+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 65 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 13 53 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 645

Konu: Yarenim'in Nuroz18 Günlüğü

sultana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    34

Cevap: Ereneray'in Nuroz18 Günlüğü

ereneraycım, hayırlı olsun yeni ürünün inşaallah canım istediğin kiloya düşer de kilo almışsın diyenleri yakar geçersin kimsenin de gözünün yaşına bakmazsın şöyle bi salınırsın baka kalırlar arkandan bu havalı kızda kim diye demi canım.hadi gayret ver alma başarını hep yanında taşı.milletin gözüne gözüne sok.bu işin gurur verici yanı.ama önemli olan sağlıklı olman.kilo hamallığı yapmıycaz artık ne harika daha dinamik enerjik ve dinç olarak yaşlancaz. çokmu oldu nee öpüyorum bayyy

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı ebru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizlerin bu yorumları beni çok mutlu ediyor erenaycıım... ben ürünü denerken ve yorumlerken yazdıklarımın ne kadar samimi olduğunu ispatlayıp kafalardaki soru işaretini yok ediyor eminim... hepinizi çok öpüyorum... aaaaaaa çok kilo almışsın cümlesini tarihe gömelim.... nasıl bu kadar kiloyu verdin sana helal olsunla hayata devam... :D
    merhaba ebrucum gerçek anlamda mucize nuroz18 benim tatlıya ne kadar düşkün olduğumu bm ailem bilir ve akşam yatana kadar durmadan yediğimi.nuroz18 başladığımdan bu yana tatlı ihtiyacı duymuyorum sanki kendimi şimdi yemek yeyip kalkmış gibi hissediyorum birtek sabah kahvaltılarımı güzel yapabiliyorum oda yetiyor.Bayram ziyaretlerinde inşallah çevrem aaa ne oldu sana çok zayıflamışsın demelerini istiyorum
    şekerkız bunu beğendi.

Beğenildi
    441

Alıntı sultana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ereneraycım, hayırlı olsun yeni ürünün inşaallah canım istediğin kiloya düşer de kilo almışsın diyenleri yakar geçersin kimsenin de gözünün yaşına bakmazsın şöyle bi salınırsın baka kalırlar arkandan bu havalı kızda kim diye demi canım.hadi gayret ver alma başarını hep yanında taşı.milletin gözüne gözüne sok.bu işin gurur verici yanı.ama önemli olan sağlıklı olman.kilo hamallığı yapmıycaz artık ne harika daha dinamik enerjik ve dinç olarak yaşlancaz. çokmu oldu nee öpüyorum bayyy
    sultana iyi temennilerin için teşekkür ederim.Kilo veriyim hava atmak ne kelime havalarda uçacağım yeni ürün harika kullanmayan ve kullanmak isteyen herkeze tavsiye ediyorum.Sultanacım kiloyu bir veriyim inşallah bir daha almam şimdi vermek için uğraşıyorum.Benim için almak çok kolay vermek çok çok zor millet başsağlığına geliyor arada sende iyi kilo almışsın diyorlar kriz geçirmek üzereyim bu defa kesin kararlıyım şimdiye kadar bu kadar çok kilo vermek istememiştim siz desteğinizle beni yanlız bırakmayın,hatalarımı söyleyin ben daha çabuk kilo veririm

Beğenildi
    441

merhaba canım ailem hayatıma nuroz18 gireli çok kısa bir süre oldu ve hemen kendini göstermeye başladı.Ürünü anlatsam belki abartıyor dersiniz ,inanın muhteşem bir ürünyemek aklıma gelmiyor,canım tatlı istemiyor,ağzım can sıkıntısından hiç boş durmazdı şimdi onuda unuttum,abur cubur yemiyorum bazen acaba bu benmiyim diyorum.Sadece bol bol susuyorum ,çay ve su çok içiyorum.Yemek yemek değil mutfağa girmek istemiyorum acaba rüyadamıyım
    imez bunu beğendi.

imez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    74

aaaa tam benim gibi hisseden bir kişi daha. Canımcıımm şahane ilerliyoruz değil mi bu kez bitecekkkk !!! sen tatlı olayını bitirdiysen bu iş hallolmuş demektir, çimdikleyeyimmi seni rüyamı değil mi anlaman için. gün gün rapor ver ki ben de senden ilham alayım. öpüyoruummm seni ...

BU ÜYEMİZ BEBEK NEDENİYLE DİYETE ARA VERMİŞTİR !!!

http://imezindekorasyonevi.blogspot.com/

Beğenildi
    441

Alıntı imez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aaaa tam benim gibi hisseden bir kişi daha. Canımcıımm şahane ilerliyoruz değil mi bu kez bitecekkkk !!! sen tatlı olayını bitirdiysen bu iş hallolmuş demektir, çimdikleyeyimmi seni rüyamı değil mi anlaman için. gün gün rapor ver ki ben de senden ilham alayım. öpüyoruummm seni ...
    hoşgeldin tatlım şahane ne demek inanılmaz ilerliyoruz.Biz bu defa kesin manken olacağız Tatlımı tatlıda neymiş ben bilmiyorum ve kendime halen inanamıyorum rüyadan zayıflayana kadar uyanmak istemiyorum.Her gün rapor yazıyorum canım arkadaşım arada kaçamaklarım olursa fırçalarınızı bekliyorum.Bende seni kocaman öptüm

Beğenildi
    441

Günaydın arkadaşlar dün rapor veremedim pazardı ve eşim evdeydi.Eee nuroz18 eşimden gizli kullanıyorum.sabah 11:10 da nuroz18 2 bardak suyla aldım.12:30 da kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek,peynir,2 adet zeytin,domates,salatalık ve bol şekersiz çay içtim.saat 15:00 da 1 adet elma yedim ve bol bol su içtim.akşam 18:30 da 3 kaşık pilav,2 kaşık türlü ve 1 bardak ayran içtim ve yatana kadar su ve çay ile devam ettim
    şekerkız bunu beğendi.

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    150

Günaydınnnn

Hadi gözün aydın başlamışsın mucize kapsüllere sonuç muhteşem olacak biliyorum. Hava kapalı, iç sıkıcı ama bu bile bizim içimizi karartamaz öyle değil mi ? Malum hafta sonu bende uğrayamıyorum siteye ama raporumu vericem az sonra Hadi bakalım kolay gelsin ...
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

Beğenildi
    441

şekerkız çok teşekkür ederim sonuçtan bu defa bende umutluyum.Bitanem benim içimde güller açıyor hava kapalı olmuş banane nuroz18 ile çok enerji doluyum.Birazdan seni ziyarete gelirim öptüm

pinarcister - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    30

Selammm beni unutmadiniz demiii ben yine geldim şişko şişko bende istedim o mucizeden zayifliyim bende lütfen lütfennn süper görünüyorsun ama kesin byle giderse imez ablada sende zayif zayif dolanacaksiniz hemen katilmam lazim gruba (
    BOY :1.64

KİLO :76,40

İDEAL :55 NERDE O GÜNLER

HEDEF :66 ŞİMDİLİK

12/10/2011 KİLO :76,40019/10/2011 KİLO :73,200

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler