+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 26 ve 26

Konu: Ayselfadik'in Nuroz18 Günlüğü

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Cevap: Ayselfadik'in Nuroz18 Günlüğü

Sevgili Ayselfadik;
    11 günde 4 kiloya yakın kilo vermişsin bu azımsanacak bir rakam değil. Tebrik ederim. Ben size 1 günlük gün içerisinde neler yapabileceğinizi özetle geçeyim. Aklınıza takılan olursa yeniden değerlendiririz.

*Kilo verdiğiniz dönemde uyku düzeni çok önemli.
    Sabahın erken saatlerinde kalkmanız sizin açınızdan iyi olacaktır.
    *Zayıflama kapsülünüzü uzmanın size önerdiği saatte 2 bardak su ile yutunuz.
    *Günde 1 saat spor salonuna giderek spor yapılabilir. Ya da 1 saat dans edilebilir. Ya da 1 saat yürüyüş. Ya da ip atlayabilirsiniz.
    *Zorla da olsa en az 1.5 lt su içilecek başka alternatif yok.

Sabah Kahvaltısı
    1 bardak süt + 1 lop yumurta + beyaz peynir + 2 yada 3 dilim buğdaylı ekmek + 6 yada 7 zeytin + domates, salatalık, yeşil marul, maydonoz vs..

Öğle Yemeği
    Salata, yoğurt, en fazla 2 çeşit yemek.

İkindi
    4 yada 5 tane fındık ya da 1 meyve

Akşam
    Çorba ve salata

Saat 19.00' dan sonra kesinlikle ağzınıza birşey koymuyorsunuz..

Bu peryotta ilerlerseniz kesinlikle kilo vermeniz kaçınılmaz olacaktır..
    Sevgilerimle..
    ayselfadik bunu beğendi.
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Günaydın Ayselfadik 11 günde 4 kilo vermişsin.Tebrik ederim.Bu kilo az bir kilo değil.Bizler ürünün kullanınca kiloların hepsi gitsin istiyoruz.Kiloları vücuttan atma süreci sabır istiyor.Bazen oluyor 1 ay sonunda hiç kilo veremediğimiz oluyor.O anda bende ürün işe yaramıyor diye bırakıyoruz ve daha fazla kilo alıyoruz.Susuz zayıflama süreci olmaz mutlaka suyunu iç.Ben çok soğuk su içemem.Yemeklerden önce su içmeye çalış.Kabızlık için kayısı,incir,pırasa çözüm olabilir.Akşam sakın hiç bir şey atıştırma.Kilo vermeyi zorlaştırıyor.Ben bu hatayı yaptığım için çok iyi biliyorum.Salata bol tüket,yeşil çay iç ,yoğurt ye.Ben evde müziği açıp oynuyorum,spor yapamadığım için sende dene başaracaksın,durmak yok yola devam.
    ayselfadik bunu beğendi.

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    150

Alıntı ayselfadik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ,dostlarim, nasilsiniz iyisinizdir umarim ya sizden baglantiyi kesince oluyor kesin bi duzensizlik yasiyorum !
    Sizden ricam bana yardim edin cunku ben yeterince su tuketemiyorum zorluyorum ama icemiyorum,ve bide bazen kabizlik sorunu yasiyorum !
    ne yapacagimida bilmiyorum 90 kilodan 86.3geldim 11 gunde az kilo verdim sanirim oyle degilmi((
    Neyse canlarim cvplarinizi beklicem cunku sizin yorumlariniz bana gercekten faydasi varmis fark ettim .Kac gundur girip bakmiyordum .ya bide spor sart evde nasil spor yapilir?
    ve bana lutfen rica ediyorum sabah ogle aksam ne yicem onubi aciklarmisiniz?))
    SAYGI VE SEVGILERIMLE
    Günaydın,

"S U İ Ç İ L E C E K" Bunu başka yolu yok. Nasıl ki hasta olup mecbur kalınca ilacı düzenli kullanıyorsak su içmeyi de öyle düşün. Bende başlarda çok zorlanıyordum. İçtiğim çay ve kahveler dışında gün içinde bir bardak dahi su içmeyen biriydim. Şu anda elimde şişeyle gezmek yaşam şekli halini aldı. Evden çıkarken çocuklarım bile "anne suyunu aldın mı?" diye bana hatırlatma yapıyorlar

Nasıl gidiyor, son durumlarla ilgili bir uğrayıp bilgi versen...
    ayselfadik bunu beğendi.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

Beğenildi
    441

MERHABA AYSELFADİK nasılsın canım en çok merak ettiğim sensin.Kilolar gidiyormu,suyu içiyormusun ben sormaya kalkarsam sorular bitmez .Gel sen anlat çok öptüm
    ayselfadik bunu beğendi.

ayselfadik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    14

Arkadaslarim ;merhaba yeniden uzun suredir yoktum ama inanin cok tempolu bi hayatim var :cocuklarim(3tane)!
    Ama inanin size guzl bi haberim var tabiki ben nuroz 18e baslamis oldugumda 91.600kiloydum ve su an 78.300kilodayim ve inanin hayatimda bazi degisikler yasiyorum ilk once tabi ozguven geldi ,ve ardindan cevremdeki insanlarin bana bakislari!!!)))ama inanin ben cok sey ogrendim bu haplarile cunku bir zamanlar bana sen zayiflayamasin hapla bile diyen bi dostum su an bana zayifladin demiyor bile))tabiki bende uzerine gitmiyorum sende bunu boyle demistin ya hani demiyorum ALLAHim hepimize yardim etsin insallah gerisi gelir arkadaslar ben basta Cankecan beye tsklerimi iletiyorum cunku ilk onu aradigimda caresiz ve umutsuzdum ve sagolsun Cankecan bey bana nuroz 18i onerdi ...hepinizi cok seviyorum benim hic gormedigim tanismadigim ama sirdas dostlarim kelimelerde hata varsa aff edin ne olur anca !!!ama siz beni anlarsiniz demi cunku zor zamanlardan gectik ya ben cok duygusalastim ha!neyse ALLAHima emanet ediyorum sizleri sizi seviyorum gercekten!!
    nihan86 bunu beğendi.
    AYSELFADIK

Beğenildi
    441

Bitanem tebrik ederim çok çokkkkkkkk sevindim bu mucizeyi sende yaşayanlardan oldun
    ayselfadik bunu beğendi.

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler