Kim Kardashian bu günlük senin ve bu günlüğün her gününde senden eksilen kilolarının haberlerini bekliyorum.
Kim Kardashian bu günlük senin ve bu günlüğün her gününde senden eksilen kilolarının haberlerini bekliyorum.
Merhaba
Arkadaşlar Bende artık sizlerleyim ve çok güzel bir ortam olduğunu bildiğim için ve zayıflama sürecimde bana destek olduğu için Can Beye çok teşşekür ediyorum.1981 doğumluyum ve 1.70 boyum var 75 kiloyu sureklı olarak 69 kıloya iniyorum ve tekrar verdıgım kıloları gerı alıyorum .Hedefım 60 kilo olmak.Yarın ilk ilacımı almaya başlıycam ve bu süreci tek tek sizinle paylaşıcam.Çalıştıgım sektör masa başı ve yoğunluğun çok fazla olduğu projelerin stresiyle karşı karşıya kaldığım bir işe sahibim.Strese bağlı olarak çok fazla karın şişliği ve kabızlık gibi sorunlar yaşıyorum.Bunun dışında çok haraketli biriyim eglenceyi gezmeyi ve araştırmayı çok seviyorum.Kendime yeni bir imaj yaratmak istedim ve 30 yaşımı zayıf olarak kendime adamak istiyorum.
Sevgiler
Boy:1.70
Kilo:65
Hedef:58
Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..
Merhaba Arkadaşlar bugün ilk kutuya başladım ve daha tartınmadım pazar günü tartınmayı planlıyorum.Şimdi gelelim sabah ne yaptığıma ilacımı saat 10 da aldım ve spor malzemelerımı aksamkı maraton ıcın hazırladım.1 adet twister ve 1 adet plates topu ve malzemelerı ve zayıflama eşofmanı.Bugunku yedıklerımıde yazıyım hemen
Sabah![]()
![]()
2 adet yumurta
1 kase cornfleks
2 bardak su
Form çayı içiyorum şuan ve suyumu yanımdan ayırmıyorum.Akşam tekrar görüşmek üzere desteklerin için freya çok teşşekür ederim.Senin günlüğündne inanılmaz motive aldım hatta 500 le nuslıme baslıyım dedım 350 daha uygun dedıklerı ıcın ona gectım canım arkadasım![]()
"İnandığın gibi yaşamazsan bir zaman sonra yaşadığın şeye inanırsın..."
yazını yeni gördüm canm,çok guzel bir sözmüş gerçekten.sonra kendimi düşündüm,acaba inandıgımımı yaşıyorum yoksa yaşadıgımamı inanıyorum diye![]()
ilk önce inandığımı yaşadığımı düşündüm.sonra "acaba yaşadıklarıma öylesine inandımda kendi inandıklarımıdamı unuttum" diye düşündüm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ay kafam karıştı![]()
güzel akşamlarrrr canmmm![]()
Merhaba Günaydın Arkadaşlar
Dünden beri okumadığım zayıflama önerileri okumadığım toksin artırıcı çay yazıları metobolizma hızlandırıcı diet yazıları kalmadı.Freya seni gördükçe bende bu hallerimi koyucam diyorum.Benim kilom eşit dağıldığı için kendimi kandırıyorum.Belim ince diyorum ama aslında hiçte öyle değil tartıya pazar günü çıkarsam moralim bozulur diye haftaya mı ertelesem diyorum ama yok tartınıcam.
Gelelim menüye Dün öglen karısık ızgara söyledım ınanırmısınız 3 kofte yedım ve tıkandım bıraktım yıyemedım yanında salata yedım 1 adet zero kola zararlımı ıcmesem mı kola.aksam ıse 1 kase yogurt ve 1 elma 1 bardak kıraz sapı suyu ıctım birde gun arasında 2 adet form cay sekersız hıc ekmek yok kacamak yok seker yok.![]()
![]()
BU SABAH
1 Cornfleks
1 yumurta
2 bardak su
Şuanda işyerindeyim ve suyum yanımda birazdan bitki çayımı içmeye devam edicem ve öğlen salata yemeyi planlıyorum.Dün spor yapmadım Bugun 1 Temmuz ve ben sporuma baslıyorum.![]()
![]()
günlüğümü ziyaret ettiğin için teşekkürler... bendende bir küçük tavsiye asla ve asla beynine yani metabolizmana hayatımızın içinde olan besinleri unutturma.. benim en büyük avantajım buydu ve bence benim hızla kilo almamamın sebebide bu.. herşeyden yiyerek kilo verdim, ancak dengeli yedim 2 adet yerine 1 yada yarım yiyerek... bu hataya düşme... böyle yaparsan kolay kilo almazsın...
Merhaba Herkeze iyi haftasonları güzel pazarlar
Ben 2 günümüm özetini veriyim hemen dün sabah 1 yumurta kahvaltıda aksam 1 tost 1 kase kıraz ve su ve bıtkı cayı ıctım canım hıcbısey yemek ıstemedı ve aksam bırturlu uyuyamadım gece 5 e kadar uyuyamıyorum 6 dan sonra uyuyorum bu durumdan cok rahatsız degılım ılerıkı gunlerde halsız dusermıyım dıye merak edıyorum.Bugun kahvaltıya 1 tost 1 bıtkı cayı ıle devam ettım.Bugun calısıyorum dun ızınlıydım 1.5 saat yuruyus yaptım ve kendıme ınternetten yaktıgın kalorıyı gosteren atlama ıpı sıparıs ettım haftada 3 gun ıp atlamayı planlıyorum.Bugun yanımda kornfleks ve kıraz getırdım aksam balık yemeyı planlıyorum ve sporumu aksatmıycam.Bugun tartıya cıktım moralımı bozmadım cunku kılo verememısım yıne 75 kılo cıktım haftaya pazarı ıple cekıyorum.Daha 1 hafta olmadı benden oyle kolay kolay kılo gıtmez zaten vucuduma esıt dagıldıgı ıcın bırde cok aburcubu yeme alıskanlıgım olmadıgı ıcın ancak sporla yag yakarsam ben kılo verebılıyorum.Ama basarıcam bu sefer baska hemen sımdı bıtkı cayımı koyup gelıyorum yıne gorusmek uzere sevgiler![]()