Ayselfadik hadi buradan paylaş durumunu bizlerde ona göre sana elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım. Bu günlüğün sayfaları ilerledikçe seninde kiloların gitmiş olacak.
Ayselfadik hadi buradan paylaş durumunu bizlerde ona göre sana elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım. Bu günlüğün sayfaları ilerledikçe seninde kiloların gitmiş olacak.
cok tesekur ederim cankecan ben iki gundur kulaniyorum ve tokluk hissi oluyor ama aksam vakti acikiyorum acaba 11de degilde 14te alsam nuroz 18 olurmuki?
AYSELFADIK
Evet saat 14'te kullanabilirsin. Bir problem yok.
Hoşgeldiniz aramıza ve başarılar diliyorum zayıflama maratonunuzda..![]()
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
Ayselfadik çok uzaklardan aramızda olan bir üyemiz. Kendisi Fransa'da yaşıyor. Sitemiz olarak kendisine tüm desteğimizi vereceğiz. Tüm arkadaşlarımızın gurbette yaşayan bu üyemize destek olmasını istiyorum.
cok tesekurler hepinize inanin cok duygulandim cunku bi dayanisma goruyorum ne olursa olsun hep beraber bi caba icindeyiz ve insallah basaricagiz.
iyiki uye olmusum.sagolun
AYSELFADIK
Taaa uzaklardan Hoşgeldin Ailemize
Doğru yeri bulmuşsun, bu demektir ki sorunun yarısını çözmüşsün. Destek burada sonsuz, bizler elimizden geldiğince doğru bildiklerimizi paylaşıyoruz zaten. Ürünü kullanmak herşeyi ondan beklemek değil elbette. Kendine düzenli bir program oluşturup, bunu sadece ürün kullanırken değil de ömür boyu uygulayabileceğin bir alışkanlık haline dönüştürmen gerekiyor maalesefburada hepimizin asıl yapmaya çalıştığı da bu...
Benim özel bir diyet listesi uygulayıp uygulamadığımı sormuşsun. Çok özel bir listem olmadı. Zira ben belli bir listeye bağlı kalamıyorum. Hatta o listeler bende bir süre sonra bıkma hissi uyandırıyor. Evde herkes için pişen yemeklere porsiyon olarak azaltarak diyetime devam ettim diyebilirim. Hane olarak sebzeyi seviyor olmamız işlerimi daha kolaylaştırıyor. Meyve-sebze ağırlıklı besleniyorum derken et hiç yemiyor değilim tabiSabahları evde canım istemediği için iş yerinde düzenli kahvaltımı yapıyorum, yumurtamı her sabah mutlaka yemeğe gayret gösteriyorum. Yeşillik zaten çok severim, salatalar benim olmazsa olmazım. Yemeklerin susuz kısmını 2-3 kaşık tüketiyorum. Genelde kahvaltı da yediğim kepek ekmek dışında pek ekmek tüketmiyorum. Öğlenleri yoğurt tüketmeye gayret ediyorum. Bir yazıda yoğurtun göbek bölgesindeki yağları eritmedeki etkisini okumuştum. Çok fazla vermem gereken kilom olmadığı için ben daha çok korumaya becerebilmek adına burdayım. Söylemeden geçmek istemiyorum. Sporla destek şart, benim spor salonuna ayıracak vaktim olmadığı için kendimce çareler üretiyorum. Düzenli yürüyüş yapmaya gayret ediyorum. Sabah-akşam hareket etme imkanı olsun diye ben özel aracımla işe gelmeyi bile bıraktım. Düşün işte ne kadar kararlı olmak gerek...
Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar, sormak istediğin şeyler olursa günlüğüme de uğrayıp sorabilirsin, çok aktif yazamasam da vakit buldukça iyi bir okuyucuyumdur.
Bu arada boy, kilo ve hedefini göremedim, onları da paylaşırsan daha güzel olurSana kolay gelsin bakalım ...
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
Hayırlı ve mutlu günler;
Gün içerisinde neler yapıyorsunuz? Neler yiyorsunuz? Raporlarınızı buraya yazarsanız size daha fazla yardımcı olabiliriz. Yanlışlarımızı beraber istişare ederek çözümleyebiliriz..![]()
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
hayirli gunler olsun sizede.
gun icinde kendimi kontrol etmeye calisiyorum yani yemek yiyince az ,ve olculu olmasina gayret ediyorum.
bu sabah bi bardak cay ekmekle peynir yedim oglen ton balikli salata tukettim,aksamada bi tas corba ve salata dusunuyorum .
ILGINIZ ICIN TSKLER .Ve lutfen yanlis beslenme goruyosaniz belirtin.
saygilarimla![]()
AYSELFADIK