+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 13 Sayfa var 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 121
Ağaç Şeklinde Aç14Beğeni

Konu: ParLa'nın Nuroz18 günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

ParLa'nın Nuroz18 günlüğü

Aramıza yeni katıldın ama seni önceden de biliyoruz. Bence kilo alması yasak kişilerin başında geliyorsun. Onun için derhal almış olduğun kilolarından kurtul. Seni ben değil sen anlat sitemizdeki üyelerimize onlarda sana hedefine kısa sürede ulaşman için gerekli desteği versinler.

ParLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    16

Re: ParLa'NIN NUSLİMM500 GÜNLÜĞÜ

Herkese merhaba ben zeynep yaşım 24 boyum 1.63 kilom malesef 60 ve benimde sorunum fazla kilolarım,2008 yılında 49-50 kiloya inmeyi başarmıştım..hayatımın en güzel günlerini de bu dönemde yaşadım,her giydiğim yakışıyor istediğim gibi hareket ediyordum..Lida ile başarmıştım 49-50 kilolara inebilmeyi..
    Lidayı bıraktıktan sonra 2010 senesine kadar yine 53-54 arasıydım,daha sonra ailecek yaşadığımız bazı sıkıntılı konular beni vicudumu düşünmekten uzaklaştırdı,kendimle ilgilenemediğim bu dönem içinde tekrar 58-59 kiloya ulaştım.Cankecan'ın desteği, tengda ve sporla 55 kiloya düştüm..sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez hergün spora gidiyordum..bu iyi bir alışkanlık gibi görünsede devamını getiremeyeceğimiz hiçbirşeyi gündelik hayatımıza dahil etmemek en mantıklısıymış spor rutinimi bırakınca 60 kiloya yükseldim ayrıca vicudumun yağsız yerlerinde yağ birikmeleri oldu bakınız;maaleseff basen
    Aslında neyin yararlı neyin zararlı olduğunu az çok hepimiz biliyoruz..ama sabır,sebat inanç bazen zorlanıyor ve kilo vermeyi erteliyoruz...
    Ben sorunlarımı erteledikçe içiinden çıkamaz oldum ve bugun sizlerin desteğinide alabilmeyi umarak hayırlısıyla diyetime başladım..
    Niyetim 50 kilo olabilmek..21 temmuzda doğum günüm var o güne kadar 55 kiloya inebilirsem benden mutlusu yok )
    Desteklerinizi bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..

Beğenildi
    16

Bugun yediklerimi yazarak başlamak istiyorum
    Sabah 10 da uyandım 2 bardak su içtim..
    ardından 1 avuç kuru üzüm ve 1 bardak şekersiz siyah çay

10:45 gibi kahvaltımı yaptım;
    1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim beyaz peynir
    4 siyah zeytin salatalık ve domates..

NUSLİM500 1 bardak suyla beraber

Öğle:13:50
    1 kase tarhana çorbası + 1 kase yoğurt

Şimdiye kadar 7 bardak su içtim..iyi gidiyor gibi

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

hoşgeldin parla
    zaten çok fazla kilon yok erkenden önlem alman çok iyi olmuş benim gibi çok kilo almadan dur demişsin
    21 temmuza,yeni yaşına süper girceksin canm eminim
    günün güzel geçsin

Beğenildi
    16

Desteğin için çok teşekkür ederim..Kilo bana hiiççç yakışmıyor,tahlillerimi yaptırdım troid ler hersey normal sağlıklıyken başlamak istedim maratona

heidi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Parla aramıza hoşgeldin.

Ben de 1.63 boyundayım 59 kilo olarak başladığım zayıflama serüveninde 56.500 olarak devam ediyorum. Nuslimm350 kullanıyorum ben ama benim iştahımı kesmiyor. Ben daha çok kendimi tutuyorum yememek için. Acaba ben de mi nuslimm500 kullanmalıydım??? Cankecan bey bu sorum galiba size oldu?

Sevgiler Parla eminim amacımıza ulaşacağız.

Beğenildi
    16

60'ın altına inmek 50li leri zorlamak ciddi irade istiyor,Nuslim500 iştahımı belirgin şekilde azalttı..çıldırmış gibi yiyordum,şimdi mantığımı kullanabiliyorum 3 kiraz 2 erik yiyip yetinebiliyorum normalde olsaydı hemen altlık üstlük birseyler daha yerdim.

heidi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Benim 55 ve altına inmem her zaman aşırı zor oluyor ve uzun süre orada kalamadan yine 58e dönüveriyorum

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Alıntı heidi Nickli Üyeden Alıntı
    Parla aramıza hoşgeldin.

Ben de 1.63 boyundayım 59 kilo olarak başladığım zayıflama serüveninde 56.500 olarak devam ediyorum. Nuslimm350 kullanıyorum ben ama benim iştahımı kesmiyor. Ben daha çok kendimi tutuyorum yememek için. Acaba ben de mi nuslimm500 kullanmalıydım??? Cankecan bey bu sorum galiba size oldu?

Sevgiler Parla eminim amacımıza ulaşacağız.
    Heidi ürün alış saatini biraz daha ileriye çekebilirsin birde o şekilde devam et. Sabahları lütfen ama lütfen iyi kahvaltı olmalı.

Beğenildi
    16

bende aynı şekilde 56-57 olunca hadi diyorum şundan da biraz yesem bisey olmaz şımarıklığım yüzünden hedefe ulaşamıyorum artık sızlanmak yok yola devamm..
    bol su içiyorum çayım kahvem şekersiz..
    17:00 meyvemi yedim 2 kayısı 3 erik 5-6 kiraz
    Şimdi yürüyüşe çıkıyorum en az 45 dk sürecek..

+ Konu Cevaplama Paneli