Canim freyacim harika olmussun yine basari ve yine freya diyorum bende yarindan itibaren nuroza kaldigim myerden devam edip spor yapicam haftada en az 3 gun canim yeniyila kadar vericem soz sende zaten sabitliyceksin biliyorum
Canim freyacim harika olmussun yine basari ve yine freya diyorum bende yarindan itibaren nuroza kaldigim myerden devam edip spor yapicam haftada en az 3 gun canim yeniyila kadar vericem soz sende zaten sabitliyceksin biliyorum
Boy:1.70
Kilo:65
Hedef:58
Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..
Allah yardımcımız olsun, zor kısma geçtik ...
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
bayanlaaaarrrrrr ne alemdeyizzz
gelemiyrum bir süredr gerçekten yogunum ama yılbaşndan sonra rahat bir döneme giriyorm tekrar aranızda olacagm,günlüklere suan göz atabilirmiyim bilmiyorm ama en kısa zamanda yorumlar gelecekkkk
herkese guzel,saglklı zayıflamalarrrrrr...umarm herkes çıtır olacagı bir yıl geçiriiiirrrrrrrrrr![]()
Freya seni gerçekten tebrik etmek istedim.Azmin ve başarıyla benim gibi yolun başında olanlar için büyük bir örneksin.inşallah uzun yıllar korursun bu formunu
nerdesin freya?
merhabalaaaarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm
uzun süredir kaçak bir durumdayım ama önceki kadar yogun olamasada buralarda olmaya çalışacağım
bu arada yeni gelen arkadaşlarımada burdan hoşgeldinizzzz diyorumyaz geliyor herkeste süper bir enerji görmek istiyorum,süper girmeli herkes yaza
güzel bir akşam geçirmeniz dileğiyleee....
Bu günlüğe şöyle bir göz atınca enerji dolmamak, motive olmamak mümkün değil! harikasın freya! nuroz 18 siparişimi tereddütlerimi bir kenara bırakıp verdim sonunda, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali... Süt değil lida lida :D Ama inanıyorum, çok yolunda gidecek her şey bu sefer! Evrenden bütün pozitif enerjileri topluyorum![]()
Merhaba freyaAranıza yeni katıldım ama kayıt olmadan önce cankecan beyle ilk konuşmamızda freyanın günlüğünü oku kendine örnek alabilirsin nuSlimm500 için demişti baştan sona okudum sanki ben kilo vermişim gibi seviniorum.. Neden bilmiorum ama heyecan kapladı içimi belin felan incecil olmuş maşallah.. O kadar pozitif o kadar enerji dolusunki RABBİM nazar değmesin
Sanki uzun zamandır tanıyorum dersin ya tavırların şenşakrak halin en ufak şeyden kendine pay çıkarıp onunla mutlu olmayı becerebilmen benide çok mutlu etti yüzün hep gülsün mutlu ol canım.. Günlüğün sayesinde herkese moral depoluyosun ben bile motive oldum.. Sadece tek takıldığım şey okuduğum kadarıyla çok kısa zamanda çok az besinlerle kilo vermişsin kilo almamak için hayatın boyunca bole devam etmen gerekiyo yada yiyeceksin kaçamak halinde ama yediğini yakacaksın.. Ben güveniorum sana tekrar almazsın eminim
Koruma zamanında yaptıklarını müsait oldukça bizimlede paylasırmısın örnek teşkil ediosun bize
Sabırsızlıkla bekliyorum koruma zamanında yaptıklarını ayrıca tekrar tekrar tebrik ediyorum azmini takdire şayansın bu senin için
![]()