+ Konu Cevaplama Paneli
23. Sayfa - Toplam 30 Sayfa var BirinciBirinci ... 13 21 22 23 24 25 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 221 ile 230 ve 294

Konu: Karabiber'in Nuroz18 Günlüğü

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Cevap: Karabiber'in Nuroz18 Günlüğü

Alıntı karabiber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günaydın canım.bende bekliyorum.nurozuma inş.bugün kavuşacağım.yarın sabahta bismillah deyip başlayacağım.bakalım mucizem iki ay aradan sonra neler gösterecek.görüşmek üzere
    merhaba karabiberim tabikide zayıflamaya devam edeceksin sana güveniyorum sevgiler)
    karabiber bunu beğendi.

karabiber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    127

günaydın canım ailem.nihayet nurozuma kavuştum dün başlayamadım.bugün itibariyle başlıyorum.her zaman arkamda desteğim olduğunu biliyorum.bu da ben çokkk mutlu ediyor.cankecan sizdede sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.inş.
    ankara ya geldiğinizde kilo vermiş olarak karşınıza çıkarım görüşmek dileğiyle canlarım.
    Mimoza bunu beğendi.

Beğenildi
    441

günaydın canım ailem.nihayet nurozuma kavuştum dün başlayamadım.bugün itibariyle başlıyorum.her zaman arkamda desteğim olduğunu biliyorum.bu da ben çokkk mutlu ediyor.cankecan sizdede sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.inş.
    ankara ya geldiğinizde kilo vermiş olarak karşınıza çıkarım görüşmek dileğiyle canlarım.
    günaydın canım gözün aydın bir an önce başlada kaldığın yerden devam her zaman takibindeyim.Yolun açık olsun
    karabiber bunu beğendi.

Beğenildi
    127

teşekkür ederim canım.evet güzel bir kahvaltıdan sonra saat 11. de nurozumu içtim.şu an su içmekteyim.yarın tekrar yazarım.görüşmek dileğiyle
    yarenim bunu beğendi.

Beğenildi
    127

günaydınnnn.dünkü raporumla başlayayım arkadaşlar.dünde yazdığım gibi saat 11.00 de nurozumu içtim.hemen etkisini gösteren nurozum sayesinde öğlen yemeği yemedim.arada siyah çay form çayı ve bol su içim.18.00de ablam pide yaptırmış ahh dayanamadım sadece yarımını yedim.yanında ayran ve salata ile.akşam 11.00 de bir bardak ayran içtim yattım.şimdi rutin kahvaltımı yaptım.güne başlıyorum.haydi hayırlısı.görüşürüz canlar

Beğenildi
    441

günaydınnnn.dünkü raporumla başlayayım arkadaşlar.dünde yazdığım gibi saat 11.00 de nurozumu içtim.hemen etkisini gösteren nurozum sayesinde öğlen yemeği yemedim.arada siyah çay form çayı ve bol su içim.18.00de ablam pide yaptırmış ahh dayanamadım sadece yarımını yedim.yanında ayran ve salata ile.akşam 11.00 de bir bardak ayran içtim yattım.şimdi rutin kahvaltımı yaptım.güne başlıyorum.haydi hayırlısı.görüşürüz canlar
    günaydın canım ilk güne göre çok iyisin nuroz hemen etkisini göstermiş devam ama kaçamaksız
    karabiber bunu beğendi.

Beğenildi
    127

merhabalar bugün geciktim.kızımın resimleriyle uğraşıyordum.bu sabah 8 de kalktım.beyaz peynirli (yağsız) kepekli ekmekli bir tost ve bol çay içtim.şimdi nurozumu içeciğim.yaklaşık yarım saat öncede yeşil çay içtim.su şişem yanımda bir yandanda suyumu içiyorum.iki günde gene düzene girdim.ne mutlu bana .bu arada dünü yazmayı unuttum.öğlen bir kase çorba içtim.akşam yemeği olarak bir parça tavuk yarım kase yoğurt ve 3 tane kızarmış patates yedim (canım çekti) bol su çay içerek yattım.

Beğenildi
    127

günaydınnn.bugün erkenciğim.aslında hiç uyumadımda denebilir.uykusuz geceler başladı.bende bu günü ve enerjimi değerlendirmek için temizlik yapmaya karar verdim.hem spor olur hemde ev kış rehavetinden kurtulur.dünü kaçamaksız atlattım çok şükür.şimdi kahvaltıya geçiyorum.görüşmek üzere arkadaşlar
    denizdeniz bunu beğendi.

Beğenildi
    441

günaydınnn.bugün erkenciğim.aslında hiç uyumadımda denebilir.uykusuz geceler başladı.bende bu günü ve enerjimi değerlendirmek için temizlik yapmaya karar verdim.hem spor olur hemde ev kış rehavetinden kurtulur.dünü kaçamaksız atlattım çok şükür.şimdi kahvaltıya geçiyorum.görüşmek üzere arkadaşlar
    kolay gelsin canım enerjiyi bol harca darıı başıma benim iştah açıldı
    karabiber bunu beğendi.

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Merhabalar karabiber..
    Ben çalışıyorum evde kaldığım zamanlar da ev işi yapardım ben de. Ya da geceleri evi toplardım sürekli. Annemler gülerlerdi, titizlik hastalığına yakalandı bizim ki diye. Ben hareket etmek isterdim sürekli. Ve poşet sarardım vücuduma. Saunadan çıkmış gibi olurdum. Ama bu arada su içerdim terlerken. Sonra da duş ve uyku. Öyle harika olurdu ki o. Vücudum dinlenirdi. Sizlerde yapın böyle..
    karabiber bunu beğendi.
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler