Merhabalar gün geçtikçe inceldiğimi hissediyorum bu duygu çoook güzellll)))
Merhabalar gün geçtikçe inceldiğimi hissediyorum bu duygu çoook güzellll)))
Merhaba maviş bak gördün mü nasılda kendındekı farkı gormeye basladın kacamak yapmıyoruz zaten tatlarını daha onceden bılıyoruz.Sımdı daha onceden olmadıgımız kadar zayıf olmak ve ınce olmak saglıklı kılo vermek olmalı amacımız.Gunlugunu zevkle takıp edıyorum canım optum
Boy:1.70
Kilo:65
Hedef:58
Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..
Kesınlıkle 1 kutu bıttıgınde eger boyle gıdersen 7 kılo vermıs olucaksın kesınlıkle bende merakla beklıyorum canım
hoşgeldinn mavişşşşş
cankecanında söylediği gibi kilolarına sebep olan bir rahatsızlıgın varmş,sakın vazgeçme,herkese göster insanın isteyince başaramayacagı bişeyin olmadıgınıönce 3basamaklılardan kurtulalım,sonrası dikiş söküğü gbi gelecektr
guzel bir güne başlaman dileğiyleeee
Teşekürler canim kaçamak kesinlikle yok artik zararli yiyecekleri hayatimdan çikardim bu defa gerçekten bitti sağlikla inşallah bende sizler gibi zayiflşayacağim ....))
Evet bu gün sabah eski formamı denedim yani gebelikten önce giydiğim forma yaklaşık 2 yıl önce içine sığdım iş yerimde herkesin dikkatini çekti bu, çok güzel bir duygu devamı gelecek hayırlısıyla ...)) Herkese çok teşekür ederimmmm....
))
Konu Cankecan tarafından (11-08-2011 Saat 11:34 AM ) değiştirilmiştir.
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü