+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 14 Sayfa var 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 133

Konu: şekerkiz'in nuroz18 günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

şekerkiz'in nuroz18 günlüğü

Şeker kız, şeker gibi tatlı kız Hadi bakalım saplantı haline gelen şu bir kaç kilondan kurtul. Sonunda izin çıktı işte ürün kullanmana
    şekerkız bunu beğendi.

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    150

Cevap: şekerkiz'in nuroz18 günlüğü

Çooook teşekkür ederim. Yeni günlüğüm vatana, millete ve en önemlisi de bana hayırlı uğurlu olsun 52.80 gr olarak yeni yarışta bayrağı devralmış durumdayım. Dün söylemiş olduğunuz gibi güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra mucizemin ilk tabletine başladım. Öğlen bir saat güzel bir yürüyüş yaptım. Hatta iş yerine döndüğümde hala enerji doluydum kendimi ATOM KARINCA gibi hissediyordum İlk iki saatte 1 litre su tükettim. Gece yatana kadar sanırım 2,5-3 litreyi bulmuştur toplam sıvı tüketimim. Öğlen yemek yeme ihtiyacı duymadım. Akşam iş çıkışı bir saat daha yürüdüm. Akşam da yemek yemedim yani gene acıkmadım, gece 23.00 gibi bir bardak süt içtim. Uyku düzenim tabletin verdiği enerjiden midir bilmiyorum gece şekerleme yapar gibi kısa kısa dalmalar şeklindeydi ve nerdeyse hep uyanıktım. İlk gün güzel geçti.

Bu sabah işe gelirken 0,5 lik pet şişemi de aldım yolda gelirken içtim Az önce ufak ofis ekmeği eşliğinde 3 yeşil zeytin, bir kaç parça kaşar peyniri, bir yumurta, 1 sivri biber ve küçük bir domates, şekersiz açık çayla yedim. Aslında hala aç değildim ama zorladım kendimi, "iyi bir kahvaltı şart" sözü aklımda kaldı Saat 11.00 itibariyle 2. tableti aldım ...bakalım neler olcak...
    Miracle ve imez bunu beğendiler.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

merhaba şekerkız bende bugün ürüne başladım bakalım nasıl olacak inşallah bu defa veririm yoksa bol bol fırça yiyeceğim desteğini bekliyorum

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Alıntı şekerkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çooook teşekkür ederim. Yeni günlüğüm vatana, millete ve en önemlisi de bana hayırlı uğurlu olsun 52.80 gr olarak yeni yarışta bayrağı devralmış durumdayım. Dün söylemiş olduğunuz gibi güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra mucizemin ilk tabletine başladım. Öğlen bir saat güzel bir yürüyüş yaptım. Hatta iş yerine döndüğümde hala enerji doluydum kendimi ATOM KARINCA gibi hissediyordum İlk iki saatte 1 litre su tükettim. Gece yatana kadar sanırım 2,5-3 litreyi bulmuştur toplam sıvı tüketimim. Öğlen yemek yeme ihtiyacı duymadım. Akşam iş çıkışı bir saat daha yürüdüm. Akşam da yemek yemedim yani gene acıkmadım, gece 23.00 gibi bir bardak süt içtim. Uyku düzenim tabletin verdiği enerjiden midir bilmiyorum gece şekerleme yapar gibi kısa kısa dalmalar şeklindeydi ve nerdeyse hep uyanıktım. İlk gün güzel geçti.

Bu sabah işe gelirken 0,5 lik pet şişemi de aldım yolda gelirken içtim Az önce ufak ofis ekmeği eşliğinde 3 yeşil zeytin, bir kaç parça kaşar peyniri, bir yumurta, 1 sivri biber ve küçük bir domates, şekersiz açık çayla yedim. Aslında hala aç değildim ama zorladım kendimi, "iyi bir kahvaltı şart" sözü aklımda kaldı Saat 11.00 itibariyle 2. tableti aldım ...bakalım neler olcak...

Hadı bakalım zaten kılon hıc kalmadı canım daha ne akdar hedefe var nuroza da baslanmıs bayrama seker gıbı olucaksın sevgıler
    şekerkız bunu beğendi.
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

şekerim nerdesin gel anlat bekliyorum ürünle aran nasıl???
    şekerkız bunu beğendi.

Beğenildi
    150

Günaydın canlarım ,

Kapalı bir havayla ve yağmurla güne başladık ama kendimi buna rağmen gayet iyi hissediyorum. Hafta sonu raporumu kısaca özetleyim.

Cumartesi : Kahvaltımı domates peynir ve ufak bir parça beyaz ekmekle yaptım, canım çok bişey istemedi, yumurtamı bile yiyemedim, bir bardak şekersiz açık çay içtim. Öğlen oğlanın basket kursu vardı onu kursa bırakıp boş boş oyalanmak yerine bir saate yakın yürüyüş yaptım. İkindi kahvaltısında ekmeksiz 5-6 kaşık melemen yedim. Akşam hiçbir şey yemedim. Gün içindeki su tüketimim 3 litreyi bulmuştur.

Pazar : Kahvaltıda ufak bir parça ekmekle çok az peynir, bir yumurta, 1-2 çatal biber kızartması (pek de kızartma denemez çok az yağla yapılmış domates soslu biber) ve bir bardak açık çayla birlikte yedim. Öğlen yürüyüş yapmaya fırsatım olmadı. Akşam bir akşam yemeği davetindeydim. Bir kepçe etli bamya çorbası ve 2-3 kaşık kadar z.yağlı barbunya ve 2-3 çatal salata yedim. Gün içinde tükettiğim su yine 3 litreyi bulmuştur.

Şarapçılar gibi elimde pet şişeyle geziyorum evin içinde ve her yerde Kilomda bir değişiklik olduğunu sanmıyorum belki artmış bile olabilir malum regl dönemlerindeyim ama 3 tablette pantolonlarda aşağı doğru düşüş başladı gibi sanki sıkılaşma var!! bu kadar çabuk etkisi olabilir mi bilemiyorum ama ben böyle hissediyorum belki de psikolojiktir...

Gelelim bu sabaha : Bir dilim beyaz ekmek, bir rafadan yumurta (artık onu ilaç gibi zorla tüketmeye başladım bir sivri biber, 2 kiraz domates, 2 dal maydanoz ve 1 yeşil zeytini bir bardak şekersiz açık çay eşliğinde kahvaltımı tamamladım. Şuan itibariyle kapsülümü aldım. Suyum gözümün önünde bakalım gün nasıl geçecek
    Miracle bunu beğendi.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

Beğenildi
    150

Şu saate kadar ki raporumu verip kaçıyorum

Öğlen 15-20 dk kadar yürüdüm daha uzun yürümeye vaktim yoktu. Şu saate kadar 2 litre suyumu bitirdim, bir tane süt tozu ilaveli şekersiz naskafemi içtim. Açlık yok evde ne yerim yada yer miyim bilemiyorum. Ancak içimde patlamaya hazır bir bomba gibi duran enerji var. Harcayamadım bu beni çok rahatsız ediyor, yerimde duramıyorum ama yürüyüş için bu saatten sonra şartlarım müsait olamayacak gibi Kendimi parçalarcasına yürümek istiyorum. Umarım çocukların ödevi çok yoktur da erkenden yatırıp dışarı çıkma fırsatı bulabilirim yoksa bugün sabah olmaz bana hadi ben kaçtım...
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Şekerkız birşey yemiyorsun. Ben bunu istemiyorum onu söyleyeyim. Bu ürün yıllar sonra yine sizin üzerinizde tam istediğiniz etkiyi yarattı. O yüzden çok mutlusunuz ve yemiyorsunuz ama böyle olmaz bunu belirteyim. Yarın ürün kullanımı bitince ne olacak yediğin herşey yağ olarak vücuduna depolanacak. Amacımız öyle bir beslenme alışkanlığı oturtalım ki o şekilde beslendiğimizde kilo almayalım. Yoksa bozuk bir plak gibi yeniden, baştan alırız herşeyi.
    şekerkız ve Miracle bunu beğendiler.

Beğenildi
    150

Alıntı Cankecan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şekerkız birşey yemiyorsun. Ben bunu istemiyorum onu söyleyeyim. Bu ürün yıllar sonra yine sizin üzerinizde tam istediğiniz etkiyi yarattı. O yüzden çok mutlusunuz ve yemiyorsunuz ama böyle olmaz bunu belirteyim. Yarın ürün kullanımı bitince ne olacak yediğin herşey yağ olarak vücuduna depolanacak. Amacımız öyle bir beslenme alışkanlığı oturtalım ki o şekilde beslendiğimizde kilo almayalım. Yoksa bozuk bir plak gibi yeniden, baştan alırız herşeyi.
    Haklısın ama elimde değil ki yiyemiyorum keşke bu ömür boyu sürse ne güzel bir duygu aslında olacakların hepsini ezberledim bu bir kısır döngü, sonuçları da biliyorum umarım bu kez öyle olmaz hatalarımda uyarmanız biraz daha dikkat etmemizde belki yardımcı olur, teşekkür ederim.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Beğenildi
    150

Günaydın hane halkı,

Herkesler nerelerde bu ne sessizlik, canlanın biraz. Dün akşamki burdan enerji dolu çıkışım eve aynı şekilde gitmedi maalesef. Eve gittiğimde bir halsizlik, enerjide hızlı bir düşüş ve kalp çarpıntısına dönüştü. Çocukların ödevlerini zorla tamamladıktan sonra saat 19.30 gibi bir kepçe kırmızı mercimek çorbası ve 2 kaşık çoban salatayı zorlanarak yedim. Durum böyle olunca bırakın yürümeyi çocuklarla birlikte kendimi yatağa attım. Uyurum sanmıştım ama nafile, kısa dalışlar arada kalkıp dolanışlar şeklinde ve bir yarım litre daha su içerek günü 3 litreyle bitirdim.

Bu sabah kalktığımda biraz daha iyiydim. Sabah evden çıkmadan bir su bardağı sade süt içtim. İşe gelmek için yarım saat kadar normal adım yürüyüşümü yaptım (bu cümlem de sinekten yağ çıkartır gibi oldu). 10.30 gibi klasik hale gelen; bir dilim kepek ekmek, biraz peynir, 1 rafadan yumurta, 3 sivri biber, 3 dal maydanos, 2 kiraz domates, 5-6 tane yeşil zeytine bir bardak şekersiz açık çay eşlik etti

Henüz basküle çıkmadım, kapsüllerle ilk haftamı tamamladığımda rakamı görmek istiyorum. Şu an gayet memnunum durumdan. Artık pantolonları kemersiz giyemiycem gibi duruyor Şimdi kapsülümü aldım, suya devam... Bakalım yeni gün bana neler getirecek!
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler