+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 9 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 82
Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni

Konu: Angellove'ın Nuroz18 günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Angellove'ın Nuroz18 günlüğü

Angellove senin günlük istediğini unutmuşum. Mesajını görünce hemen açtım. Sen epeyden beri kullanıyorsun hemen kullanım sonuçlarını paylaş. Herşey daha güzel ve daha zayıf yarınlar için. Sen yaz ben sonra yorumlayacağım yazdıklarını.

angellove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    4

Re: ANGELLOVE'IN NUSLİMM500 GÜNLÜĞÜ

[quote="Cankecan"]Angellove senin günlük istediğini unutmuşum. Mesajını görünce hemen açtım. Sen epeyden beri kullanıyorsun hemen kullanım sonuçlarını paylaş. Herşey daha güzel ve daha zayıf yarınlar için. Sen yaz ben sonra yorumlayacağım yazdıklarını.[/quo

çok teşekkür ederim cankecan bey banada bir günlük açtığınız için... Öncelikle tüm sitedeki arkadaşlarıma merhabalar diyorum ben 29 yaşında bir anneyim. Kilolarımla yıllardır uğraşmaktayım fakat artık canıma tak etti artık bende her istediğimi beğendiğimi giymek istiyorum birgün tesadüfen bu siteyi buldum ve cankecan beyle görüşmem sonucunda nuslim500 kullanmaya karar verdim fakat ilk kullanımım başarısızlıkla sonuçlandı yani ben bazı sorunlarım nedeni ile devam edemedim ilk kullanımımda 3 - 4 kilo kadar vermiştim ama devam etmediğim için tekrar aldım 20.06.2011 tarihinde sabah tartıya çıktığımda 103 kilo olduğumu görünce nuslime sarıldım hemen bugün tekrar dayanamayıp tartıldım ve 5 günlük çabalarım sonucunda 101.3 olduğumu gördüm buna sevindim tabiki ama biliyorumki bu kilo kaybı değil ama olsun yinede insanın kilosunun tartıda düştüğünü görmesi güzel ben diyet spor falan çok çabuk sıkılıyorum devamını getiremiyorum bir getirebilsem oh oh ne güzel şeyler olacak ama sanırım iradem çok zayıf

şimdi size yediklerimden biraz bahsedeyim ( daha doğrusu kaçamaklar yaparak uyguladığım adına diyette diyemediğim yeme programı) sabahları 1 simit çay öğlenleri mütemadiyen yoğurt yanında ya salatalık doğrarım içine yada yanında kraker yerim akşamlarıda az denecek kadar yemeklerden kaşıklarım akşama kadar yediğim hamurlu tek şey simit oda ben kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyorum işyerinde mecburen bu tür bişi yiyorum akşama kadar en az 2 yada 2,5 litre mutlaka su içerim aralarda ya meyva yada hiçbişi yemeden gün bitiyor ama arada bazen çikolata istiyor tatlı krizim hat safhada oluyor ne yapıyorsam kesemiyorum bu tatlı isteğimi sabah yediğim simide kızacağınızı biliyorum ama ne yapayım yediğim tek hamurlu sabahları yediğim simit ekmeği hayatımdan çıkardım bile diyebilirim yesemde 1 dilim anca arkadaşlar desteklerinizi, görüşleriniz ve fikirlerinizi ayrıca fırçalarınızı da bekliyorum beni aranıza kabul ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederimmm umarım başarabilirim
    sevgilerleeee....

Beğenildi
    4

merhabalar siteye kimseler gelmemiş herkes tatilemi gitti yokmu bana yazacak destek olacak hiçkimse

bugün sabah kalktığımda canım hiçbişi istemedi öğlene kadar temizlik yaptım sıcaklarla beraber iyi ter attım vede sonra evde birkaç haraket yaptım baya terledim iyi oldu öğlen biraz pilav ve et döner yedim yanında domates ile akşamüzeri canım yine bişi istemedi fakat saat 6.30 gibi birkaç tane gofret yedim hani varya şu 9 katlar onlardan bol su ve gün içinde 1 tanede içine limon sıkılmış soda nuslimi saat 11 gibi alıyorum her sabah herkese iyi geceler

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

Alıntı angellove Nickli Üyeden Alıntı
    merhabalar siteye kimseler gelmemiş herkes tatilemi gitti yokmu bana yazacak destek olacak hiçkimse

bugün sabah kalktığımda canım hiçbişi istemedi öğlene kadar temizlik yaptım sıcaklarla beraber iyi ter attım vede sonra evde birkaç haraket yaptım baya terledim iyi oldu öğlen biraz pilav ve et döner yedim yanında domates ile akşamüzeri canım yine bişi istemedi fakat saat 6.30 gibi birkaç tane gofret yedim hani varya şu 9 katlar onlardan bol su ve gün içinde 1 tanede içine limon sıkılmış soda nuslimi saat 11 gibi alıyorum her sabah herkese iyi geceler
    canm hoşgeldinnn
    sanırım hafta sonu herkes biyerlere kaçmış :D
    kafaya koyduktan sonra eminim istediğin kiloya ineceksin ama şu döner,pilav ve gofret kaçamaklarımızı sonralara bırakalım
    güzel bir haftaya başlaman dileğiyle canm

Beğenildi
    4

canm hoşgeldinnn
    sanırım hafta sonu herkes biyerlere kaçmış :D
    kafaya koyduktan sonra eminim istediğin kiloya ineceksin ama şu döner,pilav ve gofret kaçamaklarımızı sonralara bırakalım
    güzel bir haftaya başlaman dileğiyle canm [/b][/quote]

önerilerin için teşekkür ederim canım ben çok fazla iradesine sahip biri değilim bunuda saklamıyorum zaten kaçamaklarım olmasa ne güzel olur ama napim elimden geleni yapıyorum

bugün itibari ile 1 haftalık sonucumu söyleyeyim size geçen hafta pazartesi tartıda 103 kiloyu gördüğümden sonraki çabalarım ile bu pazartesi 100.4 olmuş durumdayım kaçamaklarıma rağmen kikikiki

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

çok güzelllll,tebrikler canmm
    darısı dier kilolara

Beğenildi
    4

Alıntı freya Nickli Üyeden Alıntı
    çok güzelllll,tebrikler canmm
    darısı dier kilolara

inşallah güzelim şuan öğlen saati ve ben biraz çubuk kraker ve salatalıkla geçirdim buarada bol su bugün 1 litre içtim şimdiye kadar gece bitene kadarda 1 yada 1,5 litre içerim sanırım

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Sevgili Angellove, iki rakamlı kilolara inmeye hazırsın artık. Bir kaç gün içinde 99'u göreceksin. Bundan sonraki hedefin 99 dan olabildiğince uzaklaşmak. Bunun için lütfen şu kaçamaklardan uzak dur. Zayıflamak kolay birşey değil. Bu kişinin kendisiyle iraderiyle olan bir savaştır. Bu savaştan layıkıyla galip çıkmak istiyorsan nefsine sahip çıkacaksın. Bir an önce 99 rakamını görelim.

Beğenildi
    4

Alıntı Cankecan Nickli Üyeden Alıntı
    Sevgili Angellove, iki rakamlı kilolara inmeye hazırsın artık. Bir kaç gün içinde 99'u göreceksin. Bundan sonraki hedefin 99 dan olabildiğince uzaklaşmak. Bunun için lütfen şu kaçamaklardan uzak dur. Zayıflamak kolay birşey değil. Bu kişinin kendisiyle iraderiyle olan bir savaştır. Bu savaştan layıkıyla galip çıkmak istiyorsan nefsine sahip çıkacaksın. Bir an önce 99 rakamını görelim.
    eveeettttttt ben geldim bugün itibariyle 10. günüm ve ben 99.5 olmuşummmm yuppiiiii

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Merhaba

Tebrikler tebrikler çok güzel hep birlikte zayıf günlere
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler