Neler yapıyorsunuz Zeynep Hanım?
Zayıflama mücadeleniz nasıl gidiyor, son gelişmeleri bize de bildirin.
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
Merhaba çok iyi gidiyor da bu aralar bilgisayara pek giremiyorum bu yüzden fazla bilgi veremiyorum. Ben bir gün arayla içiyorum. İştahım kapalıydı yani abur cubur hiç yemiyorum. Sabahları fiks yağsız tost yiyorum. Sonrada evde ne yemek varsa ekmeksiz ondan yiyorum. Bol su içiyorum 5 kilo verdim. Sporada gidiyorum. 20gün oldu başlayalı ama bugün sanki biraz abur cubur istedi canım daha önce hiç istemiyodu.Artık hergün içicem şimdilik benden bu kadar görüşmek üzere...
Malesef kalamamış oğluma bu hafta da okul yoktu bu yüzden gene giremedim. Ama iyi gidiyor 5 kilo verdim. yalnız günlerdir bugün ilkdefa canım abur cubur istedi küçük bir kaçamak yaptım. 2 3 tane biskrem büsküvi yedim. İlacı artık her gün içicem. Bir şey sorucam bu ilaç 2. kutuda etki etmiyormu artık? Herkes ilk kutuyu iyi değerlendir diyo bunu merak ettim. Spora başlamana sevindim daha çabuk zayıflarsın en azından çok sıkılaşıyosun.
İlk kutuyu iyi değerlendir dememin sebebi ilk kutuda metabolizmanın bu ürünü hiç tanımamış olması ve zayıflamaya başladığınızda kilonuzun yüksek olması. Kilolar gittikçe zayıflama hızı tabiki düşecek. Vücutta yağlar azaldıkça kilo vermek zorlaşacak. Bu yüzden ilk kutuda maksimum faydayı sağlamalıyız diyorum. Şunu bilin ki 3 ayda 15 kilo vermeniz gerekiyorsa bu 5+5+5 şeklinde olmaz. İlk ay bu 6-7 olabilir 2.ay bu rakam 4-5'e düşer son ayda ise vereceğimiz 2-3 kilo sizin için başarılı bir sonuçtur.
Bilginiz içi teşekkürler. Bende bu yüzden 1 gün içip 1 gü içmiyorum metebolizmam hemen alışmasın diye. Yalnız ilaçtan mı bilmiyorum ağzımın içi zehir gibi bir türlü geçmiyor. Bir kaç gündür bu sorun var. Bir de kimseden kabızlık sorununu duymuyorum bir tek ben de oldu galiba bunun nedeni nedir anlıyamadım. Bir sorum daha olacak 56 yaşında annem var o da kullanmak istiyor 83 kilo ve boyu çok kısa tansiyonu falan yok kullanabilir mi? bilgilendirirseniz sevinirim.