+ Konu Cevaplama Paneli
19. Sayfa - Toplam 29 Sayfa var BirinciBirinci ... 9 17 18 19 20 21 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 181 ile 190 ve 288

Konu: Maviş'in Nuroz18 Günlüğü

maviş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    163

Cevap: Maviş'in Nuroz18 Günlüğü

GÜNAYDIIN .......
    Cankecan, karabiber, acem kızı ve 8 diğerleri bunu beğendiler..

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Mavişim maaşallah güzelim.Güzelliğin zayıfladıkca daha çok ortaya çıkmaya başlamış Raporunda biraz kaçamaklar var fakat bu resimden sonra yorum yok süpersinnnnnnn

Super Moderator acem kızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    102

canımm harika görünüyorsun gözlerdeki ışıltı herşeyi anlatıyorrr tebrikederim seni)))kaçamaklara sonnnnn)))))
    maviş bunu beğendi.

Beğenildi
    163

Merhabalar bu günkü raporumu yazayım
    Kahvaltıda : 1 haşlanmış yumurta domates 1 salatalık çeçil peyniri ve 1/2 dilim kepek ekmeği
    Öğlen yemek yemedim 1 tane elma ,1 tane küçük incir ve 4 tane patlamış mısır
    Akşam yemeğindede 1 kase tarhana çorbası ile 1/2 dilim kepek ekmeği yedim Acıkmak yok bu çok güzel ...NUROZ 18 GERÇEKTEN SÜPER BİR ÜRÜN ...))
    Konu maviş tarafından (15-10-2011 Saat 22:14 PM ) değiştirilmiştir.
    Miracle ve imez bunu beğendiler.

imez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    74

canımm plaket aldığın bir gece de bir bira içmişsin bence hata değil. Bu arada aldığın plaket i kutluyorum, inşallah hedeflediği kiloya indiğinde bir plaket töreni daha yapılırda bu kez arkadaşlarının tebrkleri arasında daha eğlenceli bir gece geçirirsin.fotoğrafların çok güzel canım, ayrıca bugünkü raporunda süper ...

BU ÜYEMİZ BEBEK NEDENİYLE DİYETE ARA VERMİŞTİR !!!

http://imezindekorasyonevi.blogspot.com/

Beğenildi
    163

Tiroid Hastalari Diyet Yapmalı Metabolizmanın çalışmasını kontrol eden tiroit hormonlarındaki herhangi bir bozukluk ciddi rahatsızlıklara yol açıyor. Ülkemizde yaygın olarak görülen hipotiroit sorunlarında beslenme büyük önem taşıyor. Hipotiroit hastalarının nasıl besleneceğini bilmesi gerektiğini söyleyen diyetisyen Yasemin Batmaca, özellikle iyotlu gıdalara dikkat çekiyor. Batmaca, bilinmesi gerekenleri 15 maddede özetliyor.

BESLENME ÖNERİLERİ
    1- Genel olarak sağlıklı bir diyet tüketebilirsiniz. Bu diyet, karbonhidrat, protein, yağ, vitamin-mineraller, posa ve su yönünden zengin olan tüm yiyeceklerin, diyetisyeniniz tarafından, sizin bünyenize özel hazırlanan miktarlarında olmalı.

2- Bunun dışında aynı zamanda iyi bir omega - 3 kaynağı olan balığı, FDA'nın da (Food and Drug Administiration) belirttiği gibi haftada en az iki kez tüketebilirsiniz.

3- Derisiz tavuk, hindi, yağsız kırmızı et tüketimi de yine sağlıklı beslenme çerçevesinde olması gerekenlerden.

4- Tam tahıl ürünleri ve kuru baklagil tüketimini sağlamalısınız. Kuru baklagiller özellikle iyi birer bitkisel protein kaynağıdırlar ve haftada en az 1 kez tüketmelisiniz.

5- Kelp gibi yosunların tüketiminde dikkatli olmalısınız.

6- Sarımsak, su teresi, yumurta sarısı gibi besinleri fazla tüketmemelisiniz.

AŞIRIYA KAÇMAMALISINIZ
    7- Troit hormonlarının çalışmasını azaltan yiyecekleri (guatrojenik besinler), aşırı almamalısınız. Brokoli, turp, Brüksel lahanası, lahana, karnabahar, hardal otu, kırmızı turp ve şalgam guatrojenik besinlerdir.

8- Mantar ve bira mayası aşırı tüketilmemelidir.

9- Çiğ lahana, yer fıstığı, çam fıstığı, şalgam, hardal, darı tüketimlerinde de yine dikkatli olmalısınız. Bu besinleri pişirerek tüketmeniz daha uygun olabilir.

10- Diyetinizle, ihtiyacınıza uygun, yeterli düzeylerde iyot (iyotlu tuz, deniz ürünleri ve sarmısak) aldığınızdan emin olmalısınız.

11- Selenyum seviyesini dengede tutmak için mercimek, mantar, ayçekirdeği ve susam tüketmelisiniz.

12- Çinko bakımından zengin badem, tofu, istiridye, yengeç, tavuk ve hindi gibi gıdalar yeme alışkanlıklarınız arasında olmalı.

13- E, A ve C vitaminini yeterli miktarlarda aldığınıza emin olun.

14- B2 (Riboflavin), B3 (Niasin), B6 (Piridoksin) yeterli ve dengeli miktarlarda alınmalıdır.

15- Düzenli egzersiz yapın: Egzersiz, troit bezinin salgısını ve salgılanan troit hormonuna karşı doku duyarlılığını artmasını sağlar. Metabolizma yavaş çalışıyor iken egzersizle ve kas kütlesinin artırımıyla metabolizma hızı artırılabilir.

Super Moderator acem kızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    102

mavişimm,,,paylaşımın harika canım teşekkürederimmm sıkı takipçinim haberin ola)))
    karabiber bunu beğendi.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Mavişim ,araştırıp bizimlede paylaştığın için teşekkürler.Senden iyi haberler aldıkça çokkkk seviniyorum takibindeyim

KARAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    14

teşekkürler mavişşşş)))

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Alıntı maviş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HERKESE MERHABA ....CANIM BİTKİSEL MUCİZELER AİLEM......
    Bu gün kü raporumu yazayım ama kızmayın bana olurmu ....
    kahvaltıda
    1 haşlanmış yumurta
    1 domates
    1 salatalık
    biraz peynir
    öğlen yemeğinde
    zeytinyalıu barbunya sadece tanelerinden
    16:00 3 adet kuru kayısı
    Akşam yemeğinde özel bir yemeğe davetliydim o yüzden normal yediklerimden fazla yedim
    Ordır tabağından domates salatalık peynir yedim yemekten tavuk yedim salata ve 1 bira içtim 2 çatalda pilav yedim dilber dudağı tatlısındanda çatalın ucuyla sadece tattım
    Ama inanın çok fazla geldi ardından 1.5 saat dans ettim ceza olarak
    Yemek çok güzel geçti plaket ladım birlikte çalıştığım arkadaşlarım beni tanıyamadılar çok zayıflamışsın biz iş kıyafetleri ile o kadar fark etmemişiz dediler gerçekten çok güzel bir motivasyon oldu benim için TAM GAZZZ DEVAM...TAKİBİNİZDEYİM ....
    Canım Arkadasım senın onur gecende gururlandıgın bır gecede yedıklerınde hıcbısey yok tebrık edıyorum senı gercekten harıka gorunuyorsun hac gundur haber alamamıstım sayende hıc ayrı kalmamıs oldum herseyı paylasmıssın canım mavıcım devam edıyorum bende soz
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler