaybetmeden hemen bir doktorun yanına ugradım.kan testleri verdim,yarında endoskopi yapacaklar
    bişey çıkmasada bende rahat rahat dietime devam etsem

nese bugunun raporunu verim(her ne kadar nuslimmsiz bir gün olsada )
    10:00 bir tane benim yaptıgım az yaglı pogaça ve bir ayran
    17:30 bir tabak çokaz yagda pişirilmiş ıspanak ve iki kaşık yogurt
    1 saat tempolu yürüyüş
    bugun çok su içemedim maalesef çünkü midemden korktum
    yarın tartılma günüm,of ya nasılda hevesle bekliyordum ama öle bir zamana denk geldiki,hem kafam ister istemez kanlı kusmaya takıldı hemde regl oldum bugun
    nese yinede merak ediyorum sonucu,akşam hemen paylaşırım sizinle
    güzel akşmalarrr

Özlem B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

çok geçmiş olsun

selmaturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

canım geçmiş olsun günlüğününü takip ediyorum günlük çok fazla su içiyorsun sana yetişemiyorum birde öğle yemeği yemiyorsun sanırım zor olmuyormu yürüyüş yapmanıda takdir ediyorum. Bu arada kendimdende bahsedeyim bugün nusliimmle 5. günüm henüz içmedim saat 11i bekliyorum akşama doğru açıkıyorum çünkü akşamda kendime zor hakim oluyorum ama oluyorum şekeri tamamen kestim 2,5 litre su içmeye çalışıyorum günlük 300 tane ip atlamaya çalışıyorum senin gibi yürümek istedim ama vaktim yok daha fazla spor yapmak isterdim ama zaman yok sabah işe gitmeden başlıyorum ip atlamaya akşm yatmadanda atlıyorum bakalım şimdiden 2 kilo gitmiş görünüyor darısı diğer günlere

duman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

bu ilaç gerçekten iştah kesiyor ama ben annem ve arkadaşım bu ilaçla 5 günden fazla dayanamadık hepimizde yan etkiler yaptı ciddi ağız yaraları geçmeyen baş dönmeleri tansiyon hastalığı böbreklerde ve belde ağrı vs vs bir kutuya yakın içen arkadaşım tansiyon hastası oldu ve dişleri dökülecekti aylar sonra bile dişleri düzelmedi kanamaları geçmedi.kullanırken lütfen dikkatli olun ve bana gelen ürün kutulu değildi ayrıca üstündeki kağıtta ailesinde felç ve (sanırım kalpti) hastası olanlar kullanmasın yazıyordu.alacak kişiler bunuda göz önünde bulundursun lütfen.
    tengdamı kullansam acaba diye düşünüyorum yada mauers falanmı diye düşünüyorum ama bu şekilde başına gelen yan etkileri kimsenin yazmadığı sadece etki etmeyenlerin yazdığını görüyorum hala kararsızım

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler