Merhaba sevgili dostlarım ailem 15 gündür sahalardan uzak kaldım biliyorum.Biliyorsunuzkı sıvılce problemı yasamıstım urunu 15 gun kullanmadım sonra regl oldum o donemde de kullanmadım ayın 13 ıtıbarıyle tekrar kullanmaya basladım ve kılo vermem durdu.Cankecanla uzun uzun konustuk nedenı regl donemımde kullanmamam bıraz yaptıgım kacamaklar 3 gun kola ıctım hamburger derken ıpın ucunu kacırdım aksamları yemedım ama 3-4 gun kacamak yaptım pısmanda olmadım sımdı ıse tekrar basladım 2 kılo versem yenıyıla kadar sımdılık yeterlı benım ıcın.Cunku artık son kalanlar zorluyor sporu artırıcam sabahları ılık lımonlu su ıcıyorum ınanılmaz hafıflıyorum aksamda ıcıyorum lımonlu suyumu aralarda yesılcay ve kacamak yapmıyorum aksamları ya yogurt yada sebze yıyorum kacamak yaptıgım gunlerde boyleydı yanı bırakmadım aman ne olursa olsun deyıp.artık nurozun yenısını sıparıs ettıgımde kesıntısız alıcam ve ara vermıycem bır aksılık cıkmassa bana kazandırdıgı en guzel sey saglıklı yeme alıskanlıgı eskısı gıbı kesınlıkle degılım.Isyerımde herkeze akıl verıyorum benım ıcın manken gıbı dıyorlar bu cok hosuma gıdıyor ve sımarmıyorum daha ıyı olucam soz burdayım artık sevgıler canlarm![]()

136Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı

<