Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
teşekkür ederim canım.inşalah böyle devam ederim.çok mutluyum çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.![]()
mutluu vee zayıfff ama kilo anlamında bir arkadaş duruyor sanırım karşımdaaa başarının devamı senin elinde bende takibindeyimm sanırım bayramda ortalık çıtırdan geçilmeyecekkk sen yeterkii isteee başaramıyacağın hiç bişiii yokkkk harikasın)
herkese günaydınlar....bugünde sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde uyandım.şükürler olsun.dünkü raporumu yazayım.sabah 09.00 da bir dilim çavdar ekmeği, melemen,peynir ve çay eşliğinde kahvaltımı yaptım. kahvaltımı güzel yapıyorum.sanırım sadece iştahım kahvaltıda oluyor.saat 11.00 de ilacımı adım.dün sporum yoktu çocuklarla koşturmaca oynadık.allah tan alt komşu daha taşınmadı.saat 14.00 da bir kase şehriye çorbası ve salata yedim.aralarda bol su,yeşil çay ve form çayı içtim.akşam 18.30 da bir kase şehriye çorbası,haşlanmış bir parça dana eti bol salata yedim.ekmek yemedim.çok sevdiğim ekmeği canım yemek istemiyor.aslında hiçbirşey yemek istemiyorum ama.yemek zorundayım bunuda biliyorum.sağlıkla zayıflamalıyım.saat 23.30 da bir fincan ılık süt içine tarçın atıp içtim.günüm böyle geçti.şimdi yeni güne başlıyorum.hadi hayırlısı.görüşmek dileğiyle.....
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü