Evet sevgili editörüm İmez sende Nuroz18 kullanacak ve burada kilo verme savaşını gün gün anlatacak, gerektiğinde destek alacak, gerektiğinde destek olacaksın. Fazla yorum yapmadan sözü sana bırakıyorum.
Evet sevgili editörüm İmez sende Nuroz18 kullanacak ve burada kilo verme savaşını gün gün anlatacak, gerektiğinde destek alacak, gerektiğinde destek olacaksın. Fazla yorum yapmadan sözü sana bırakıyorum.
evet bu aileye girdiğimden beridir 3. günlüğüme de kavuştum. Ama bugünkü gibi devam ederse eminim ki son günlüğüm olacak ve sonunda emelime kavuşacağım. İlk önce raporumu vereyim bugünkü gibi demekle ne kasteddiğimi anlayacaksınız.
Sabah 9.30 da işbaşı yapıyorum. Butik'te çalışıyorum ve yan butikteki arkadaşlarımla işyerimizin önündeki masamıza kurulup her sabah kahvaltımızı yapıyoruz. Bu sabah tek fark benim saat 11.00 gibi NUROZ 18 i almamdı. Daha sonra tavada 1 yumurta, bir parça peynir, domates, salatalık, 1 dilim kare tam buğday ( 1 dilimi 39 kalori ) ve tatlandırıcılı çay içerek kahvaltımı tamamladım. akşama kadar 2 fincan biberiye çayı, 1 fincan kahve, 3 bardak çay. Az önce evime geldim ve bir yovita yedim. Yemek faslı kapanmış oldu. bol bol suyuda unutmamak gerek tabi ki. Kahvaltıyla duruyor olmama rağmen bir dirhem açlık yok. Akşam üzeri benim normalinde ne kadar yemek yediğimi bilen iş arkadaşım acıkmadın mı hadi yemek söyleyelim dedi ama ben gözümün önüne yemekleri bile getiremedim. Şahane ötesi bir ilaç. Yarın beden ölçülerimi alacağım. Bakalım ne kadar incelme sağlayacak. Yan etkilerine gelince vücudum da ara sıra ürperme hissettim, enerji derseniz tavan yapmış durumda, çok çok yoğun bir gün geçirmeme rağmen yorgunluk sıfır. İlk gün çok memnun kaldım. Desteğinizi esirgemeyeceğinizi biliyorum.
Sevgili Cankecan tekrar çok teşekkür ederim. Bu kez bu işi halledelim demiştik galiba olacak. sevgiyle kalın ...
çıtırım doktorum, çook haklısın senden süper ürün test direktörü olur. şahane bir ilaç. Bende seni çok seviyoruummm ...
Bir de şu etrafımdaki insanlar bu kadar az yeme sağlığına dikkat et demese çok daha süper olacak ama. Sanki şimdiye kadar çok yediğimde karışmadılarmı, anlamıyorum bu insanları yesende yemesende illaki kendilerinde hayatına müdahale etme gereği duyuyorlar. Yahu bırakın ben böyle mutluyum. Aç kalmak istiyoruummmm !!!
Şimdi size bugünün raporunu vereyim. Sabah 10 .00 da Nuroz 18 'i aldım. yarım saat sonra kadar sonra bir dilim light ekmek, bir parça peynir, 1 tavada yumurta, domates, salatalık ve tatlandırıcılı çay eşliğinde kahvaltımı muhteşem bir şekilde yaptım. 1 saat sonra bir orta türk kahvesi. aralıklarla 2 fincan bibriye çayı ve normal çay. bol bol su. öğlen yemeğimi de arkadaşımın zoruyla çünkü tek başıma yemem dedi kıramadım, yarım biber dolması ve yarım kepçe çorba. az önce de çilekli activia, onuda özellikle kabızlık sorunu çekmemek için yiyorum. işte bu kadar, bugün de sonlandı. Tartı daki rakamlar muhteşem görünmeye başladı bile. Hepiniz sevgiyle kalın ...
Başarılar dilerim canım tartı sonuçlarını iple çekiyorum ara öğünlerde meyve de yersen iyi olur şekerin düşmez , vitaminlerini alırsın ve metabolizmanda hızlanır takibindeyim...))
GUNAYDINNNNNNN. neler olmuss nelerr askolsun cankecan aramasa hicbisiden haberim olmicak yhaaaaaaaabasarilar diliyorum
Merhaba imez yeni ürün ve yeni sonuçlar takibindeyiz bayrama kadar bakalım neler olucak sevgiler
Boy:1.70
Kilo:65
Hedef:58
Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..
Desteğiniz için teşekkür ederimm, sizi seviyorumm ...
eveeettt Nuroz 18 ile 3. günü de bitirdim. Bu performansımı bir yerlerden tanıyorum 16 kilo verdiğim dönemlerdenhiç de mütevazi olamıycam doğrusu şahane ilerliyorum
( ukalaaaaaa )
bu sabah kahvaltım baya geç kaldı, saat 12 gibi Nuroz 18 imi aldım, daha sonra 2 dilim light ekmek, bir parça peynir, tavada 1 yumurta, domates, salatalık, 3 zeytin ve tatlandırıcılı çay eşliğinde güzel kahvaltımı yaptım. akşama kadar sadece bol bol su. Ağzım dilim kuruyor fena halde. az önce de çilekli activıa yedim. işte bu kadar. canım bişeyler içmek istiyor ama hayıırrr içmiycemmm, giden kilolarıma yazıksevgiyle kalın ...
oooooooo neler görüyorum azmin kraliçesi yine iş başındasen bi tanesin seni seviyorum mucckkkkk
nuslimm ile 25/09/09 77 kilo02/10/09 76 kilo
tengda ile: başlangıç16/04/09kilo79 :89 23/04/09kilo7530/04/09kilo75 :uzgun 07/05/09kilo75 :uzgun 14/05/2009kilo72
21/05/09kilo72
28/05/09kilo72
lida ile:17/09/08 kilo 95.....30/09/08 kilo90....06/10/08 kilo 88....13/10/08 kilo 86....27/10/08 kilo 83.... 10/11/08 kilo 82....20/11/08 kilo 80....02/12/08 kilo 78...01/01/09 kilo 80... 14/01/09 kilo 78....28/01/09 kilo 76...12/04/09 kilo79
boy:1,63 yaş:31