Bu bölümde size bana mail yoluyla ulaşan kullanıcıların maillerini kopyalayıp okutacağım. Başarılarını sizlerle paylaşmalarını istiyorum.
Selam Cankecan,
14.10.2011 Cuma günü itibariyle Nuroz18 i kullanmaya başladım, bugün 5. günüm. Sofraya oturmamla doymam bir oluyor. Gerçekten müthiş... Biliyorsunuz diğerler ürünleride kullanmıştım fakat bu çok başka gerçekten. Cuma gününe kadar tartılmıycam bakalım sonuç ne olacak...
Sabah kahvaltılarım genelde rutin : bir dilim peynir, 1 domates, 1 salatalık, biraz zeytin, 2 dilim çavdar veya tam buğday ekmeği ( artık kepek ekmeği tüketmiyorum)
Öğlen işyerinde arkadaşımla dönüşümlü evden yaptığımız yemekden getirip onları yiyoruz. Ben yarım tabakla doyuyorum. Ekmek yok tabi.
öğlen yemekten sonra 1 fincan nescafe ( tatlandırıcı ile) tatlandırıcyı sadece kahvede kullanıyorum.
Akşam yine yarım tabak sebze yemeği yanında salata veya yoğurt
arada ekstra hiçbirşey yemiyorum.
Ve 2 - 2,5 lt su içiyorum.
Boğazımda kuruluk yaptığı için su içmeyen biri olarak bol bol su içme ihtiyacı duyuyorum. Yan etki olarak önemli bir sorun yaşamadım. Yalnızca ilk 3 gün uyku problemim olmamıştı fakat dün geceyi kısmen uykusuz geçirdim. Yatakta döndüm durdum ama elbette sorun yapmıyorum çünkü gayet dinç ve enerjiğim.![]()
İyi haberlerle görüşmek üzere. Kolay gelsin.

77Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı
"
günlüğün açılsın da seni daha rahat takip edebilelim