Güzel ailem, uzun zamandır günlüğüme uğramamışım. Çok özledim sizleri, yeni arkadaşlar gelmiş ailemize ne güzelll. Ben şu aralar bebişimi büyütmeye çalışıyorum, doğum yaklaştıkca içimde ki heyecan çoğalmaya başladı. Aynı zaman da doğum korkusu da çoğalmıyor değil hani

Bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma almak için elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. İnternette sürekli araştırma içindeyim, Kırmızı pancar ve semizotuna takmış durumdayım. Sağlıklı beslenmeye dikkat ederken tabi ki aşırı kilo almamak için de elimden geleni yapıyorum. Mesela eskiden olduğu gibi akşam 20.00 den sonra yemek yok, hayatım da hiç eksik etmediğim SU yine eksik değil. Bol bol su içiyorum. Bebeğin içinde bulunduğu Amnio sıvısı 3 saatte bir değişiyormuş, içtiğim suyun önemi yine ortaya çıkıyor. Vücuda yeterince su alınmazsa bebeğim susuz kalabilir. Aslında SAT'a göre 29. haftada olmam gerekirken bebeğimin 2 hafta önden gittiğini öğrendim. Sağlıklı beslenmenin önemini çok iyi anladım. 31. haftanın içindeyim ve 10 kilo almış durumdayım, inşallah doğum sonrasına fazla kilom kalmaz ve emzirme dönemimde de kalanları veririm, Mimoza'nın söylediklerine kulak verin sabahları ve gün için de suyunuzu asla eksik etmeyin. Sizleri seviyorum, sevgiyle kalın ...