Ereneray: Canım çokk sağol.. Bel bolgem feccii bir de mayolu gorseniz düşüp bayılırsınız öyle diyim ben
Kararbiber: Zaten şımardıgımız icin olmadı mı butun bu kilolarHepsi gidecek evet hepsi kararlıyız...
Sultana: Devam hayatım tam gaz hem de!!![]()
Ereneray: Canım çokk sağol.. Bel bolgem feccii bir de mayolu gorseniz düşüp bayılırsınız öyle diyim ben
Kararbiber: Zaten şımardıgımız icin olmadı mı butun bu kilolarHepsi gidecek evet hepsi kararlıyız...
Sultana: Devam hayatım tam gaz hem de!!![]()
9 Nisan- Nuroz18 başlangıç: 73,5 kg.
9 Mayıs- Nuroz18 bitiş: 65,5 kg.
Yola devam
Ne kadar değişirsen değiş.. İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı
Öglen Mönüm:
Saat: 12:15 Activia yogurt
13:00- 1 Tabak dolusu mercimek yemeği, yoğurt, 1 bardak su
Acaba kilolar gidiyor mudur???![]()
Yola devam
Ne kadar değişirsen değiş.. İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı
Selam Peral,
Kolay gelsin, bel bölgesi probleminden bahsetmişsin doğru yer ve doğru ürünü bulmuşsun, azimliysen hiç şansı yok kilolarının. Ben korumak ve kilo almamak adına bu siteden ayrılmayanlardanım. Nuroz18 ile en az genç kızlığımdaki kadar ince bir bele sahip olduğumu söyleyebilirim. Bu muhteşem bir duygu ve süper bir görüntü eminim ki sen de çok kısa zamanda benim yazdıklarıma kavuşacaksın. Kolay gelsin...
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
Şeker Kız: Porfilimdeki resmime tekrar donemk icin burdayım. O yuzden tam gaz devam. Ben de senin gibi ileride boyle yazacağıma inanıyorumSevgiler
Yola devam
merhaba peral sende armıza hosgeldın ne kadar guzel oldu buralar haraketlendı sorunlar ortak hedef ortak olunca basarmamak ıcın bır neden yok ortadfa hepımız fıstık gıbı olucaz kızlar yenıyıla yenı ımajımızla gırıcez ben 58 kıloyu gorrmelıyım yenıyıla kadar kesınlıkle hırs yaptım artık balık etlı olmak ıstemıyorum zayıf olmak ıstıyorum ıyıkı geldın kılolarımızdan bırlıkte kurtulucaz![]()
Boy:1.70
Kilo:65
Hedef:58
Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..
Kim Kardashian: Iyi ki geldim bencede... Cok egleneceli zayıflıyoruz..Cok mutluyum sizlerle... hep beraber basaracağız
![]()
Yola devam
Amkşam mönüm:
Ogleden sonra -15:00 1 Elma
Aksam 17:30- 6-7 tane badem
Aksam: 18:30 -1 tabak dolusu mercimek yemeği, 1 tane tam bugday ekmek, yogurt, su...
Yatarken: 1 Elma olacak![]()
Yola devam
Bugun 6. gunum ve 2 kilo verdigim gozukuyorHedef daha fazlasıydı ama bu da güzel be yaa
Pazar günü tekrar çıkacağım haberdar ederim sizleri
![]()
Yola devam