Evet sevgili Peral sende Nuroz18 mucizesini yakından tanımak ve kilolarından kurtulmak için bu ürüne başladın. Görelim bakalım sendeki etkileri nasıl olacak. Mükemmel olacağını ben biliyorum gerçi de bunları sen anlat arkadaşlarına.![]()
Evet sevgili Peral sende Nuroz18 mucizesini yakından tanımak ve kilolarından kurtulmak için bu ürüne başladın. Görelim bakalım sendeki etkileri nasıl olacak. Mükemmel olacağını ben biliyorum gerçi de bunları sen anlat arkadaşlarına.![]()
Konu Mimoza tarafından (19-10-2011 Saat 05:35 AM ) değiştirilmiştir.
Merhaba Herkese
16 Ekim Pazar gunu ben de Nuroz 18'e başladımÇok heyecanlıyım. Bugun 4.gunum arkadaşlar
Her zaman burada detaylı bilgiler veremesem de olmaya calısacagım. Desteklerinizi bekliyorum.
Bu arada bundan once Tengda kullanarak 1 ayda tamm 8 kilo vermiş ve rekor kırmıştım
Gorusmek uzere.. Herkese sevgiler...
Adım: Peral uye adımla aynı
Yasım: 36
Boyum: 1.63
Kilom: 69
Ailemize tekrar hoşgeldin
Daha önce rekor kıran biri bir daha kıramayacak değil ya, gene bekliyoruz senden öyle güzel haberler, hadi bakalım kolay gelsin, buralardan fazla ayrılmayıp raporlarını da düzenli yazmaya çalışırsan sonuç daha etkili oluyor bunu sen zaten biliyorsundur![]()
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
Pekala,
Bugun sabah karnım acıkmadı. (Niyese?)
Sabah 08:00 : Yarım omlet, azıcık peynir, azıcık lor, 2 zeytin ve çay
Saat 10:00 oldu karnım aç degil ama ben yine de az sonra Activex yogurdumu yiyip uzerine 5-6 tane badem atmak istiyorum agzıma![]()
9 Nisan- Nuroz18 başlangıç: 73,5 kg.
9 Mayıs- Nuroz18 bitiş: 65,5 kg.
Yola devam
Ne kadar değişirsen değiş.. İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı
Resmim yuklendi mi bilmiyorum ama son durumum bu.. Gelişmelerle ilgili önceki sonraki hallerim gelecektir...![]()
Yola devam
Ne kadar değişirsen değiş.. İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı
ayy çokk küçük olmuş resim.. daha sonra buyutup tekrar koyacağım...
Yola devam
Konu Peral tarafından (26-10-2011 Saat 13:44 PM ) değiştirilmiştir.
Yola devam
Tesekkur ederim Cankecan bey, cok tatlı bir tombulum gordugunuz üzereArtık gidiyor tüm bunlar ve yeni halimle cıkacagım karsınıza...
hadi bakalım
Yola devam
HOŞ GELDİN ..... BACAKLARIN VE KOLLARIN İNCEYMİŞ BİRTEK BELİN VE GÖBEĞİN ONUDA SEN BİŞİ YAPMANA GEREK YOK ZATEN NUROZBUNUN İÇİN BENDE TENGDAYLA 6 KİLO VERMİŞTİM 10 KAPSÜLDE 1 AY BİLE OLMADAN ŞIMARDIM VE HALİM ORTADA
) DİYETİN GAYET İYİ BENCE MERAKLA YENİ HALİNİ BEKLİYORUM BAŞARILAR...
![]()
BOY :1.64
KİLO :76,40
İDEAL :55 NERDE O GÜNLER
HEDEF :66 ŞİMDİLİK
12/10/2011 KİLO :76,40019/10/2011 KİLO :73,200