Gunaydin canim
Hayat cok kisa gercekten. Birkac dakika sonra ne olacagini yalniz Allah bilir.
Cok tesekkur ederim inan istedikten sonra insan o kadar cok sey basariyor ki. Rabbim sana da sifa versin ins. Bu firsati iyi degerlendir.
Gunaydin canim
Hayat cok kisa gercekten. Birkac dakika sonra ne olacagini yalniz Allah bilir.
Cok tesekkur ederim inan istedikten sonra insan o kadar cok sey basariyor ki. Rabbim sana da sifa versin ins. Bu firsati iyi degerlendir.
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
merhaba... 72,5 kilo olarak bi kaç günlük aradan sonra geri döndüm. ereneray ve mimoza ziyaretleriniz için çook teşekkür ederim.
bi kaç gündür düzensiz ötesi besleniyorum. mesela dün ilk öğünümü saat 16:30 da yedim ve o saatte nuroz18 imi aldım. bir kaç güne kadar toparlanmayı umut ediyorum... geceleri uyuyamıyorum, arkadaşımın vefat ettiğini duyduğumdan beri iyice alt üst oldu düzenim. nur içinde yatsın.... ayrıca kafam da çok karışık. hayatımın bir an önce rayına girmesini arzu etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.
sevgiyle kalın...
gram gram eriyorum =)
RABBİM taksiratlarını affetsin, geride kalanlara da bol sabırlar versin.![]()
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
selam kızlar. benim bi sorunum varnuroz 18i bu gün 2 tane almış olabilirim. 1 saat önce eyvah kapsülümü yutmadım diyerek ağzıma attım, tam suyu içerken, daha önce almış olabileceğimi fark ettim. bi şey olur mu dersiniz?
gram gram eriyorum =)
Belki biraz baş ağrısı, mide bulantısı ve halsizlik yaşayabilirsin. Yemek yemeyi ihmal etme ve normalde içtiğinden daha fazla su iç, inşallah bişey olmaz canım.
gram gram eriyorum =)