+ Konu Cevaplama Paneli
4. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci ... 2 3 4
Gösterilen sonuçlar: 31 ile 35 ve 35

Konu: Piya'nın Nuroz18 Günlüğü

serena85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Cevap: Piya'nın Nuroz18 Günlüğü

merhaba piya günlüğünü inceledim.. benimde yine yeniden acilen zayflamam gerekiyo bende nuroz kullanmak istiyorum.tengdayla bende çok güzel kilolar verebilmiştim.uzun süredir kullanmıyorum.cilt tedavisi ve antidepresan kullandığım için ve bunlar kilo alımıma neden oldu. bende kilo verme maratonuna başlıcam. tebrik ederim seni çok güzel kilo veriyosun azimlisin.darısı benim başıma.. çok öpüyorum..

boy:160
    kilo:80

Bir kilolu kız da çıkıp ''can boğazdan gelir, ayı gibi yiyorum'' desin, kime sorsak kortizon kullanmış arkadaş..mesela bende cilt tedavisi için hap kullandım )

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı serena85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba piya günlüğünü inceledim.. benimde yine yeniden acilen zayflamam gerekiyo bende nuroz kullanmak istiyorum.tengdayla bende çok güzel kilolar verebilmiştim.uzun süredir kullanmıyorum.cilt tedavisi ve antidepresan kullandığım için ve bunlar kilo alımıma neden oldu. bende kilo verme maratonuna başlıcam. tebrik ederim seni çok güzel kilo veriyosun azimlisin.darısı benim başıma.. çok öpüyorum..
    NUroz için CANKECAN ile görüş ve kesin kullan derim.Nuroz bir mucize

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı piya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba BM ailem yeniden başladığım Nurozlu günlerim çok keyifli geçiyor.Sabahları 1 dilim cavdar ekmeği yumurta yanında peynir ya da zeytinle tamamladığım kahvaltımın ardından saat 12 de nurozumu yutuveriyorum ama o saate kadar 1 litre kadar su 4-5 kupa şekersiz çay 1 fincanda sade nescafemi içiyorum dün saat 2-3 gibi açlık değil ama belkide tükettiğim çay ve kahvelerin etkisinden midem kazınıyor hafif bir şeyler atıştırıyorum (mesela dün 1 küçük dilim ince hamurlu pizza yedim-2. dilimde yemek istedim midem bulandı yiyemedim suyumu içtim) akşam maalesef 1- ya da 2 tane bira (dost tavsiyesi yanında 5-6 tane bademle)ve akşam yemeğim artık ne varsa ama o kadar az ki canım yemek yemek istemiyorum.Yani he şey süper gidiyorSevgiler...
    Piya nurozla asla alkol yok bunu unutma

piya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    6

Merhaba BM ailem...Diş tedavim hala devam ediyor ve çok acı veriyor.Ama 4 gün önce tekrar almaya başladım Nurozumu.Oldukça iyi gidiyor hatta dün saat 4 gibi 1 tabak tarhana çorbası içtim bütün başka bir şey yiyemedim sadece su ve kahve yanında ama maalesef akşam 1 tane bira içtim bugün de yine saat 4 gibi 1 dilim pizza bu saate kadar canım sudan başka bir şey istemiyor.İstesede yiyecek durumda değilim çiğneme işlemini gerçekleştiremiyorum...güleyimmi ağlayayımmı bilmemAkşam yine 1-2 bira vazgeçmek istemediklerimden rahat uyuyorum.Bu arada basen bacaklardan incelme daha fazla daha öncede dediğim gibi ölçmüyorum kıyafetlerimi baz alıyorum.Teşekkürler Cankecan...teşekkürler BM ailem...

9 kilo kaldıı ha gayretttt
    boy : 170
    başlangıç : 18/12/2008= 85 kg 09/01/2009 = 81 kg 08/02/2009=78 04/03/2009 = 74

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Alıntı piya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba BM ailem...Diş tedavim hala devam ediyor ve çok acı veriyor.Ama 4 gün önce tekrar almaya başladım Nurozumu.Oldukça iyi gidiyor hatta dün saat 4 gibi 1 tabak tarhana çorbası içtim bütün başka bir şey yiyemedim sadece su ve kahve yanında ama maalesef akşam 1 tane bira içtim bugün de yine saat 4 gibi 1 dilim pizza bu saate kadar canım sudan başka bir şey istemiyor.İstesede yiyecek durumda değilim çiğneme işlemini gerçekleştiremiyorum...güleyimmi ağlayayımmı bilmemAkşam yine 1-2 bira vazgeçmek istemediklerimden rahat uyuyorum.Bu arada basen bacaklardan incelme daha fazla daha öncede dediğim gibi ölçmüyorum kıyafetlerimi baz alıyorum.Teşekkürler Cankecan...teşekkürler BM ailem...

Piya Nuroz18'in en ilginç kullanıcısı diyorum senin için alkol alarak kilo veren ender kişilerden birisin sen. Seninle yüz yüze görüştük. Senin kilo fazlalığını çok iyi biliyorum ama sen bahar aylarına ideal kilonda girebilirsin bunu da biliyorum. Başarı haberlerin başkalarınada umut veriyor bunu sakın unutma. Vereceğin bilgiler bizim için çok önemli.
    karabiber bunu beğendi.

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler