benimde içmem lazım Cankecanın önerisi ne bu konuda
benimde içmem lazım Cankecanın önerisi ne bu konuda
Selam hadi hoşgeldin canım sende katıl bize at kiloları
hepimizaynı yolun yolcusuyuz iyi başla iyi git kurtulcaz bunlardan arkadaşlara takıl görceksin
teşekkürler hb inşallah
hı bi soruyum bakalım ne önericek (:
inşallah canım (:
dün akşam 2 yemek kaşığı pilav az yağda közlenmiş et ve 1 tane tulumba tatlısı yedim1 tane soda içtim ve 3 lt suyumu bitirdim gün içerisinde.
bugün sabah 2 dilim kaşar, 2 tane zeytin ve 1 dilim ekmek yedim.işe gelmeden önce 20 dk yürüyüş yaptım.11 de ilacımı içtim öğlen yemeğine kadar 1.5 lt suyumu bitirdim.öğlen yemekte 1 kepçe bezelye yemeği, 3 kaşıkta pilav yedim.
Tulumba tatlısı mı?? Daha yeni başlamışken hem de!??... Ellerini uzat çat çat vurucam valla... En az 15 gunden sonra mukafatlandırmalısın kendini unutma...
Benim de 4. gunum ve cok iyi gidiyor. Bugun ki yeme listen bir harikaBoyle olmalısın hep... biraz sık dişini ve sabırlı ol lutfen.Basaracaksın emin ol...
Ayrıca tatlıya elini surmeeee!!!...
9 Nisan- Nuroz18 başlangıç: 73,5 kg.
9 Mayıs- Nuroz18 bitiş: 65,5 kg.
Yola devam
Ne kadar değişirsen değiş.. İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı
tamam bi daha olmuycakinşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız (:
Sonsuzluk raporu beğenmedim.Tulumba tatlısı ve akşam hiç oldumu.Sen beni takip etmiyormusun,kaçamak yapanlara bol bol fırça.Bu son olsun,bir daha tatlı yok yersende sütlü tatlı ye,onuda akşam yeme.Önce hedefimize ulaşalım bitanem ,tatlıları yedik yedik şimdi burdayız .Öptüm![]()