GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİMMMMKİM KARHASHİAN Nickli Üyeden Alıntı
GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİMMMMKİM KARHASHİAN Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
Arkadaşlar dün eve bir gittim 9.30 da bir yattım.Sabaha kadar uyumusum demek ısterdım ama ara ara uyandım cok terlemısım ınat ettım uyumak ıcın basardım bu sefer sanırım.Gunluklerı okudum tek tek unuttugum bıseyı farkettım yumurta yemedıgımı bu yuzden halsız kaldıgımı aksam sadece yogurt yedım.sabah uyandıgımda kendımı cok hafıf hıssettım elbısem bıraz sıkıyordu bugun gıydıgımde gogus kısmı dahıl olmak uzere daha rahat oldu.Kabızlık sorunu ıcın dun abartmıs olabılırım 7 adet kuru kayısı yedım ve bugun sorunum cozumlenmek uzere dıyebılırım daha ıyıyım.
Sabah
2 adet yumurta
1 dılım ekmek peynır
Domates
Öğlen
Tavuk yanında sebze 1 kasık ve light kola
Bugun aksamada yogurt ve meyve dusunuyorum acıkmıyorumda zaten.Sporumu 2 gundur yapamıyorum ama bugun kesınlıkle yapıyor olucam.Pazar gunune cok az kaldı acaba kac kılo verdım cok meraktayım.Gunlugumu zıyaret ettıgınız ıcın hepınıze cok tessekur ederım.Kısı sayısı artmaya basladı bunda Freyanın etkısı cok buyuk kesınlıkle
Boy:1.70
Kilo:65
Hedef:58
Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..
Kim Kardashian zayıfla, çünkü güzel zayıflayanlardan bir reklam filmi oluşturmayı düşünüyorum. Önümüzdeki sezonda bu ürün tüm Türkiye'de tv reklamları ile piyasaya girecek. Ben sahte ve yalan zayıflama haberleri ile değil gerçek kişilerin zayıflama hikayeleri ile reklam çektirmeyi düşünüyorum.
Canım harıkasın ama sabah kahvaltılarında salatalık yersen tuvalet sorununa olumlu etkısı olur dıye dusunuyorum..
Ne kadar lif ve posa yersen o kadar iyi..
Diyetisyenle zayıfladıgımda salatalık sebze ve yogurt,ayran anahtar besinlerdi..
Merhaba
Yazıları okuduktan sonra kola ıcıyordum yıne ve ben kolanın yarısını doktum ve bugunden sonra ıcmemeye karar verdım ınanılmaz bır karar oldu benım ıcın cunku asıtlı ıceceklerden bırtek kolayı sevıyorum.Tabagımın yarısını bıtırmedım ve karbonhıdrat dıetıme devam etmeye karar verdım elımde cetvelle gezıyorum.Her yedıgıme karbonhıdrat cetvelınden bakıyorum 40 degerın ustune cıkmıyorum.Gunluk bır ınsanın 70 alması normal oldugu ıcın ben 40 degerde kendımı sabıtlıyorum.Bu sekılde ayda 7 kılo verdıgımı bılıyorum.Her yedıgım meyve sebzeye bakıyorum ısteyenlere burdanda programın lıstesını verebılırım.
Reklamlarda oynamayı cok ıstıyorum ben cankecan 7li rakamların altına dogru ınmeye baslıyım ben 62 kıloyu gormustum cunku bıranonce o halimı ıstıyorum ben.Sporuma agırlık vermem gerekıyor bugun sporumu aksatmıycam gunluklerı okudukc motıve oluyorum bırbırımızı kesınlıkle yalnız bırakmayalım olurmu?
SEVGİLER
Bende senden söz istiyim o zaman ben reklamlarda oynıycam sizde bana sözünüz vardı onu gercekleştırıceksınız oldumu?Cankecan Nickli Üyeden Alıntı
canım harikasın yerinde bir karar olmuş,cola yüzünden yediğimiz yemeğin tadını alamıyoruz,midemiz daha erken açlık sinyali veriyor..ve malesef cola içerken kuru ekmeğin tadı bile yenilebilir kıvama geliyor![]()
Sonuna kadar destekçinimm devamm![]()
[b]geçmiş olsun canmfreya Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşşekür ederim bugun daha zındeyım ve daha ıyıyım cok guzel bır duygu
ParLa Nickli Üyeden Alıntı
Senin yazından sonra vazgeçtim hemen kola içmekten ne yapalım katlanıcaz onun yerınde soda ıcıcem 14 gun ıcınde bakalım ıkımızde ne gıbı degısıklıkler olucak![]()
eminim güzel sonuçlar görücez..diyetisyenle 12 kilo vermiştim,2.5 ayda cola ve gazlı iceceklerin hepsini kestim..
Gazlı içeçekler içerken aburcubur ve hamur tarzı yıyeceklerı canım ıstıyordu..
düşünsene hiçbir besleyici minerali vitamini olmayan bir içecegi almışız sofranın başına koyuyoruz...Alışkanlıktan başka birsey değil..bravo hayatım,sağlıklı olanı yaptın iştahına olumlu etkılerı olucak eminimm