+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 36

Konu: Kullanıcılardan Gelen Nuroz18 Mailleri

BlueStone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Cevap: Kullanıcılardan Gelen Nuroz18 Mailleri

Merhaba Arkadaşlar,

Merhaba Cankecan...

İlginizden dolayı size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Mesajları okudukça gerçekten güvenilir ve doğru bir sitede yer almaktan onur duyuyorum. Bu arada Cankecan'a ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum. Bunalımda iken hiç yardımlarını esirgemedi ve özellikle mesajlarıma yanıt verdi. Nuroz 18 dün elime ulaştı. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım. (Bayramdan sonra ) Bu arada tüm arkadaşların Kurban Bayramını kutlamak istiyorum.

Sağlıklı, mutlu ve zayıflamış günler bizim olsunnnnnn

Blue Stone

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

cankecan bey merhaba. dün 17. kapsülde 68.5 kg olmuşum. 73kg la başlamıştım. birkaç gündür tamamen iştahım gitti. çok sevindirici bir şey benim için, istediğim buydu. yalnız vücut direncim düştü baş dönmesi ve denge problemi yaşıyorum.boğazım ağrıyor. dün akşam nöbette hiç bişey yiyemedim. kendimi zorladım midem çok bulandı çok rahatsız oldum. evde mide bulantısından yemek bile yapamıyorum o yağ görüntüsü kokusu beni perişan ediyor. bayram dolayısıyla kayınvalidemlere gitcez orda ne yapcam bilmiyorum yemek yemezsem kayınvalidem çok alınır.neyse bakacaz görecez. aslından ben bu durumdan çok memnunum ama ........

Beğenildi
    435

Almanyadan gelen bu mesajıda sizlerle paylaşmak istedim

)))) 1 kilo vermisim 3 günüm bugün bugün degerki günlerden daha farkli istahim kesiliyor agir yemek kokusu icimi bulandiriyor salatalik sade hafif etsiz yemekleri yiyebiliyorum istahim gidiyor jjuuuppiiiii süper.geceleri uyuyamiyorum. ve hep üsüyorum bas agirisi biraz azaldi bugün agri kesici icmedim Allah senden razi olsun Can, ben seni bulmasaydim halim ne olurdu bilmiyorum iyiki varsin )))bu ayin sonuna kadar 6 kilo vermek istiyorum insallah basarabilirim.
    karabiber ve maviş bunu beğendiler.

karabiber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    127

Alıntı Cankecan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Almanyadan gelen bu mesajıda sizlerle paylaşmak istedim

)))) 1 kilo vermisim 3 günüm bugün bugün degerki günlerden daha farkli istahim kesiliyor agir yemek kokusu icimi bulandiriyor salatalik sade hafif etsiz yemekleri yiyebiliyorum istahim gidiyor jjuuuppiiiii süper.geceleri uyuyamiyorum. ve hep üsüyorum bas agirisi biraz azaldi bugün agri kesici icmedim Allah senden razi olsun Can, ben seni bulmasaydim halim ne olurdu bilmiyorum iyiki varsin )))bu ayin sonuna kadar 6 kilo vermek istiyorum insallah basarabilirim.
    tbrk ederim.evet haklısın çok şanslısın.bende çok şanlıyım.çünkü cankecan'ı tanıdık.her zaman bizlerle ilgilendi.her mesajımıza cevap verdi.bıkmadan usanmadan.nuroz 18 mucizesini bende yaşıyorum.bizi buluşturduğu için cankecan 'a sonsuz sevgi ve saygılar

Beğenildi
    435

o C.Y.Avcı : Sabah ve oglen yemek yiyorum. Ama aksam canim birşey istemiyor.Yemesem birşey olmaz di mi.

o Cankecan : Süper olur. Zaten tek istediğim insanlardan bu. Akşamlarıyemekten uzak durmaları. Su tüketimini ihmal etme diyorum yine.

o C.Y.Avcı : 2 litre su ictim 3 fincan da yesil cay. Iyi gidiyor bu kadarinibeklemiyordum. 400 gram vermisim 1 gunde dogru mu bu. Baskul normal ama.

o Cankecan : Bu son derece normal zaten etkisini ilk günden görüyoruz. Bir haftasonunda vereceğin kiloya kendin bile inanamayacaksın. Sadece bu şekilde devametmen yeterli. Zaten sporla da desteklediğinde başarın mükemmel olur.
    karabiber bunu beğendi.

Beğenildi
    435

Kimden: N.Ö
    33 yaşında, 164 cm boyunda ve 76 kg kilodayım

Rumuzunuz :

Mesajım: Size ne kadar teşekkür etsem azdır bu sitedeki motivasyon ve sizlerin yardımlarınız Nuroz18 anlatılmaz yaşanması lazım 25.10.2011 tarihinde 1.kapsül : BEL: 96 GÖĞÜS :105 BASEN :109 KİLO :79.9 16. kapsül sonucuBEL:94 GÖĞÜS: 104 BASEN : 106 kilo : 76,9 yardımlarınız ve desteğiniz paha biçilemez herşey için çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın .
    karabiber ve meri bunu beğendiler.

BlueStone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Merhaba,

Bugün başladım sonunda. Sabah 2 dilim kepek ekmeği, ufak bir peynir, şekersiz çay. Sabahları çok kuvvetli bir kahvaltı yapamıyorum maalesef. Saat 11:00 de ilk kapsülü aldım. Yaklaşık 1 lt suyu öğlene kadar tükettim. Öğlen 3 köfte yedim (ekmek yok tabi ki) Şimdilik iyi gibi halen su içmeye devam ediyorum. Akşam için yemek yemeği düşünmüyorum. Sanırım birkaç meyve ile geçiştireceğim.
    Gelişmelerden sizleri mutlaka haberdar edeceğim. Umarım bu sefer başarılı olurum.

Hoşçakalın

BlueStone
    karabiber ve yarenim bunu beğendiler.

Beğenildi
    435

Cankecan bey merhabalar

İlk aldığım kutudan 2 tane Nuroz18 kaldı yenıden devam ıstıyorum elınızde olup olmadığını oğrenmek ıstemıstım ılk kutuyla 105 kılodaan 97 kıloya kadar dustum cevaplarsanız ona gore banka ıslemlerını yapacağım sımdıden teşekkurler...

Beğenildi
    435

Kendi çalıştığım hastaneden bir çalışanın bana face'ten yazdığı iletiyi sizinle paylaşmak istedim. Kendisi 1.65 boyunda ve 72.8 kiloydu Nuroz18 kullanmaya Kurban Bayramının 3. günü başladı. Aradan geçen 36 gün sonunda bana face'ten yazdığı mesaj ve benim ona yanıtım aşağıda

Cankecan bu sabah tartıldım 63.700kg geldim. Neden durdu kilo vermem, bütün moralim alt üst oldu

Cankecan

• 36 günde 9.1 kilo verdin moralin alt üst oldu öyle mi Vücudun dirence geçti. Bu son derece normal geç bile kaldı esasında. Ben daha önce bekliyordum ama şu anda oldu. Bu şekilde devam edeceksin yine kilo vermeye devam edersin. Yılbaşına kadar 2.7 kilo ver yeter. Nasıl inceldiğinin farkındasın sanırım. Gerçekten inanılmaz bir incelme oluştu sende. 55 kilo halini düşünemiyorum bile.

Beğenildi
    435

Merhaba Cankecan Bey Nuroz 18 kullanımını 2. kutuda kullandığım bazı ilaçlar yüzünden düzenli yapamadım fakat aradaki farkları size attığım mesajlarlarla da karşılaştırarak aktarıyorum.

25.10.2011 :

1.kapsül : BEL: 96 GÖĞÜS :105 BASEN :109 KİLO :79.9

16. kapsül : BEL: 94 GÖĞÜS: 104 BASEN :106 KİLO : 76,9

56.kapsül : BEL: 88 GÖĞÜS: 99 BASEN : 101 KİLO : 71,9

DEĞERLENDİRMEYİ SİZE BIRAKIYORUM VE DEVAM ETMEK İSTİYORUM, 3. KUTUYU BEKLİYORUM
    Konu Cankecan tarafından (18-01-2012 Saat 19:38 PM ) değiştirilmiştir.
    karabiber, yarenim, meri ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler