+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 8 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 75

Konu: Zeynep2003'ün Nuroz18 Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Zeynep2003'ün Nuroz18 Günlüğü

Sevgili Zeynep sende uzun süre bekledin ama sonunda ürününe kavuştun. Bundan sonra buradan detaylı olarak durumunu yazacaksın ki arkadaşlarında seni destekleyecekler günlüğüne misafir olacaklar. Hakkındaki tüm bilgileri paylaş bir gün boyunca yaptıklarını paylaş yaptığın doğrular ve yanlışlar burada değerlendirilsin. Kilo vermek destekle daha da iyi oluyor. Bu desteği burada fazlasıyla göreceksin.

inspiration - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    29

Cevap: Zeynep2003'ün Nuroz18 Günlüğü

canım, günlüğün hayırlı, ziyaret edenlerin bol olsun
    bu yola birlikte başladık. çok güzel sonuçlar alacağımıza can-ı gönülden inanıyorum =)

g
    ram gram eriyorum =)

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

merhaba zeynepcim günlüğün hayırlı olsun seni tanımamız için kendini anlat arkadaşlar ve ben senin daima yanındayız yolun açık olsun .Bu savaşta pes etmek yok

zeynep2003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    24

Alıntı Cankecan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Zeynep sende uzun süre bekledin ama sonunda ürününe kavuştun. Bundan sonra buradan detaylı olarak durumunu yazacaksın ki arkadaşlarında seni destekleyecekler günlüğüne misafir olacaklar. Hakkındaki tüm bilgileri paylaş bir gün boyunca yaptıklarını paylaş yaptığın doğrular ve yanlışlar burada değerlendirilsin. Kilo vermek destekle daha da iyi oluyor. Bu desteği burada fazlasıyla göreceksin.
    çok teşekkür ediyorum. Yalnız ben şu an annemlerde olduğum için interet sorunum var eve dönünce herşeyi paylaşacağım. Ama şunu söyleyebilirim ki nurozdan çok memnunum inşallah hep böyle devam eder.

Beğenildi
    24

Alıntı ereneray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba zeynepcim günlüğün hayırlı olsun seni tanımamız için kendini anlat arkadaşlar ve ben senin daima yanındayız yolun açık olsun .Bu savaşta pes etmek yok
    çok teşekkür ediyorum eve dönünce herşeyi paylaşacağım.Çarşamba günü sizlerleyim.

Beğenildi
    24

Alıntı inspiration Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canım, günlüğün hayırlı, ziyaret edenlerin bol olsun
    bu yola birlikte başladık. çok güzel sonuçlar alacağımıza can-ı gönülden inanıyorum =)
    çok teşekkür ediyorum. İnşallah söylediğin gibi olur. Şimdilik çok memnunum eve dönünce detaylı görüşürüz.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı zeynep2003 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ediyorum eve dönünce herşeyi paylaşacağım.Çarşamba günü sizlerleyim.
    bekliyoruz zeynepcim

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Hoşgeldiniz günlüğünüz hayırlı olsun.
    Zayıflama mücadeleniz sabırla, sağlıkla ve mutlulukla olur inş.
    Biz size elbet destek vereceğiz ki zaten kullandığınız ürünü biz değil siz anlatacaksınız ne kadar mucizevi olduğunu. Yani size en büyük görev düşüyor. Beslenme düzeninizi zaten eve dönünce yazacağınızı arkadaşlarımıza bildirmişsiniz. Düzeninizi görelim nasıl rota çizeceğimize hep beraber karar verelim.
    Sevgilerimle..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    24

Alıntı Mimoza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz günlüğünüz hayırlı olsun.
    Zayıflama mücadeleniz sabırla, sağlıkla ve mutlulukla olur inş.
    Biz size elbet destek vereceğiz ki zaten kullandığınız ürünü biz değil siz anlatacaksınız ne kadar mucizevi olduğunu. Yani size en büyük görev düşüyor. Beslenme düzeninizi zaten eve dönünce yazacağınızı arkadaşlarımıza bildirmişsiniz. Düzeninizi görelim nasıl rota çizeceğimize hep beraber karar verelim.
    Sevgilerimle..
    çok teşekkür ediyorum.

Beğenildi
    24

Evet sonunda evimdeyim. Bugün sabah sporuma gittim. 2 saat kadar çalıştım. Spora yağsız tost yiyip gittim. 14.00 gibi eve geldim. 1 bardak ayran içtim şuana kadar başka birşey yemedim. Gerçekten insanın gözü abur cubura yönelmiyor bu ilacı kullanırken başlayalı 1 hafta oldu ve ben gün aşırı kullanıyorum şuan tam 3 kilo verdim bile...çok mutluym inşallah devamı gelir. Yalnız biraz kabızlık problemi yaşıyorum başka da bir sıkıntım yok. Daha sonra tekrar paylaşrım malum 4 gündür evde yoktum ev almış başını gidiyor biraz toparlanayım ....
    Mimoza bunu beğendi.

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler