+ Konu Cevaplama Paneli
33. Sayfa - Toplam 34 Sayfa var BirinciBirinci ... 23 31 32 33 34 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 321 ile 330 ve 337

Konu: Miracle'nin Nuroz18 günlüğü

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Cevap: Kim Kardashian Nuroz18 günlüğü

Merhaba sevgili dostlarım ailem 15 gündür sahalardan uzak kaldım biliyorum.Biliyorsunuzkı sıvılce problemı yasamıstım urunu 15 gun kullanmadım sonra regl oldum o donemde de kullanmadım ayın 13 ıtıbarıyle tekrar kullanmaya basladım ve kılo vermem durdu.Cankecanla uzun uzun konustuk nedenı regl donemımde kullanmamam bıraz yaptıgım kacamaklar 3 gun kola ıctım hamburger derken ıpın ucunu kacırdım aksamları yemedım ama 3-4 gun kacamak yaptım pısmanda olmadım sımdı ıse tekrar basladım 2 kılo versem yenıyıla kadar sımdılık yeterlı benım ıcın.Cunku artık son kalanlar zorluyor sporu artırıcam sabahları ılık lımonlu su ıcıyorum ınanılmaz hafıflıyorum aksamda ıcıyorum lımonlu suyumu aralarda yesılcay ve kacamak yapmıyorum aksamları ya yogurt yada sebze yıyorum kacamak yaptıgım gunlerde boyleydı yanı bırakmadım aman ne olursa olsun deyıp.artık nurozun yenısını sıparıs ettıgımde kesıntısız alıcam ve ara vermıycem bır aksılık cıkmassa bana kazandırdıgı en guzel sey saglıklı yeme alıskanlıgı eskısı gıbı kesınlıkle degılım.Isyerımde herkeze akıl verıyorum benım ıcın manken gıbı dıyorlar bu cok hosuma gıdıyor ve sımarmıyorum daha ıyı olucam soz burdayım artık sevgıler canlarm
    yarenim bunu beğendi.
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Merhaba kim sensiz olmuyor.Bendede aynı sorun var bu aralar kilo vermem durdu.Pes etmiyorum hadi yola devam

Beğenildi
    177

Merhaba canim arkadaslarim nasilsiniz ben sizden ayri kalmaya dayanamiyorum bugun itibariyle nurozuma devam ediyorum ve cankecan beye son halimi yolladim gerecektgen ne kadar degistigime inanamadim ben artik s bedene girebiliyorum artik muthis bir duygu ve acaip gaza geldim kesinlikle 58 kilo olucam donus yok soz veriyorum kendime 58 olucam arkadaslar durmak yok kilolar dursada ben durmiycam geri sayim basladi optum hepinizi cok seviyorum
    şekerkız ve yarenim bunu beğendiler.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı kim kardashian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba canim arkadaslarim nasilsiniz ben sizden ayri kalmaya dayanamiyorum bugun itibariyle nurozuma devam ediyorum ve cankecan beye son halimi yolladim gerecektgen ne kadar degistigime inanamadim ben artik s bedene girebiliyorum artik muthis bir duygu ve acaip gaza geldim kesinlikle 58 kilo olucam donus yok soz veriyorum kendime 58 olucam arkadaslar durmak yok kilolar dursada ben durmiycam geri sayim basladi optum hepinizi cok seviyorum
    kim sen istedikten sonra yaparsin :yeni resimlerinide çok merak ettim.cankecan yayinliyacakmi sitede

BM
    Administrator BM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    11

Azminize hayran kaldım, tebrikler
    karabiber bunu beğendi.

Beğenildi
    177

Alıntı ereneray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim sen istedikten sonra yaparsin :yeni resimlerinide çok merak ettim.cankecan yayinliyacakmi sitede
    merhaba canım bu hafta yıne resım cekıcem buyuk ıhtımal sıteye koyucaktır dıye dusunuyorum bana soyledıklerınden sonra yenıyıla kadar 2 kılo versem benım ıcın yeterlı bugun eve gıdınce 1 saat spor yapıcam kılolarım durdu bıraz canlandırmak gerekıyor au ama ben ıncelmeye devam edıyorum harıka bır duygu acaıp kendıme guvenım yerıne geldı pazar gunu tartınıyorum dostlarım optum cok
    karabiber ve yarenim bunu beğendiler.

Beğenildi
    177

Alıntı BM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azminize hayran kaldım, tebrikler
    cok tessekur ederım cogu gıttı azı kaldı bunuda basarıcam sayenızde ıyıkı varsınız
    karabiber bunu beğendi.

Beğenildi
    177

Cankecancan Bey iyiki doğdunuz nice nice yıllara dogumgununuz kutlu olsun ıyıkı hayatımdasınız ve ıyıkı sızı tanıdım hersey ıcın cok tessekur ederım.Bir dilek tutun şimdi hepimizin dileği olsun sevgiler
    karabiber ve yarenim bunu beğendiler.

karabiber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    127

Alıntı KİM KARDASHİAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok tessekur ederım cogu gıttı azı kaldı bunuda basarıcam sayenızde ıyıkı varsınız
    CANIM çoğu gidip azı kalınca ne kadar güzel oluyor değil mi?inşallah bu azlardanda hemen kutuluruz.tabii benim azımda az değil hani 22 kilocuk. ama gidecek kararlıyım.öptüm seni canım.görüşmek dileğiyle

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    150

Selam Canım,

Başarılarını takip ediyorum ve cidden bu azimle istediğin kiloya ineceğinden hiç kuşkum yok. Güzel fotoğraflarınla diğer arkadaşlarımıza da şevk vereceksin buna inan. Fırsat bulursam bir albüm de ben atarım. Kolay gelsin canım... öptüm çok...
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler