Selam canım nasılsın ?Siteden uzak kalsamda sizleri çok merak ediyorum takibindeyim unutma güzel haberlerini bekliyorum))
Selam canım nasılsın ?Siteden uzak kalsamda sizleri çok merak ediyorum takibindeyim unutma güzel haberlerini bekliyorum))
Hu huu,
Komşu gene kayıplardasın, hadi artık canlanın biraz ama olmuyor böyle...
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
merhaba sevgılı dostlarım cok yakında aranızda olucam 64 kılo olarak yoluma devam edıyorum nuroza ara verdım ozelıkle uzun bırsure ama 1-2 haftaya kadar daha hızlı bır sekılde devam edıcem nurozu bıraktıktan sonra ıstahım acılmadı kızlar ne yemeklere saldırdım nede tatlıya 15 gundur agır grıp gecırdım o da Istanbuldakı salgından bende nasıbımı aldım caya seker koydugumda ınanılmaz tatlı gelıyor kolayı hıc aramıyorum yemek yemek aklıma bıle gelmıyor ıs degısıklıgı yapmaya karar verdıgım ıcın yaklasık 3 haftadır evdeyım ama kosturmacalarım devam edıyorum evde alıp kılo alma korkusu tasıdıgım ıcın bu durumu canbeyle paylastım ve benı cok cesaetlendırdı kılo almamaya calıs ve hergun tartın dedı bende oyle yapıyorum.Son zamanlarda sıcak suya lımon sıkıp ıcme formulu ınanılmaz gaz ve sıslık sorunumu cozdu sıddetle tavsıye edıyorum canlarım ve 55 kılo olucagımıda burdan hepınıze ılan edıyorum can beyın benı gordukten sonra yorumu bu oldu senı hıc bu kadar ınanclı gormemıstım 55 olucaksın dedıgı ıcın cok motıve olmus durumdayım sehırdısındayım ıstanbula yakın zamanda gelıcem ve tum gelısmelerı burdan yazıcam sevgılı bm aılesı sızı sevıyorum gorusmek uzere
Boy:1.70
Kilo:65
Hedef:58
Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..
merhaba arkadaslar uzun zamandır sıteye ugrayamıyordum ama subat ayı ıtıbarıyle sık sık yenı degısıklıklerle aranızda olucam bekleyın benı kızlar harıka haberlerle gelıcem degısıklıklerle sevgıler
Boy:1.70
Kilo:65
Hedef:58
Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..