HERKESE GÜNAYDIN, bu hafta biraz yoğundum pek giremedim günlüğe ama müjdeli haberlerim var dün bir tartıldım 1 kilo daha gitmiş yani toplam 7 kilo oldu. Çok mutluyum. Ben spora başlayalı 4.5 ay oldu ve toplamda 14 kilo vermiş oldum. Bunun 7 kilosu nuroz sayesinde darısı kilo vermek isteyen herkesin başına... şimdi spora gidiyorum daha sonra görüşmek dileği ile hoşçakalın
Herkese günaydın, nerelerdesiniz arkadaşlar kayboldunuz ortadan kaç gündür kimse yok ortalarda
Zeynep Hanım rapor?![]()
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
Sabah 2 saat sporumu yaptım. Gitmeden yağsız tostumu yedim spordan çıkınca 1 mandalina . Öğlen karnıbabar ve yoğurt. şu an başka birşey yok. Geçtiğimiz günlerde de bugünkünün benzeri ve bol su. toplamda 7 kilo verdim. 50 gün falan oldu ama daha 1. kutum bitmedi 2 tane kaldı. Nasıl ?
çok iyi gidiyorsun zeynep, hızdan çok sağlık önemli ve spor da yaptığın için bunu çok güzel başardığını düşünüyorum. en azından ideal kiloya indiğimizde korumak için bizim (spor yapmaya üşenenler =) kadar zorlanmayacağına eminim :D
gram gram eriyorum =)