Tesekkurler şekerkız soylediklerin icinBakalım gunler neler gosterecek bize... Hep beraber ogrenelim
Gecen cuma baslamistim 2 gun sonra cikacagım tartıya... Gorelim neler oluyor??
![]()
Tesekkurler şekerkız soylediklerin icinBakalım gunler neler gosterecek bize... Hep beraber ogrenelim
Gecen cuma baslamistim 2 gun sonra cikacagım tartıya... Gorelim neler oluyor??
![]()
9 Nisan- Nuroz18 başlangıç: 73,5 kg.
9 Mayıs- Nuroz18 bitiş: 65,5 kg.
Yola devam
Ne kadar değişirsen değiş.. İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı
Selam canlarım, selam günlüğüm, dert ortağım, sırdaşım...
Son yazdığımdan bu yana değişen birşey yok. Kendimi etrafa kabul ettirmeye çalışmaktan yoruldumherkese iyi akşamlar...
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
gram gram eriyorum =)
Günaydın,
İştahım açılmaya başladı ve ben korkuyorumengel olmaya çalıştıkça daha da açılıyor sanki, umarım bukez korktuğum olmasın...
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
Yok canım, Nuroz mu kaldıonun sıkıntısı da sardı beni ki sorma... senin mesajını görür görmez bir elimde su şişesi, bir elimde çay kupası :D nasıl fırladım bilemezsin. Teşekkür ederim. Nuroz bahar kampanyasından faydalanamadım, kendi kanatlarımla uçmayı öğrenmem lazım
umarım herşey güzel olur? Yalnız bırakmadığın için ayrıca teşekkür ederim komşum, öpüyorum seni...
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Şekerkız'ın bir kutu Nuroz18 kullanma zamanı geldiKilosunu sabitlemesi için kullanması lazım. Salı veya Çarşamba günü ürünü elinde olur o da başlar günlüğünde yazmaya durumunu.