+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 35

Konu: Piya'nın Nuroz18 Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Piya'nın Nuroz18 Günlüğü

Sevgili Piya, uzun bir ara oldu. Bu geçen sürede sende mevcut kilonu başarı ile korudun. Almış olduğun bir kaç kilo fazlalığı şimdi Nuroz18 ile başarılı bir şekilde vereceksin. Sen kullanmaya başladın etkilerini hemen yazmaya başla.
    BM bunu beğendi.

piya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    6

Cevap: Piya'nın Nuroz18 Günlüğü

Tekrar merhaba...Evet uzun bir süre oldu ve ben bu süre zarfında 57 kilo ile 62 kilo arasında gittim geldim.Boyum 1.65 4.5 yıl önce doğum yaptım ve hamilelikte 30 kilo kadar aldım.Tengdayla başladığım zayıflama serüvenimde 36 beden giyebilecek seviyeye düştüm anacak muhafaza etmek özelliklede kışları muhafaza etmek kilomu çok zordu.Yemek yemeyi çok seviyorum hiç bir zaman sandviçten 2 ısırık alıp doydum diyenlerden olamadım.Şu an da kilom 60.5 aslında yüzüm kollarım ve bacaklarımda problem yok ancak bel bölgesi benim için her zaman problem oldu ara sıra dozunu kaçırdığım alkolle zaman zaman hamilemisin diyen bile çıkabiliyor...O yüzden bu yeni ürünün özellikle bel bölgesinde ki sonuçlarını bende çok merak ediyorum ve bu sabah saat 10 da ilk tableti aldım 1 dilim çavdar ekmeği her zaman ki gibi ( ki bunu zayıflama dönemlerim dışında da aksatmamaya çalışıyorum)1 yumurta ve 3 zeytinle kahvaltımı bitirdim...multivitaminimi içtim...Tabi ki bol su tüketimi...En çok hoşuma giden gerçekten diliniz damağınız birbirine yapışmadan susuzluk çekmek şu saate kadarda sanırım 3 litre su tükettim ve öğlen sadece zorlayalark kendimi 1 kase bulgur çorbası içtim ekmeksiz bunu da dediğim gibi zorlayarak içtim yani açlık hissetme konusunda performansı çok çok iyi...Tabi benim için özel bir durum var ki o kısmını çok fazla merak ediyorum akşamları saat 10-11 arası antidepresan alıyorum çok ağır bir ilaç olmasada (20 mg) 5 aydır düzenli kullanıyorum pms sendromum için çıkan sonuçlarıda sizlerle paylaşacağım buradan.Şu saate kadar dediğim gibi açlık konusunda sıkıntı çekmedim ancak saat 4 sularında uyuma isteği oluştu halsizlik oldu 10 dk. kadar dinlendim kendimi daha iyi hissettiğimi söyleyebilirim.Bakalım akşam tutan yeme krizleri olacakmı sanırım onu da atlatırsam süper olacak. Teşekkürler Cankecan.
    Sevgiler ve başarılar hepimize şekerler...

9 kilo kaldıı ha gayretttt
    boy : 170
    başlangıç : 18/12/2008= 85 kg 09/01/2009 = 81 kg 08/02/2009=78 04/03/2009 = 74

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

piya aramıza tekrar hoşgeldin oh be BM ailemiz yeni ürünle tekrar canlandı.Sende zaten kilo yok bel bölgenede bu ürün iyi gelir inşallah.Genelde biz bayanlarda aynı bölgelerde sorun var.Bel,göbek ve basen bakalım bu ürünle bunlarda kurtulacakmıyız

Beğenildi
    6

Teşekkürler ereneray oldukça iyi başladım sayılır.Ancak dün akşam kulaklarım tıkandı ve uyku hali olduğu için bu sabah yarım kapsül olarak aldım ve bu saate kadar oldukça keyifliydim.Dün yaşadığım halsizlik ve kulaklarımda tıkanma bugün hiç olmadı ancak gündüz kullandığım multivitamini akşama kaydırdım.İçeriğinde ki ginseng ekstratının bununla ilgisi oldumu bilmiyorum ama gün içerisinde susuzluk dışında yaşadığım herhangi bir sıkıntım olmadı.Sabah yarım simit ,peynir ve sahanda yumurta ile kahvaltıya başladım akşama kadar midemde kazınma hissetmeme rağmen hiç bir şey yiyemedim akşamda 3 köfte yarım dilim ekmek biraz salata maalesef haftasonu olması sebebi ile2 duble rakı ile geçti.Sanırım şu an için yarım kapsül olarak devam edeceğim bedenimin bu şekilde daha rahat olduğunu hissediyorum...ve hala susuyorum
    Sevgiler ve başarılar şekerler.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı piya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler ereneray oldukça iyi başladım sayılır.Ancak dün akşam kulaklarım tıkandı ve uyku hali olduğu için bu sabah yarım kapsül olarak aldım ve bu saate kadar oldukça keyifliydim.Dün yaşadığım halsizlik ve kulaklarımda tıkanma bugün hiç olmadı ancak gündüz kullandığım multivitamini akşama kaydırdım.İçeriğinde ki ginseng ekstratının bununla ilgisi oldumu bilmiyorum ama gün içerisinde susuzluk dışında yaşadığım herhangi bir sıkıntım olmadı.Sabah yarım simit ,peynir ve sahanda yumurta ile kahvaltıya başladım akşama kadar midemde kazınma hissetmeme rağmen hiç bir şey yiyemedim akşamda 3 köfte yarım dilim ekmek biraz salata maalesef haftasonu olması sebebi ile2 duble rakı ile geçti.Sanırım şu an için yarım kapsül olarak devam edeceğim bedenimin bu şekilde daha rahat olduğunu hissediyorum...ve hala susuyorum
    Sevgiler ve başarılar şekerler.
    günaydın bu hafta sonları hepimizin iştahı biraz açılıyor olsun yavaş yavaş kilo verelimki geri almayalım değilmi takibindeyim

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Piya günlüklerimize her gün muhakkak durumumuzu yazalım. bunu özellikle istiyorum. Bu ihmal edilecek birşey değil biliyorsun. Başarı ve motivasyon ayrılmaz ikilidir. Motivasyon için arkadaşlarının ve benim desteğim olmalı ki başarı şansın yüzde yüz olsun. Senin başaracağından şüphem yok bunu biliyorsun. Zaten vermen gereken fazla bir kilonda yok. Ama bu seni rahatlatmasın. Kilolar sinsi bir düşman gibidir. Hiç farkettirmeden sokulurlar ve kendilerine uyum sağlamanızı isterler. Biz bu savaşı vermek için bir aradayız. Asla rehavete kapılmak yok, verilecek kilo 1 de olsa 30 da olsa aynı özeni göstermemiz gerekiyor.
    piya, yarenim ve maviş bunu beğendiler.

QUENN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    56

antidepresanla urun kullanilabiliyor mu

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

piya merhaba aramıza sende tekrar hosegeldın yalnız oueenınde soyledıgı gıbı cankecana danısmalısın antıdepresanla ılac alınırmı bence sakıncalı dıye dusunuyorum sen sor kı bızde rahat edelım olurmu arkadasım sevgıler
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

imez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    74

Piya yazdıklarını okuyunca alkol ve antidepresanın ortak noktamız olduğunu öğrendim. haftasonu kaçamağı kalır inşallah ikimizde de. antidepresana gelince ben de yeni kullanmaya başlamıştım, psikolojik nefes darlığım yüzünden, Cankecan'ın tavsiyesi ile Nuroz 18 e vücudumu alıştırıncaya kadar almadım ara verdim, pazar günü yarım aldım denemek için yan etkisini görmeyince 2 gündür tam alıyorum eğer bırakırsam hemen başlıyor nefes darlığı çünkü. Alkol de direkt yağa dönüştüğü için göbek ve bel bölgemizde birikiyor. sorunu biliyoruz ama vazgeçemiyoruz da. seni özellikle takip edeceğim canım. kendine iyi bak, önce BEN değerliyim de hayata karşı. öpüyorum ...

BU ÜYEMİZ BEBEK NEDENİYLE DİYETE ARA VERMİŞTİR !!!

http://imezindekorasyonevi.blogspot.com/

Beğenildi
    6

Merhaba BM ailem...Hergün maalesef yazamıyorum.Ama Nuroz 18 e düzenli devam ediyorum.Bugün 5. günüm henüz almadım kapsülümü çünkü saat 10 da alıyorum.Ancak bu sabah tartıldığımda 60.5 dan 59 a indiğimi gördüm aslında tartılarla değilde kıyafetlerimin içinde kendimi nasıl hissettiğimle daha çok ilgeniyorum ama rakamlarda keyif vermiyor değil.Bu arada antidepresan la olan etkisinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım.5 aydır adını yazmamda sakınca yoktur sanırım prozac kullanıyorum ve bıraktığım süreçlerde manik depresif bir hal aldığım için Nurozun yan etkilerinin az oluşundan dolayı birlikte kullanıma Cankecan ile birlikte karar verdik.Antideprasanı akşam saat 11 gibi içiyorum Nurozumu sabah 10 da ancak Nurozu yarım kapsül olarak alıyorum:İlk gün tam kapsül aldım ancak ağır geldiğini hissettiğim için 2 gün yarım kapsül aldım ertesi gün ise tekrar 1 kapsül denedim ancak 1 kapsül aldığımda yine rahatsız oldum.Rahatsızlıktan kastım aşırı yememe hali (ki bunu istemiyorum yeme terbiyesi almaya çalışıyorum)ve gece uykuda kabuslar görmem(sanırım bu antidepresan etkisinden oldu)o yüzden dün tekrar yarım kapsül aldım yani anlayacağınız yarım kapsül şeklinde devam ediyorum ve bu 5 günlük süreç içinde 2 kere alkol aldım entersan oldu benim için ama alkole dayanma seviyemi yükseltti
    Bu süreç içinde beyaz ekmek kullanmadım.Çavdar genel tercihim ama ciddi sınırlamalarımda yok yani canım tatlı isterse iki üç kaşık yiyiyorum ve bırakıyorum kahvaltım benim her zaman en önmeli öğünüm olduğu için hiç aksamıyor 2 dilim çavdar 1 yumurta yanında zeytin peynir domates salatalık oldukça doyurucu yani.Saat 2 gibi midem kazınıyor ama yeme isteği oluşmadığı için yemk ne varsa 1 çorba kasesi ile 1 çavdar ekmeği.atlarsam öğünleri akşam atıştırma isteği fazla oluyor benim için akşam süreci sanıcılı oluyordu ama bu sefer zorlanmadım yine yemekte ne pişirdiysem onlardan ama ölçüler azaldı 1 dilim çavdar ve gece 1-2 erik ya da elma.Kısa mesafe olmasına rağmen hiç hareket etmemekten iyidir diyerek 2 kere yürüyorum.Ancak gün içerisinde ciddi kahve ve çay tüketimim var ve tabi ki su.Daha öncede dediğim gibi en sevdiğim özelliği dilim damağım yapışmadan susuyor olabilmek.Kararınızı verdiğiniz zaman Nuroz 18 le zayıflamak çok kolay olacak
    Sevgiler ardaşalar

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler