+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 8 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 79

Konu: Ebru'nun Nuroz18 günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Ebru'nun Nuroz18 günlüğü

Sevgili Ebru Nuroz18 hakkındaki en önemli bilgiler senin kullanımın sonucunda ortaya çıkacak bilgilerdi. Onun için senin kullanımın benim için çok önemliydi. Sen artık sonuçları yazmak için benden bu günlüğü istedin bende zevkle sana bu günlüğü açıyorum ve Nuroz18 hakkında detaylı bilgiler vermeni istiyorum.

Yönetim Kurulu ebru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    48

re: Ebru'nun Nuroz18 günlüğü

GÜNLÜK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANKECAN BEY... UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR ARANIZDA OLMAK BENİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK... ASLINDA HEP BURALARDAYDIM,HİÇ GİTMEMİŞTİM AMA NEYSE... BEN BİTKİSEL MUCİZELER AİLESİNİ HAYATIMIN EN ZOR GÜNLERİNDE TANIDIM FAZLA KİLOLARIN İNSAN HAYATINDA NASIL BİR YERİ OLDUĞUNU VE NASIL HAYATININ, DUYGULARININ TAM MERKEZİNE OTURDUĞUNU, BEDENİMİZİN YÜKÜNÜ DİZLERİMİZİN TAŞIDIĞI ZANNEDİLMESİNE RAĞMEN ASLINDA KALBİMİZDE NASIL NASIRLAŞTIĞINI EN İYİ BİLENLERDENİM.. ÇÜNKÜ İNSANLAR SENİ GÖRDÜKLERİNDE" AAA NE KADAR KİLO ALMIŞSIN , NE İDİN NE OLDUN DEDİĞİNDE" GÜLMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ O SIRADA DİZLERİMİZ ACIMAZ ,KALBİMİZ SIZLAR , HEMEN BİR HIRSLA DİYETE BAŞLAR BELKİ 2 BELKİ 3 GÜN YEMEZ İÇMEZ AÇ KALIR , SONRADA BÖYLE YAŞAMAKMI OLURMUŞ BEN KİLOLARIMLA MUTLUYUM KİM NE DERSE DESİN DER YEMEĞE SALDIRIRIZ... YAŞANILAN O KADAR UZUN Kİ YAZMAKLA BİTMEZ BEN BU FİLMİ TEKRAR TEKRAR 8 SENE OYNADIM... VE İYİ Kİ CANKECAN I TAM BU ARADA TANIDIM VE HAYATIMIN DRAMATİK SENARYOSU OGÜN DEĞİŞMEYE BAŞLADI... 3 YIL ÖYLE ÇABUK GEÇTİ Kİ... DEĞİŞEN O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ EN BAŞTA GARDROPUM... 79-80 KG İLE BU MARATONA BAŞLADIM... 64 E KADAR NUSLİM 350 İLE GELDİM.... 64 ASLINDA ÇEVREMDEKİLERİN GÖRÜŞÜYLE İDEAL ÇÜNKÜ BOYUM 169 CM ... AMA BEN 58 E TAKINTILIYIM ONU GÖRMEDEN BAŞARMIŞ HİSSTMEYECEĞİM DİYE CANKECANIN BAŞININ ETİNİ YEMEM, SAĞLIKÇI OLMAM, BU İLACI EN İYİ BEN ANALİZ EDERİM BASKILARI İLE VE EN SON OLARAK TA BANA GÜVENMİYORMUSUNUZ NOOOOOLUR BANA GÖNDERİN DUYGU SÖMÜRÜLERİ İLE NUROZ 18 İ ELİME GEÇİRDİM...BU GÜN 20. GÜNÜM VE BU SABAH İTİBARİ İLE 59.6 KG IM BU RAKAMI HİÇ GÖRMEMİŞTİM VE ÇOK MUTLUYUM... İLACIN AYRINTILARINI BU GÜNLÜĞÜM İLE SİZLERE AKTARMAYA BAŞLAYACAĞIM... HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM...
    maviş ve sultana bunu beğendiler.

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Merhaba ne kadar çok benzer yönlerimiz var Cankecan benide yaklaşık 3 yıldır tanıyor sürekli olarak veriyorum ama daha sonra hızlı bir şekilde kilo alıyorum bede tartıda 62 kiloyu gördüm tartıda grdüğümde gözlerime inanamamıştım.Şimdi ise 75 kiloyum ve mutsuzdum kendimi tekrar motive ettim ve inandım dün nuslim 350 ye başladım hiçbir ayrıntıyı bu sefer kaçırmadan devamlı olarak ılacımı kullanıp sporumu asla eksk etmiycem günlüğünü yakından takip edicemÇünkü 60 kiloya indikten sonra 58 takıntım benimde var ve kesinlikle tartıda bu kiloyu görmeden vazgeçmiycem bu sefer başka...
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

ELİF 87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Ebrucum tekrar merhabalar günlüklerimize sanırım geri dönüş yapmaya basladık..ee ben hayli kilo aldım desteye ihtiyacım var..bu yeni ürünü denemeye karar vermen bence cok isabetli bir karar olmuş..umarım etkiside büyüktür...en kısa zamanda bekliyoruz canım yorumlarını...
    yasasın 80 altına indim.süpeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr HEDEFE 5 KİLO KALDI AMA HEDEFİ YÜKSELTMEYE KARAR VERDİM VE 68 OLUNCAYAKADAR DEVAM TEMPOYA.......75 AYYY 7 SENE SONRA İLK DEFA 7 Lİ SAYILARI GÖRDÜM HARIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

muhteşem bir azmin sonuçları böyle oluyorrr
    istediğim kiloya geldim ama yinede bu ürünün bilgilerini çok merak ediyorumm
    güzel hafta sonlarııııııı

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

ebru harika istediğin kiloya gelmene ramak kalmış bu yeni ürünün bende çok merak ettim 80 kiloda işe yararmıki acaba sevgiler takip edeceğim

Beğenildi
    435

Ebru'yu takip edin Nuroz18 hakkında en detaylı bilgiyi bir sağlıkçı ve kullanan olarak ondan alabilirsiniz. Nuroz18 gerçekten kaliteli bir ürün.Ramazan Bayramından sonra sizlerle....
    imez bunu beğendi.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

cankecan bey Ebruyla beraber benide takip etseler olmazmı bende ürünü kullanmaya başlasam 2 kişide etkisi dahada iyi anlaşılır.Ben çok kilo aldım bir an önce vermem gerekiyor

Yönetim Kurulu ebru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    48

evet bugün son nuroz 18 imi içtim ve sonuç 59 kg başladığımda 64 küsürlerdeydim 5 kilo benim için süper başarı çünkü bana hiçbir ilaç etki etmiyordu artık.. şimdi sabitleme yapacağım ve bu sırada da eminim birkaç kilo verebileceğim... 6 lı rakam görmek istemmiyorum... nurozun tespit ettiğim en önemli özelliklerinden ve benim için en değerli olanı kilom ile orantılı olarak bel çevremin incelmesi , ki benim için pahabiçilemez... çünkü göbeğim kilomla doğru orantılı azalmadığından hiç kilo vermiş hissetmiyordum.. nuroza başladığımda bel çevrem 77 cm iken şimdi 71 çevremdekiler bu durumu hemen fark ettiğinden beni ne yaptım erittim diye yemek üzereler... bu benim için harika bilmem siz ne düşünürsünüz...
    karabiber ve Miracle bunu beğendiler.

Beğenildi
    435

Ebru Nuroz18 hakkındaki değerlendirmelerin çok önemli. Çünkü Ramazan Bayramından sonra Nuroz18 kullanıcılara sunulacak. Onun için değerlendirmelerin ders niteliğinde olsun.

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler