gram gram eriyorum =)
evet kızlar, son durum hakkında bilgi vermeye geldim, en son girdiğimden beri nuroz18 kullanmadım. midem hiç bi şey almayacak hale gelmişti. inanılmaz etkili bir ürün bunu siz de biliyorsunuz.hiç bi şey yiyemediğim için hareket edince tansiyonum düşmeye başlamıştı ve baldırlarımda kas ağrılarım vardı. dün zar zor bi şeyler yedim, bu gün de 1 tost yiyerek mide yanmamı engellemeye çalıştım. 70.3 kg oldum :D
ama en önemlisi sağlık, bi şeyler yemeye başlayınca hem nurozuma devam edeceğim hem de gelip rapor vereceğim :D
![]()
gram gram eriyorum =)
Geçmiş olsun bu arada tebrik ederim.Devamını dilerim.
tekrar merhaba kızlar =)
nişan tarihim belli oldu. yarın gidip salonu tutucaz, bir aksilik olmazsa tarih 25 mart. yarın nişanlık bakmaya gidicem, daha 1 ay var. sizce çok mu erken? yoksa nişanlık işini son 2 haftaya sıkıştırıp verdiğim kiloları korumaya mı alsam? karar veremedimson ana bırakmak da istemiyorum damat tarafı alanyadan gelecek. ve 2 gün içinde söz nişan hepsini halledicez. çok iş var, bohça hazırlıcam daha....
bu arada nuroz kullanmayı azalttım biliyosunuz. etkisi çok güçlü 3 gün kullanmasam bile iştahım açılmıyor. 1 ayda mideyi iyice küçülttümayrıca artık günde 2 öğün yiyebilmeye başladım.bazı günler acıktığımı hissettiğim bile oluyo :D yiyince haliyle başdönmesi tamamen bitti. nişan koşuşturmacam bitince burda daha uzun vakit geçiricem ve hepinizi çookk özledim....
gram gram eriyorum =)
aa bu arada söylemeyi unuttum, yağların erimesinde sıkıntı yok ama uzun yıllar sporla uğraştığım için roberto carlos'u aratmayan kas yığını bacaklarım incelmeye başladı. hala semsert kalın ama eskiye nazaran daha inceler =)))))
gram gram eriyorum =)
Merhabalar canım;
Vay be ne güzel telaşlar bunlar. Darısı benim başıma diyeyim..
Canım ben senin yerinde olsam son 2 haftaya bırakırdım. Daha güzel olurdu. Ama diğer tarafı da düşünmek lazım. Sen bak eğer gönlüne göre birşey bulabilirsen alırsın. Çok bolalırsa daraltırsın. Dar gelmesin de bol olması önemli değil.
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
tebrik ederim canım![]()