+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 14 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 13 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 133

Konu: şekerkiz'in nuroz18 günlüğü

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    150

Cevap: şekerkiz'in nuroz18 günlüğü

Öğlen bardaktan boşanırcasına yağan yağmura rağmen şemsiyemi alıp yürüyüşümü yaptım. Etrafta sadece zorunlu olarak dışarıda olan bir kaç kişi vardı, benim gibi sadece yürümek amacıyla çıkan sanırım yoktur. Yalnız başına yağmurda yürümek çok romantik değildi ama keyifliydi tavsiye ederim. Tamam biliyorum ben cidden normal değilim.

Az önce birkaç kaşık zeytinyağlı fasulye ve bir kaç kaşık yoğurt yedim zoraki. Tabi suya devam ...

Bu arada bugünkü burç yorumumu buraya eklemeden geçemiycem çok hoşuma gitti. "Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz."
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

pinarcister - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    30

Merhaba canım kilon çok azmiş zaten ya bu kadar hirpalamasan kendini allah sağlik versin
    BOY :1.64

KİLO :76,40

İDEAL :55 NERDE O GÜNLER

HEDEF :66 ŞİMDİLİK

12/10/2011 KİLO :76,40019/10/2011 KİLO :73,200

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı şekerkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öğlen bardaktan boşanırcasına yağan yağmura rağmen şemsiyemi alıp yürüyüşümü yaptım. Etrafta sadece zorunlu olarak dışarıda olan bir kaç kişi vardı, benim gibi sadece yürümek amacıyla çıkan sanırım yoktur. Yalnız başına yağmurda yürümek çok romantik değildi ama keyifliydi tavsiye ederim. Tamam biliyorum ben cidden normal değilim.

Az önce birkaç kaşık zeytinyağlı fasulye ve bir kaç kaşık yoğurt yedim zoraki. Tabi suya devam ...

Bu arada bugünkü burç yorumumu buraya eklemeden geçemiycem çok hoşuma gitti. "Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz."
    selam gerçekten sen o yağmurda yürüdünmü inanamıyorum sana hasta olursun dikkat et kendine
    şekerkız bunu beğendi.

Beğenildi
    150

Alıntı ereneray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam gerçekten sen o yağmurda yürüdünmü inanamıyorum sana hasta olursun dikkat et kendine
    Canım,

Yağmurda yürümenin keyfini tatmanı tavsiye ederim insanda ne kadar negatif enerji varsa alıp yerle bir ediyor :D bünyem sağlamdır (maşallah). Benim böyle garip özelliklerim vardır.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

Beğenildi
    441

Canım,

Yağmurda yürümenin keyfini tatmanı tavsiye ederim insanda ne kadar negatif enerji varsa alıp yerle bir ediyor :D bünyem sağlamdır (maşallah). Benim böyle garip özelliklerim vardır.
    Yağmurda yürümeyi hiç sevmem .Islandım,eşarp bozuldu,makyaj aktı diye sinir krizi geçiririm.Ben böyle iyiyim bitanem ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz
    şekerkız bunu beğendi.

Beğenildi
    150

Alıntı ereneray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yağmurda yürümeyi hiç sevmem .Islandım,eşarp bozuldu,makyaj aktı diye sinir krizi geçiririm.Ben böyle iyiyim bitanem ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz
    Haklısın tabiki tartışılmaz yağmurda yürüyüp işe döndüğüm zaman beni de kimse tanıyamıyo bazen ama eski halime dönmem birkaç dakikamı alıyor. Sadece bir öneriydi
    yarenim bunu beğendi.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Beğenildi
    441

Haklısın tabiki tartışılmaz yağmurda yürüyüp işe döndüğüm zaman beni de kimse tanıyamıyo bazen ama eski halime dönmem birkaç dakikamı alıyor. Sadece bir öneriydi
    Önerin için teşekkür canım Bugün kızılaydaydım ,işlerim vardı bol bol yürüdüm yağmur yoktu
    şekerkız bunu beğendi.

QUENN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    56

bendee doyasiya yurumek isterdim ama sinuzitim ve migrenim oldu icin bu nerdeyse imkansiz. aptal islatan yagmurlarda yururum ama

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

tatlm sen elinden geleni yapmaya çalışıyorsun.eger iki kilo verince kendini daha iyi hissedeceksen,tabiki saglıgına dikkat ederek bunun için çabalaman en güzeli diye düşünüyorum ben.ama bunu zamana yaymalısın,acele etmemelisin.birkere şunda anlaşalım;sen zaten şuanda eminim çok fit ve çıtır görünüyorsundurbunu kafana takmadan ama yine diyetini yaparak devam edersen işin daha kolaylaşacaktr
    guzel bir güne başlaman dileğiyleeeeeee
    şekerkız bunu beğendi.

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Arkadaşlar bugün Şekerkız ile görüştüm 52.8 kiloyla başladığı Nuroz18 zayıflama maratonunda bir hafta sonunda 50.8 kiloya indiğini söyledi. Tam 2 kilo verdi. Onun vermiş olduğu bu iki kilo gerçekten iyi bir rakam çünkü onun zaten kilosu az. Kilosu az olanların kilo vermesinin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Kendiside zaten yazacak bu durumunu. Nuroz18 bir aylık kullanımı sonunda yüksek kilolu olan kişilerde çok daha yüksek rakamlara ulaşacağız. Bu ürün gerçekten inanılmaz bir ürün. Ben hiçbir ürün hakkında böyle yazmam ama bu ürün karşısında resmen şapka çıkartıyorum.
    şekerkız, QUENN ve yarenim bunu beğendiler.

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler