+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 31

Konu: Angelmask'ın Nuroz18 Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Angelmask'ın Nuroz18 Günlüğü

Sevgili Angelmask bugün seninle ürüne başlamadan önce uzun uzun görüştük. Senin fazla bir kilon yok ama bu senin kilo vermemeni gerektirmiyor tabiki. Sende yarından sonra bu ürüne başlayacaksın. Eğer sen bu güne kadar kilonu nasıl başarıyla koruduğunu, bunu nasıl başardığını, nasıl beslendiğini anlatırsan bu da ürün kullanımı sonucu ideal kilosuna inen arkadaşlarımız için iyi bir örnek olacak. Ben genelde insanların uzun süreli bu tip ürünleri kullanmasına karşıyım. İdeal kilosuna inen kişiler bunu korumalı ve bir daha bu tip ürünlere ihtiyaç duymamalı. Artık söz sende detayları senden bekliyoruz.
    karabiber bunu beğendi.

angelmask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    6

Cevap: Angelmask'ın Nuroz18 Günlüğü

öncelikle çok teşekkürkür ediyorum cankecan bey, bana bu günlüğü açtığınız ve ürünle ilgili uzun uzun bilgilendirdiğiniz için.. kısaca kendimden bahsedeyim.30 yaşındayım boy 163 kilo 56.6 .. aslında benim hiç kilo problemim olmadı hep zayıftım ve fizik olarak beğenilirdim.. ta kiii geçtiğimiz ramazan ayına kadar ramazanda malumunuz oruç tuttum sahurda yedim yattım ,iftarda yedim yatttım..sıfır hareket ve bununla birlikte sigarayıda bırakınca hoppppp ibre 56-57 oldu ve ben gözlerime inanamadım ... işte bu yüzden burdayım şimdi ilacımı bekliyorum 1-2 güne kadar gelir ve ben mücadeleme başlarım sizin de desteğinizle inşşşşş............

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    150

Günaydın Angelmask,

Ailemize hoşgeldin, sadece merakımdan soruyorum beni bağışla hedefin kaç kilo olmak onu da belirtebilir misin? Bu arada doğru yerdesin kolay gelsin...
    angelmask bunu beğendi.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

Beğenildi
    6

günaydın hoşbulduk canım, benim normalde kilom hep 50-51 dir o yüzden hedefim yine aynı kiloma inmek
    şekerkız bunu beğendi.

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    150

Bu durumda benim de 44-45 kilo olmam gerek sanırım, gerçi o kiloyu ömrümde hiç hatırlamıyorum ama hedefin yakın, çabucak halledersin
    angelmask bunu beğendi.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

Beğenildi
    6

ewet canım bende öyle umuyorum 15 gün sonra ideal kilomda olacağımı düşünüyorum inşşş

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

hoşgeldn angelmaskbence tam zamanında dur demişsin,kritik bir kilo çünküen kısa zamanda istediğin kiloya ulaşacağın kesin,kolay gelsin canm
    angelmask bunu beğendi.

Beğenildi
    6

h.bulduk canım.ewet tam zamanı gerçekten ama henüz ilacı kullanamadım özel günümdeyim birkaç güne kadar başlarım inşş...

Super Moderator NuSlimm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2
    "Ne şekilde olursa olsun zayıflayayım " derken , "SAĞLIKLA" kelimesini mutlaka söylemeliyiz....

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

iyi geceler.Hoşgeldin Angelmask çok fazla kilon yok ve dediğin gibi 15 günde istediğin kiloya inersin ve dahada inersin öptüm

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler