günaydın canım ailem.nihayet nurozuma kavuştumdün başlayamadım.bugün itibariyle başlıyorum.her zaman arkamda desteğim olduğunu biliyorum.bu da ben çokkk mutlu ediyor.cankecan sizdede sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.inş.
ankara ya geldiğinizde kilo vermiş olarak karşınıza çıkarım görüşmek dileğiyle canlarım.![]()
teşekkür ederim canım.evet güzel bir kahvaltıdan sonra saat 11. de nurozumu içtim.şu an su içmekteyim.yarın tekrar yazarım.görüşmek dileğiyle![]()
günaydınnnn.dünkü raporumla başlayayım arkadaşlar.dünde yazdığım gibi saat 11.00 de nurozumu içtim.hemen etkisini gösteren nurozum sayesinde öğlen yemeği yemedim.arada siyah çay form çayı ve bol su içim.18.00de ablam pide yaptırmışahh dayanamadım sadece yarımını yedim.yanında ayran ve salata ile.akşam 11.00 de bir bardak ayran içtim yattım.şimdi rutin kahvaltımı yaptım.güne başlıyorum.haydi hayırlısı.görüşürüz canlar
![]()
merhabalar bugün geciktim.kızımın resimleriyle uğraşıyordum.bu sabah 8 de kalktım.beyaz peynirli (yağsız) kepekli ekmekli bir tost ve bol çay içtim.şimdi nurozumu içeciğim.yaklaşık yarım saat öncede yeşil çay içtim.su şişem yanımda bir yandanda suyumu içiyorum.iki günde gene düzene girdim.ne mutlu bana.bu arada dünü yazmayı unuttum.öğlen bir kase çorba içtim.akşam yemeği olarak bir parça tavuk yarım kase yoğurt ve 3 tane kızarmış patates yedim (canım çekti) bol su çay içerek yattım.
günaydınnn.bugün erkenciğim.aslında hiç uyumadımda denebilir.uykusuz geceler başladı.bende bu günü ve enerjimi değerlendirmek için temizlik yapmaya karar verdim.hem spor olur hemde ev kış rehavetinden kurtulur.dünü kaçamaksız atlattım çok şükür.şimdi kahvaltıya geçiyorum.görüşmek üzere arkadaşlar![]()
Merhabalar karabiber..
Ben çalışıyorum evde kaldığım zamanlar da ev işi yapardım ben de. Ya da geceleri evi toplardım sürekli. Annemler gülerlerdi, titizlik hastalığına yakalandı bizim ki diye. Ben hareket etmek isterdim sürekli. Ve poşet sarardım vücuduma. Saunadan çıkmış gibi olurdum. Ama bu arada su içerdim terlerken. Sonra da duş ve uyku. Öyle harika olurdu ki o. Vücudum dinlenirdi. Sizlerde yapın böyle..
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..