bayram sonrası hepımız tekrar sılkelenıp kaldıgımız yerden devam edıyoruzz hadıı![]()
bayram sonrası hepımız tekrar sılkelenıp kaldıgımız yerden devam edıyoruzz hadıı![]()
Boy:165
yas:26
hedef:simdilik 65
Nuroz18 baslama tarihi: 12.10.2011 ( Kilo: 73,800 ) Hedef: 65
19.10.2011 ( Kilo: 71,200 )
26.10.2011 ( Kilo; 70,00 ) icler acisi :S
14.11.2011 ( Kilo, 69,00 ) ( 1 kutu nuroz 18 bitti. arada 4 gun nuroz18 kullanilmadi. )
EVET BU GÜNKÜ RAPORUMU vereyim
Kahvaltıda 1 dilim ekmek biraz peynir ve şekersiz çay içtim
Öğlen yemeğinde et sote yağsız 2 yemek kaşığı 2 yudum zeytin yağlı pırasa ve yoğurt yedim öğleden sonra 2 mandalina yedim
Akşam yemeğinde 1 kase cacık 2 küçük parça et ve 2 yemek kaşığı şehriye çorbası yedim bu zor geçti yürüyüş arkadaşımda yok artık![]()
Bayramda kaçamak yapmayanı alnından öpmek isterdimama bu bıkkınlık oluşmaması için olumlu bir adım da sayılabilir değil mi
(mazeret çok bende)
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
İYİ hafta sonları canım BM ailem
Ben hala toparlanmaya çalışıyorum hepinizi takip ediyorum haberlerinizi merakla bekliyorum Bu gün kahvaltıda 1 dilim buğday ekmeği biraz çeçil peyniri domates salatalık ve 1 haşlanmış yumurta yedim NUROZ 18 11:30 da aldım ve şuanan kadar 1.5 lt suyumu içtim öğlen yemeği yemeği düşünmüyorum ara öğünde mandalina ve 1 dilim ayva yicem akşam için balık ve salata planlıyorum görüşmek üzere.....
Merhabalar;
Öğle arası yağsız ya da yarım yağlı 1 bardak süt üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın koyup içmenizi öneririm. Hem kan şekerinizi ayarlar, hem zayıflamanıza yardımcı olur, hem de gün içinde daha dinamik olursunuz..(ben bunu her gün yapıyorum)
Sevgilerimle..
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
mavıscım supermıs mımozanın onerısı ben denıycem yarın ne dersın bırlıkte deneyelım mı bayram kacamagını hep beraber telafı edıcez ben ac gezıyorum ac duba gıbıyım donemımden canım optum cok
Boy:1.70
Kilo:65
Hedef:58
Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..
"Ne şekilde olursa olsun zayıflayayım " derken , "SAĞLIKLA" kelimesini mutlaka söylemeliyiz....
Günaydın Maviş'im,
Vücut neye uğradığını şaşırdı bence şokta hala, o yüzden seni biraz üzüyor bence umarım artık toparlanmışsındır. Güzel haberlerini bekliyoruz ...![]()
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü