+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 30 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 12 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 294

Konu: Karabiber'in Nuroz18 Günlüğü

karabiber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    127

Cevap: Karabiber'in Nuroz18 Günlüğü

sağol birtanem.ideolüm sensin ve bana her zaman tam destek oldun.iyiki varsın.hergün raporumu yazacağım.görüşmek dileğiyle canım

Beğenildi
    127

Red face Cevap: Karabiber'in Nuroz18 Günlüğü

Alıntı ereneray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba karabiber .Ankara'dan bm ailemde çokmuşta benim haberim yok .Takibindeyim
    bm ailemiz çok geniş.inşallah nuroz sayesinde dahada çok genişleyecek.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Karabiber ailemiz geniş ve birbirimize desteğimiz sonsuz
    karabiber ve Miracle bunu beğendiler.

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Merhaba karabıber gunlugunu bır cırpıda okudum ve ınadım kılo verıcegıne.Kesınlıkle gecmıs gecmıste kaldı bır karar verdık ve bu yola cıktık hedeflı gıdıcez ılk once bayrama kadar dıycez sonra yenıyıl akadar dıycez daha sonra dogumgunume kadar su gune kadar dıye dıye bır bakmıssın aradan gecen zamanla vucudun nasılda toparlanmıs sıkılasmıs ve guzelesmıs bol bol kıyafetlerını gordukce nasılda gaza gelıceksın.Kesınlıkle hergun ne yaptıgını ve ne yedıgını yazmalısın yoksa husrana ugrarsın canım aramıza hosgeldın canımcım
    karabiber bunu beğendi.
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

imez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    74

Canım anlattıklarını okuyunca ilk zayıflamaya başladığım günlerim geldi aklıma, ne kadar kararlı, azimli ve hırslısın. inşallah hedefine inenen kadar önüne hiçbir engel çıkmasın. herzaman destekciniz güzelim. bu arada aynı yaşlardayız gerçi ben seni geçmişim ama azıcık kendimi 20 li yaşlarda görüyorum kolay gelsin canım...
    şekerkız ve karabiber bunu beğendiler.

BU ÜYEMİZ BEBEK NEDENİYLE DİYETE ARA VERMİŞTİR !!!

http://imezindekorasyonevi.blogspot.com/

Super Moderator acem kızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    102

karabiberrrrrr,,,, nerdesinnn raporun için geldim ama göremedimmm uygun olduğun sürece günün sonunda raporunu yazarsan hem motiven yükselir hemde bizler neler yaptığını anlayabiliriizz canım merakla bekliyorum raporunuuu haydeeee tembellikkk yokkk)) çok öptümmm
    karabiber bunu beğendi.

Beğenildi
    127

günaydın...........dünkü raporumu yazmak istiyorum.saat 9.00 da yumurta,peynir,domates,salatalık ve 1 dilim beyaz ekmekten oluşan kahvaltımı yaptım.11.00 de nurozumu içtim.sonra bol su.saat 13.00 da dışardaydım ve oğluşumla bir simit ayran yedim.saat 14.00 da 45 dk.lık sporumu yaptım.aralarda yeşil çay,form çayı ve bol su içtim.akşam yemeğimi 18.30 da bir kase çorba,pırasa yemeği ve salata eşliğinde yedim akşam geç yattığım için saat 23.00 da bir bardak ılık süt içine tarçın atıp içtim.günün çok güzel geçti.veeeeeeeeee mucizemi paylaşayım.dün yazacaktım fırsat bulup yazamadım.cuma günü spor salonunda tartım tam 94.00 gösteriyordu.c.tesi nuroza başladım ve dün spor öncesi tartıldım.sonuç 92.00 kilo.inanamadım.iki günde 2 kilo.süperrrr....ama şımarmıyorum.aman nazarım değmesin kendime.bakalım ay sonuna kadar ne kadar vereceğim.görüşmek dileğiyle...

Beğenildi
    127

Red face Cevap: Karabiber'in Nuroz18 Günlüğü

Alıntı imez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canım anlattıklarını okuyunca ilk zayıflamaya başladığım günlerim geldi aklıma, ne kadar kararlı, azimli ve hırslısın. inşallah hedefine inenen kadar önüne hiçbir engel çıkmasın. herzaman destekciniz güzelim. bu arada aynı yaşlardayız gerçi ben seni geçmişim ama azıcık kendimi 20 li yaşlarda görüyorum kolay gelsin canım...
    çok teşekkür ederim canım.inşallah hepimiz ideal kilomuza ulaşıp sağlıklı hayatımıza döneriz.zayıflamayı en çok çocuklarım için istiyorum.yaş ilerledikçe sağlık sorunları dahada çok artıyor.bana birşey olursa çocuklarıma ne olur korkusunu yaşıyorum.bunu 4 ay önce yaşadım.ben hastanede yatarken çocuklarım perişan oldu.ortada kaldılar.daha çok küçükler.biri 9 biri 3 yaşındaonlar için sağlıklı olmalıyım.bu yüzden bu kadar hırslıyım canım.bu arada bende kendimi 20 li görüyorum.içimdeki çocuk hala büyümedi.güzel olanda bu bence.sende çok azimlisin.sana yazmasamda hep takip ettim seni.başarımız daim olsun canım.takibindeyim.görüşmek dileğiyle.....

Beğenildi
    127

Alıntı acem kızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karabiberrrrrr,,,, nerdesinnn raporun için geldim ama göremedimmm uygun olduğun sürece günün sonunda raporunu yazarsan hem motiven yükselir hemde bizler neler yaptığını anlayabiliriizz canım merakla bekliyorum raporunuuu haydeeee tembellikkk yokkk)) çok öptümmm
    günaydınnnn.canımsın benim.dün giremedim hayatım.kızımın bugüne 2 adet sınavı var.onları çalıştırdım.ama bu akşam erken yaarım söz.öptümmmmm ))

Beğenildi
    127

Alıntı KİM KARDASHİAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba karabıber gunlugunu bır cırpıda okudum ve ınadım kılo verıcegıne.Kesınlıkle gecmıs gecmıste kaldı bır karar verdık ve bu yola cıktık hedeflı gıdıcez ılk once bayrama kadar dıycez sonra yenıyıl akadar dıycez daha sonra dogumgunume kadar su gune kadar dıye dıye bır bakmıssın aradan gecen zamanla vucudun nasılda toparlanmıs sıkılasmıs ve guzelesmıs bol bol kıyafetlerını gordukce nasılda gaza gelıceksın.Kesınlıkle hergun ne yaptıgını ve ne yedıgını yazmalısın yoksa husrana ugrarsın canım aramıza hosgeldın canımcım
    çok teşekkür ederim canım benim.inşallah hep birlikte başaracağız.yanımda olduğunuz sürece aşamayacağım engel yok sanırım.sırtımda taşıdığım ikinci insan olan 30 küsür kiloyu atacağım.vaktim var.10 senede bu kadar aldımbir çırpıda veremem biliyorum ama bu azimle yaza kadar bu kilolar gidecek inanıyorum.Allah yardımcımız olsun.bu arada bende seni takip ediyorum canım.inş.sende amacına ulaşırsın.görüşmek dileğiyle..

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler