+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 10 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 94

Konu: İnspiration'un Nuroz18 Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

İnspiration'un Nuroz18 Günlüğü

inspiration bu ürün senin hayatında bambaşka bir pencere açacak. Hedeflerine daha kolay ulaşacak ve sende Nuroz18'in sendeki yarattığı mucizeyi göreceksin. Bu günlük senin daha iyi motive olman için gerekli sende bunu bildiğin için bu günlüğü açmamı istedin benden. Bundan sonrasını sana bırakıyorum detayları sen yaz, sen yaz ki bitkisel ailesindeki arkadaşlarında sana yazıp gereken desteği versinler.
    yarenim ve inspiration bunu beğendiler.

QUENN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    56

Cevap: İnspiration'un Nuroz18 Günlüğü

selam, hosgeldin sitemize sana bu yolda başarılar diliyorum. bize biraz kendini tanıtırsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz. görüşmek dileğiyle.
    Boy:165
    yas:26
    hedef:simdilik 65
    Nuroz18 baslama tarihi: 12.10.2011 ( Kilo: 73,800 ) Hedef: 65
    19.10.2011 ( Kilo: 71,200 )
    26.10.2011 ( Kilo; 70,00 ) icler acisi :S
    14.11.2011 ( Kilo, 69,00 ) ( 1 kutu nuroz 18 bitti. arada 4 gun nuroz18 kullanilmadi. )

inspiration - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    29

CANKECAN sana günlük için de ayrıca teşekkür ederim =)) Merhaba Quenn ilk ziyaretçim sen oldun

Bursa'da yaşıyorum 25 yaşındayım. şu an 75 kilodayım sanıyordum ki dün tartıldığımda 76'yı gördüm. fakat bu durum vücudumun su tutmasıyla ilgili olabilir. 10 gün sonra normale döner =)

Nuroz18'e dün başladım. bu aslında hayatımın da başlangıcı. sitenizi görene ve CANKECAN ile tanışana kadar uçurumun ucuna gelmiş, umutsuz, silik ve bitik bir haldeydim. Çalıştığım sektörde bir laf vardır "dış görünüşünüzle içeri kabul edilir, kişiliğinizle kabullenilirsiniz." 4 aydır işsizim ve tekrar başlayabilmek için kilo vermem şart.

geçtiğimiz haziran ayından itibaren kilo almaya başladım. kilo almaya başladığım ilk ay 3, daha sonra 1'er 2'şer kilo ve toplamada 12-13 kilo. ağustos ayıyla birlikte çeşit çeşit ilaç denemeye başladım. hiç biri iştahımı kesmedi,aksine kilo almaya devam ettim. zaten fazlasıyla iradesizim....

hedefim 15 kilo vermek. süreç başladı =) nuroz 18'li 2. günüm. ve hiç iştahım yok hala inanamıyorum....

desteklerinizi bekliyorum. ve tekrar tekrar TEŞEKKÜRLER CANKECAN iyi ki varsın =))
    Konu Cankecan tarafından (21-01-2012 Saat 12:31 PM ) değiştirilmiştir.
    Geceyarisi bunu beğendi.

g
    ram gram eriyorum =)

Beğenildi
    29

hazır günlüğüm açılmışken bu gün itibarı ile rapor vermeye başlasam fena olmayacak.

sabah müsli ile kahvaltı yaptım. yumurtayı değil yemeye, görmeye bile tahammülüm olmadığı için. beni en iyi tok tutacak şeyin müsli olduğunu düşünüyorum.
    akşam üzeri yaklaşık 1 saat yürüdüm.
    akşam iştahım olmamasına rağmen annemin çığlıklarına dayanamayıp 2 dilim ekmek 4 köfte ve biraz patates yedim.
    ne kadar su içtiğimi ben bile bilmiyorum ama iğne değse vücudumdan su fışkıracak =)) ağzım hala kuru ve hala içmeye devam ediyorum.

g
    ram gram eriyorum =)

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Bitanem günlüğün hayırlı olsun bu yolda sana sonsuz destek olacağız yeterki düzenli olarak günlüğünü yaz.Seninle birazda olsa tanıştık sayılır elindeki ürün bir mucize ve ilk kutuyu iyi değerlendir istedikten sonra başarırsın.Yerine göre överiz seni,yerine görede fırça atarız hazırlıklı ol))
    inspiration bunu beğendi.

Beğenildi
    29

Alıntı ereneray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bitanem günlüğün hayırlı olsun bu yolda sana sonsuz destek olacağız yeterki düzenli olarak günlüğünü yaz.Seninle birazda olsa tanıştık sayılır elindeki ürün bir mucize ve ilk kutuyu iyi değerlendir istedikten sonra başarırsın.Yerine göre överiz seni,yerine görede fırça atarız hazırlıklı ol))
    kesinlikle bi mucize. dayanamadım bu gün tartıya çıktım.nuroz18e başladığım ilk gün 76 yı görüp moralim bozulmuştu. bu gün 75 kg gördüm kendimi hihihiihih burda sizlerle olduğum için gerçekten çookkkk mutluyum.

dünkü günlüğüme türk kahvesi ve yeşil çay eklemesini yapmam lazım bu arada =)))

bu sabah kahvaltıda kare tost ekmeğine yaptığım tostumu yedim. ve 1 fincan az şekerli çay içtim.

normalde hayatta doymazdım onunla =) ama ağzımda geveleyip durdum. zor bitirdim desem yeridir.

g
    ram gram eriyorum =)

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı inspiration Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle bi mucize. dayanamadım bu gün tartıya çıktım.nuroz18e başladığım ilk gün 76 yı görüp moralim bozulmuştu. bu gün 75 kg gördüm kendimi hihihiihih burda sizlerle olduğum için gerçekten çookkkk mutluyum.

dünkü günlüğüme türk kahvesi ve yeşil çay eklemesini yapmam lazım bu arada =)))

bu sabah kahvaltıda kare tost ekmeğine yaptığım tostumu yedim. ve 1 fincan az şekerli çay içtim.

normalde hayatta doymazdım onunla =) ama ağzımda geveleyip durdum. zor bitirdim desem yeridir.
    nuroz18 iştahı nerdeyse tamamen kesiyor sende çok iyi başladın ve çok iyi bitireceksin)
    inspiration bunu beğendi.

Beğenildi
    29

bu gün akşam üzeri nedense acıktığımı hissettim. hele de babam elinde tatlıyla gelince... ama kararlılığımı bozmadım ve tatmadım bile.

sabah: Tost (dilim tost ekmeğine)
    1fincan çay (az şekerli)

öğle: yarım paket eti form

akşam:1tabak taze fasulye ve salata yarım dilim ekmek
    1 fincan yeşil çay

yürüyüşümü yaptım ve bolca su içtim =)) mucize yakındır

g
    ram gram eriyorum =)

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Bu şekilde beslenirsen zaten kısa sürede inanılmaz sonuçlar alırsın. Sabah kahvaltın biraz daha iyi olsun ki akşam acıkman ortaya çıkmasın.
    yarenim ve inspiration bunu beğendiler.

Beğenildi
    29

Alıntı Cankecan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu şekilde beslenirsen zaten kısa sürede inanılmaz sonuçlar alırsın. Sabah kahvaltın biraz daha iyi olsun ki akşam acıkman ortaya çıkmasın.
    Cankecan aslında sabah müsli yiyince daha tok tutuyo ve kalori olarak daha az. her sabah müsli yesem zararlı olur mu?

g
    ram gram eriyorum =)

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler