+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 37 Sayfa var 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 370

Konu: Freya' nın Nuroz18 Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Freya' nın Nuroz18 Günlüğü

Sevgili Freya bizden uzak kaldığın günlerde aldığın kilolardan kurtulma zamanın geldi. Ben seni iyi tanıyorum kesinlikle fazlalıklarından kurtulacaksın. Sen bu günlüğünde bir sağlıkçı gözüyle ürün kullanımını yorumla. Kullananlar ve kullanacaklar için örnek bir günlük olsun. Sözü sana bırakayım sen kendini anlat.

20 OCAK 2011

20 MART 2011

30 HAZİRAN 2011
    ruksan bunu beğendi.

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

Re: HARKWİLL'İN NUSLİMM500 GÜNLÜĞÜ

hemen açılmış günlüğümm
    çok tesekkürler cankecan
    nuslimm500 yarın ulaşıyor elime hemen başlayıp gelişmeleri size aktaracağımarkadaşlarr
    şimdi kısaca size daha öncelerinden bahsedim burayı kesfettiğimde hemen lidaya başladm ve çok düzenli kullanmaya çalştım.çok güzelde kilo veriyordumki rahatsızlandım maalesef
    yumurtalıklarımda kist varmş baya bir sıkıntı çektim.bu aradada tabi lidayı bitirip tengdaya başlayacaktmki bırakmak zorunda kaldm hastalıgım dolayısıyla.
    önce ameliyat dediler,sonra ilaç tedavisi falan dediler ve ben sonunda geçtiğimiz yaz ameliyat oldum.ama bu aradada verdikleri tedaviler yüzünden ve tabiki benim boğazımı tutamamam yüzünden çok fazla kilo aldım
    68le lidaya başlayıp 61le buradan ayrılmıştım ama bir gün tartıya bir çıktımki 75kiloyummm
    zaten son zamanlarda dışarı çıkmak bile istemiyordum,inanılmaz bir depresif durumdaydım,herkes bana akıl vermeye çalışıyordu ve ben buna katlanamıyordum
    sonuç olarak kendimi hemen burda buldum ve bu sefer hedefime ulaşmadanda ayrılmaya niyetim yok arkadaşlar
    bu arada kendim diyete başladım yaklaşık 3haftadr diyetteyim,sporumu ve suyumuda eksik etmiyorum ve 71 kiloya düşmeyi başardım
    ama bu iş desteksiz olmuyor buna karar verdim,çünkü çok acıkıyorumm
    ve herzamanki gibi cankecan bey saolsun desteklerini esirgemedi benden
    artk kararlıyım eski kıyafetlerme girmek istiyorum ve istediğim gibi alışveriş yapmak istiyorum çünkü uzun süredir istediğim hiçbir kıyafeti alamaz oldum,alsamda XL bile dar gelmeye başlamıştı bu arada boyum 1.62
    inanın burda kilo verme başarısını göstermiş yada bu yolda çabalayanları görünce insan daha bir şevke geliyor
    size gelişmelerden sürekli bahsedeceğimmmm
    kilolardan uzak ve tabiki saglıklı günler diliyorum hepinizeeeeeee

Yönetim Kurulu ebru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    48

hadi hayırlısı....

Beğenildi
    95

Alıntı ebru Nickli Üyeden Alıntı
    hadi hayırlısı....
    hoşgeldin ebru günlüğümee

evet bugunun raporunu verme zamanı artkkk
    sabah 9da hemen kargoya gittim ve nuslimm'e kavuştumm
    ordan okula geçmem gerektiği için yolda yarım lt suyla beraber içtim ilk nuslimmi
    ve yarım saat sonra yarım yagsız tost yedim ve ayran içtim.
    bundan sonra yumurtamı aksatmayacagm ama okulda başka seçeneğim yoktu
    akşama kadar başka bişey yemedim zaten kesinlikle midem almazdı
    akşamda bir yumurta ile,hiç yag kullanılmamış bir yumurta salatası yaptım ve yedim.ekmek yemek yok tabiki.
    tabi bu arada inanılmaz su içme isteğim oluyor,yani son zamnalarda zaten çok içiyordum ama nuslimmle bu inanılmaz bir hal alıyor
    su saate kadar 2.5lt su içtim ve okula giderkende yarım saat yürüdüm.
    aslında asıl akşam yürüyüş yapıyordum öleydi planım ama bugun çok yagmur yagdıgı için yapamadm
    bugun yatana kadar 4ltyi bulur sanırım içtiğim su.
    bu arada bende nuslimm'in yan etkisi hiç olmadı.lidayla daha asabi biri oluyordum ama nuslimm öle yapmadı şimdilik beni gün içinde iştahım tamamen kesikti,halada öleyim ve su içmek istiyorumm :D
    bendeki etkileri bunlar şimdilik arkadaşlar bakalm gelecek günler neler gösterecekkkkk
    umarım hepimize saglıklı,başarılı ve zayıf günler gösterirrrr

Beğenildi
    95

hadi hayırlısı....
    ebru bu arada eski lida günlüğünü okudum ve doktor oldugunu öğrendim
    belkide hocam demeliydim
    kilo durumun ne alemde??günlüklerde yeni bişeler göremedimde???

Beğenildi
    48

Alıntı harkwill Nickli Üyeden Alıntı
    hadi hayırlısı....
    ebru bu arada eski lida günlüğünü okudum ve doktor oldugunu öğrendim
    belkide hocam demeliydim
    kilo durumun ne alemde??günlüklerde yeni bişeler göremedimde???
    64 -63 arasında değişiyor bende yaza hazırlanmaya başladım... tengda ile bakalım ne olacak 56 lara inmek istiyorum...

Beğenildi
    48

nuslimi ilk defa kullanıyorsun herhalde ... bu kutuyu iyi değerlendir... bende kullandım çok etkili olduğunu bil inatçı kilolarımı onunla verdim... bu arada raporun ii ancak sana tavsiyem kahvaltını kahvaltı gibi yaparsan çok daha ii olur... okuldan bahsettin tıp okuyorsun sanırım allah kolaylık versin sana fakülteden mezun olduğumda 43 kilo idim....

Beğenildi
    95

nuslimi ilk defa kullanıyorsun herhalde ... bu kutuyu iyi değerlendir... bende kullandım çok etkili olduğunu bil inatçı kilolarımı onunla verdim... bu arada raporun ii ancak sana tavsiyem kahvaltını kahvaltı gibi yaparsan çok daha ii olur... okuldan bahsettin tıp okuyorsun sanırım allah kolaylık versin sana fakülteden mezun olduğumda 43 kilo idim....
    43 kilomuu
    sonrasında kilo almak dahada zor gelmiştir sanırım sana ama çok bir fazlalıgın yokmuş senin çabuk inersin eminim
    tavsiyelerin için çok tesekkürler canm bu arada ,evet elimden gelenin hespini yapacam kararlıyım,tavsiyelerine uyacam kesinlikle

bu arada bugunku raporumu verimmm
    7:00 nuslimm
    7:30 bir haşlanmış yumurta,domates,salatalık,iki tane zeytin ve bir dilim kepek ekmeği
    akşama kadar 3 lt su
    5:30 iki tane küçük yagsız ızgara köfte ve salata
    ve ttabiki bir saat tempolu yürüyüş
    sanırım yatana kadarda 1 lt daha su içip bugunki suyumu 4 lt'ye tamamlarım

bu arada ikinci günümdeyim ve hala hiçbir yan etkisini görmedimm
    sadece ilk içtikten sonraki bir saat hafif bir uyuşma oluyor gibi vücudumda ama bu beni rahatsız edecek gibi bişey değil.sonrasında zinde,tamamen açlık hissi olmadan ve sürekli su içme gereksinimi duydugum bir günnn..
    bu arada ben hemen tartılmayı sevmiyorum pek,çünkü kilo kaybı göremezsem canım sıkılıyor
    o yüzden haftaya çarşamba tartılmayı planlıyorum yani 10 gün sonra falan oluyor,bakalm neler olacakkk

Beğenildi
    95

aaa bu arada nasılda yazmadan geçtimm

arkadaşlar hepimizin,bütün kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsuuunnnn

Super Moderator Dr.Marbling - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

harkwill ii gidiyorsun.. ancak 4 lt biraz fazla böbrekleri çok yorma... 2-2.5 lt ideal bence ... tempolu yürüyüş çok ii ...

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler