Günaydın Peral,
Morali yüksek tutalım değil mi? Hadi bakalım ben de bekliyorum güzel haberlerini...
Günaydın Peral,
Morali yüksek tutalım değil mi? Hadi bakalım ben de bekliyorum güzel haberlerini...
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
9 Nisan- Nuroz18 başlangıç: 73,5 kg.
9 Mayıs- Nuroz18 bitiş: 65,5 kg.
Yola devam
Ne kadar değişirsen değiş.. İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı
Arkadaslar bugun heyecandan uyuyamadım ve 07:00 de kalktım tartıldım. Sadece 1 kilo verebilmişim ilk 7 gun icindeNeden boyle oldu anlamadım. Her gun 2 litre suyumu ictim. Nuroz'umu aldım. Ogunlerim cok dikkatli ve neredeyse mukemmeldi. Anlamadım gitti?? Sanırım guatr yapıyor
Moralim bozuk anlayacagınız...
Yola devam
Ne kadar değişirsen değiş.. İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı
günaydın canım üzülme lütfen.bu troidler hepimizin korkusu.bende aynı dertteyim.ama bir kilo bile çok iyi.zaten normalide haftada bir kilo değil mi?sabır tatlım![]()
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
Arkadaşlar tekrar merhaba![]()
Yaklaşık 7 aylık bir yok oluştan sonra tekrar aranızdayım. Troid teshisim ve başarısız bir gidişattan sonra 9 Nisan'da 73.5 kilo olarak tekrar kolları sıvadım ve Nuroz 18 ile yine başladım maratona... Bugun 16. günüm. Tam 5 kilo vererek kendi rekorumu kırmış bulunmaktayım. Çooooookk mutluyum inanınYılmadan devam ediyorum sıfır ekmeksiz beslenmeme ve 3 lt. suyum'a
Buradan Cankecan'a da çok tesekkur ederim. Bana hala ve hala inandıgı ve güvendigi icin. Rapor tutmayacağım ama kilo durumumu an be an sizlerle paylasacağım arkadaşlar. Bizi yıldırtacak tek şey kendimiziz. O yuzden inancımız yuksek. Biz kadınlar her seyi başarırız sadece kiloları değil
![]()
Konu Peral tarafından (25-04-2012 Saat 19:27 PM ) değiştirilmiştir.
Yola devam
tebrik ederim canım![]()
Karabiberim tesekkur ediyorum. Her zaman yanımdaydın. Yine oylesinMahcubum valla sana... Ama bu troid ve sonrası 5 kilo vermek beni inanılmaz mutlu etti anlatamam. Daha önce o kadar ugrasmıs fakat kilo verememiştim. Simdi işler tersine dondu ya ucuyorum
Opuyorum seni vefalı arkadasim benim![]()
Yola devam