+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 36

Konu: Kullanıcılardan Gelen Nuroz18 Mailleri

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Kullanıcılardan Gelen Nuroz18 Mailleri

Bu bölümde size bana mail yoluyla ulaşan kullanıcıların maillerini kopyalayıp okutacağım. Başarılarını sizlerle paylaşmalarını istiyorum.

Selam Cankecan,

14.10.2011 Cuma günü itibariyle Nuroz18 i kullanmaya başladım, bugün 5. günüm. Sofraya oturmamla doymam bir oluyor. Gerçekten müthiş... Biliyorsunuz diğerler ürünleride kullanmıştım fakat bu çok başka gerçekten. Cuma gününe kadar tartılmıycam bakalım sonuç ne olacak...
    Sabah kahvaltılarım genelde rutin : bir dilim peynir, 1 domates, 1 salatalık, biraz zeytin, 2 dilim çavdar veya tam buğday ekmeği ( artık kepek ekmeği tüketmiyorum)
    Öğlen işyerinde arkadaşımla dönüşümlü evden yaptığımız yemekden getirip onları yiyoruz. Ben yarım tabakla doyuyorum. Ekmek yok tabi.
    öğlen yemekten sonra 1 fincan nescafe ( tatlandırıcı ile) tatlandırıcyı sadece kahvede kullanıyorum.
    Akşam yine yarım tabak sebze yemeği yanında salata veya yoğurt
    arada ekstra hiçbirşey yemiyorum.
    Ve 2 - 2,5 lt su içiyorum.

Boğazımda kuruluk yaptığı için su içmeyen biri olarak bol bol su içme ihtiyacı duyuyorum. Yan etki olarak önemli bir sorun yaşamadım. Yalnızca ilk 3 gün uyku problemim olmamıştı fakat dün geceyi kısmen uykusuz geçirdim. Yatakta döndüm durdum ama elbette sorun yapmıyorum çünkü gayet dinç ve enerjiğim.

İyi haberlerle görüşmek üzere. Kolay gelsin.
    ebru, 000aşk ve blackpearl bunu beğendiler.

Beğenildi
    435

Cevap: Kullanıcılardan Gelen Nuroz18 Mailleri

İstanbul'dan kutsaldenizz adlı üyemizin mailide aşağıdaki gibi, aynen kopyaladım.

32 yaşında, 171 cm boyunda ve 67 kg kilodayım
    Rumuz : kutsaldenizz
    "Cankecan bey işte budur..bugün ikinciyi aldım daha öncedende bilirsiniz vucudum daha ilk hapta tepki verir vucudum bile kızarırdı gerçi ben yeşil cay bile içsem kabul etmiyo bünyem.şu saate kadar henüz bir yan etki bas ağrısı halsizlik bulantı felan hissetmedim.aksine daha düne kadar uyusuk bi halim vardı işten cıkmayı bile düşünüyordum çünkü kolumu kaldıracak dermenım yok gibi idi ama ilk kapsülü aldıktan bi yarım saat sonra kendimi daha iyi daha aktif neşeli hissediyorum uzun zamandır erteleyip klavye altı yaptığım tüm evrakları bitirdim.sadece belki benim sorunlarımdan veya yan etki bilemiyorum gece yatarken gözlerim yorgun kapanıyo fakat beyin uyumak istemiyo gibi gerçi ben bunu daha önce prozac kullanırkende yaşıyordum belki önceki hastalığımın belirtileri.ama kapsül daha ilk andan kendini hissettiriyo.11 de alıyorum kahvaltıdan bir kaç saat sonra ama kahvaltıyı bile zor yaptırıyo sadece bi anda güçsüz düşmemek için kahvaltıda zorladım kendimi yemek için.yani tamamen canınız hiç birşey çekmiyo önünüze en sevdiğiniz yemekler olsa es geçiyorsunuz.birde benim şu kırışıklık yada kazayaklarına bi çare bulsanız daha mutlu olacam "
    Miracle, ebru ve 000aşk bunu beğendiler.

Beğenildi
    435

Mesajım: günaydınnnnnnn Cankecan bey nasılsınız?çokkkkkk mutluyum.tabii sayenizde.gerçekten nuroz 18 mucizesini yaşıyorum.beklediğime değdi.şimdi tartıldım.bugün 7.kapsülü alacağım.üstelik regl dönemindeyim.tartıda 90.5 gördüm.tam 94.0 düm.bakalım ay sonuna kadar ne kadar veririm.ilk haftadan herkes kilo verdiğimi farkediyor.buda beni daha çok mutlu ediyor.bu 6 günde sıkılaştım.belden 2 cm.göbek çevresi 4 cm.kalça 2 cm.bacak 2 cm.benim kilolarımın çok toplandığı bölgeler.hem kilo vermek hem de sıkılaşmak beni tekrar yaşama bağladı.bu sefer olacak demiştim işte oluyor.bana güvendiğiniz ve ürünü kullanmama izin verdiğiniz için size minnettarım....can dosta sonsuz saygılar
    karabiber, JASMİN07, ebru ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

n_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    34

Günaydınnn;
    Güzel haberlerim var Bugün 5. günüm ve daha 5. kapsülümü almadan önce sabahleyin tartıldım..
    İlk kapsülü almadan önce 67.3 'tüm.
    Veeeeeeeeeeeee bugün 66.0!!!!!!!!!

1-Bol bol ve çok rahat su tüketiyorum.
    2-Müthiş iştah kesiyor.
    3-Başağrısı yok.

Cumartesi: Sucuklu yumurtalı kahvaltı, öğlen yemeği yok.Akşam köfte patates salata...
    Pazar : Sağlıklı beslenemedim.Sabah 1 pastane poğaçası.Tüm gün boyunca bişey yemedim.Su tükettim.Yürüyüşte olduğumuz için ekmek arası ve ayran almak zorunda kaldım.
    Pazartesi :Sabah kahvaltıda sadece peynir ve 2 dilim tahıllı ekmek yedim.Öğlen yarım porsiyon salçalı makarna yedim.Akşam 1 küçük meyvalı yoğurt yatmadan önce de 1 bardak süt içtim.
    Salı: Sabah kahvaltı yapamadım.Öğlen işyeri yemekhanesinde ekmeksiz yarım kase kabak çorbası, 3 adet kuru köfte az salata yedim.(Yedikten sonra pişman oldum çünkü çok ağır yemekler yemiş gibi midem bulandı ) Akşam kuru erik, ceviz ve badem yedim.Yemek canım istemedi.Çayla 3-4 adet pötibör bisküvi yedim.
    Çarşamba: Sabah kahvaltı 1 bardak çay 2 adet galeta...Saat 11:45 itibariyle 1,5 lt su tükettim...Sanki acıktım gibi bakalım bu öğlen nasıl geçecek

Teşekkürler Cankecan teşekkürleeeeeer !
    karabiber, ebru ve blackpearl bunu beğendiler.

Beğenildi
    34

Öğlen 1 kase kırmızı mercimek çorbası 1 tane derisiz tavuk pirzola yedim.
    Öğleden sonra az şekerli türk kahvesi, saat 16:00 1 galeta ve yeşilçay
    Akşam: Yemek canım istemedi yine...Ben de 1 ince dilim taze kaşar, 1 haşlanmış yumurta, 4-5 adet yeşil zeytin, 2 dilim kızarmış ekmek ve 1 fincan çay içtim.
    Gün boyu su tüketimim 2,5 lt buldu.

Bu arada Cankecan bana günlük açabilir misin ? Ya da nereye yazayım günlüklerimi bilgi verirsen sevinirim.Teşekkürler....
    ebru, freya ve blackpearl bunu beğendiler.

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

tebrikler canm güzel sonuçlar almaya hemen başlamışsıngünlüğün açılsın da seni daha rahat takip edebilelim

Beğenildi
    34

Teşekkürler freya )) Hepimizin sevinçli haberlerini takip edelim inş...
    ebru, freya ve blackpearl bunu beğendiler.

etoo61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    3

herkese merhaba ben de yarın 62kg ile başlayacağım.. Umarım güzel sonuç alırım)
    ebru, freya ve yarenim bunu beğendiler.

Beğenildi
    435

Rumuzunuz : gençanne

Mesajım: cankecan gercekten bu urunu tek gecerım lıdadan sonra denedıgım en iyi urun lıdayla agır yan etkıler yasıyordum ama bu urun mukemmel tengdada iyi bır urun tok tutuyordu ırademle destekleyıp gıdıyordu kılolar ama bu urun tok tutmak bır yana yedırmıyor yarım tabak yemegı agzımda geveleyıp yutuyorum sabah uno'nun ınce dılımını bıtıremedım yarısını yedım yarısı kaldı allahım içimden bır ses yılbasında dogum oncesını bırak bekarlıktakı kıloma gelecegımı soyluyor ayrıca aldıgım ıkı kutu nurozun bırını kardesım aldı elımden 1 ay sonra tekrar sıparış verıcem ıkı kutu. kardesımde cok memnun cok ıradesız bırıdır benım tam tersım abla yıyemıyorum dıye hayıflanıyor oda 170 boyunda 83 kılo bakalım ne kadar verecek nuroz gunlugude acarsan sevınırım hersey için tesekkurler
    ebru bunu beğendi.

Beğenildi
    435

Cankecan Bey merhaba,

Nuroz18 ile 3. haftam bugün bitti, tam 5 kilo verdim. Diğer arkadaşlara göre az olduL ama Temmuz’dan bu yana diyette olduğum için yeni diyete başlayan birisine göre daha az kilo vermem normal diye düşünüyorum. Zaten Nuroz18’den önceki 4 hafta hiç kilo verememiş, üstüne bir de 600gr. almıştım, şimdi haftada 1,5 kilo civarında veriyorumJ Bayramda Nuroz18’im bitecek ara vermek istemiyorum, bana 1 kutu daha gönderir misiniz?

Çok çok çok teşekkürler…
    karabiber, Miracle, yarenim ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler