+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 7 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 62

Konu: Sultana'nin Nuroz18 günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Sultana'nin Nuroz18 günlüğü

Evet sevgili Sultana, sende ürün kullanmaya başlayacaksın ama başlamadan önce günlüğüm açılsın dedin. O zaman kendinden bahset biraz arkadaşlara ve onlarda seni ziyarete gelip motive etsinler. Unutma ki herşey senin beyninde bitiyor.

sultana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    34

Cevap: Sultana'nin tengda günlüğü

Merhaba...

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Merhaba sultana aramıza hosgeldın hadı bakalım kendını anlatmaya bıze tanıtmaya basla arkadasım guzel bırgun gecırmen dıleklerımle
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

Beğenildi
    34

Selam herkese, öncelikle şunu söyleyim evde tadilat var pek zaman yok açamıyorum formu.ama diyete başladım çarşambadan beri.iyi gidiyor.75 olmuştum çok çabuk kilo alıp veriyorum.yarın tartılcam yazarım.bu arada cankecan benim daha önce yazdığım yazıyı yayınlarsa sevinirim.bir türlü olmadı nedense hata verdi form sayfası.orda tanıtmıştım kendimi.yazıcam yine... Sabır ve nefis....ikisini bir arada barındırmak zorrrrr.ama yapacağım....

Beğenildi
    177

Merhaba sultana oncelıkle karamsarlıgı bıryana bırakıyoruz arkadasım burda kısa zamanda guzel sonuclar alıcagımıza emınım gorruceksın bırlıkte cok guzel kılolar verıcez es etmek yok

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

hoşgeldin sultana kendini tanıttıgın yazını merakla bekliyorumm
    güzel bir güüne başlaman dileğiyleee

Beğenildi
    34

MERHABALAR,nihayet yazmaya fırsat buldum.Kendimi tanıtayım arkadaşlar.35 yaşındayım,165 boyundayım ve maalesef 75 kiloyum.Hayatımın hiç bir döneminde kilolarım beni yalnız bırakmadı.3 çocuğum var,18 14 ve 7 yaşlarında.Çorumda yaşıyorum ve yemek yemeyi ve yapmayı çok seviyorum.Bundan 3 sene önce 85 kilo olduğumda 14 şubat günü zayıflamaya karar verdim ama nasıl diyet felan araştırırken nette lidayla tanıştım.Günlerce araştırdım,herkes çok memnundu.Bende 1 kutu aldım.6 ay gibi bir sürede 63 kiloya kadar düştüm.Tabi kimseye söylemedim kullandığımı.Neme lazım biri kullanır yan etki yapar diye.Eşimin bile haberi yoktu.Bu sefer herkes beni amansız bir hastalığa tutuldum sandı.Doğrusuda yakışmamıştı bana o kadar zayıflık.Kendi isteğimle bir kaç kilo aldım ve 68 oldum.Böyle iyiydi ama zaman zaman yükseldim.Ama hiç dert etmedim,çünkü lidaya güveniyordum.Hiç hesap etmediğim şey vücudumun buna alışabileceğiydi.Artık onun bile faydası olmuyor.Bende zaten onu istemiyorum.Koşu bandı aldım,günde yarım saat yürüyorum.Tengdayı geç fark ettim,şimdi tekrar 68 olmak istiyorum.Bakalım nasip kısmet.Zaman ne gösterecek.Beraber göreceğiz kilodaşlar.Ha bu arada 74 kilo oldum 1 kiloda olsa verdim.Sabah tekrar tartılacağım.Şu anda acıktım ama yemeyeceğim.Tengda kullanmıyorum biraz lidanın etkileri geçsin istiyorum.Cankecan bey ne der bilmiyorum ama kullanmayı düşünüyorum.Herkese kolay gelsin.SABIR VE NEFİS...
    Miracle bunu beğendi.

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

bende aynı sekilde bir başlangıç yapmıştım,ki sen kendine daha kısa bir hedef seçmişsin.eminim en kısa zamanda istediğin görüntüye tekrar kavuşacaksıngenç ve çıtır bir anne olacaksın ve herkes imrenecek sana
    güzel bir hafta geçirmen dileğiyle

Beğenildi
    177

Merhaba Sultana hosgeldın aramıza tekrar oncelıkle hepımız aynı donemlerden ve aynı sıkıntılardan gecıyoruz merak etme verıcegın kılo hıcte oyle cok degıl sımdı kendıne haftalık hedefler koymalısın ve sporu bırakmamalısın ınan spor olmadan olmuyor.yumurta yemeyı bu donemde ıhmal etme olurmu hem tok tutuyor hemde tengdayla daha rahat kılo verebııyorsun 2 hafta sonra 2 kılo daha gıtmıs olucak sabah ogle aksam ne yedıgını kacamak bıle yapsa buraya yaz olurmu bırde gogus bel ve kalca olculerını al sımdıden bakalım nasıl bır fark olucak tengdayla 2 kılo versende sankı daha fazla vermıssın gıbı duruyor sıkılastırıyor canımcım merak etme,3 cocugunuda Allah bagıslasın canım opuyorum senı cok canın acıkınca yesılcay ıcı bırde yogurt ye olurmu bol bol sıvı ılık su ıcmeyıde unutma canım sevgıler

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

merhaba sultana hoşgeldin çok fazla kilon yok ve çabuk verirsin evet vucudumuz ürünlere sonradan alışıyor ve kilo vermeyi durduruyor tengdayla kesin verirsin spor ve suyu unutma diyorum herkeze fakat kendim bir türlü kilo veremeyenlerdenim siteye girdikce takibinde olacağım bu arada bende çorumluyum hoşgeldin tekrardan hemşerim)

+ Konu Cevaplama Paneli