geçmiş olsun bitanem herşeyden önce sağlık ilaçların bitince devam edersin.Bir an önce iyileşmeye bak sevgiler![]()
gram gram eriyorum =)
[QUOTE=inspiration;193339]tatlım sigarayı bırakman gerek. verilen ilaçlar bronşit için tercih edilmez pek... ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım... lütfen dikkat et kontrolden çıkmasın. ve solunum testlerini ihmal etme.[/
Biliyorum hayatim bunun bir adim ilerisi amfizem ben annemi bu hastaliktan kaybettim hemde henuz 43 yasindaydiaslinda benim sigarayi coktan birakmam lazimdi ama yapmadim iste... Simdi birakmak zorundayim ama bunu nasil yapicami bilmiyorum
salak gibi hala iciyorum ya
Heyyoooo sellamm beni unutmakk yok
ilaca ara vermek zorunda kaldım diye diyete de ara vericez diye bişey yok.. Diyete aynen devammm hatta şöyle söyliyim size galiba nuroz sayesinde benim yeme alışkanlığım tamamen değişmiş ilaç almadıım halde eskisi gbi yemek yiyemiyorum porsiyonlarım çok küçük tıkanıyorum zaten istesemde fazlasını yiyemiyorum. Tabi çikolatanın hayatımdaki yeri başka o nolursa olsun çıkmıyo ama yemek konusunda harika gidiyo![]()
Mesela Dünkü raporum![]()
sabah bir dilim kepek ekmği üzerine krem beyaz peynir
öğlen corba ardından tavuklu krep yemek istedim ama sadece yarısını o da zorla
akşam 3-4 çatal makarna salatası
gün boyu 2,5 litre suyumu içtim![]()
bugün se sabah kepek ekmeğine tost
öğlen yani şuanbi tabak çorba içtim arkasına salata yicektim ama tıkandım
akşam yerim artık salatamı napalım![]()
bu arada bide sigarayı bırakma çalışmalarım var onu da günde 5-6 taneye düşürdüm sayılır haftaya hiç içmicem inşallah
hepinizii kocamannn öpüyoruum benim süper bm ailemm![]()
herkesee selammm
normalde dün sabah tartılma günümdü tartımın pili bitti diye tartılamamıştım bende akşam tartıldımvee 69,1 görüp havalara uçtumm
7 li rakamların direncini kırmış olmaktan dolayı ayrıca mutluyum sanki şimdi daha rahat vericekmişim gibi hissediyorum
önümüzdeki pztesi tekrar başlıcam nurozuma
![]()
bu arada dünkü raporum
saah kepek ekmeğine tost
öğlen 1 tabak çorba
akşam da peynirli salata
gün boyu 3 litre su iki bardak yeşilçay
sigarayı azaltınca siyah çayıda azalttım 2 bardakda siyah çay
Tebrik ederimm..
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
tatlım tebrik ederim :D ama sigarayı bırakma cabanı daha çok tebrik ederim =))))
ama dikkat ediyorum da çikolata yediğin günleri yazmıyosun. lütfen onu da yaz. insan bir tek kendisini kandırabilir bu hayatta.senin çikolata yemen ya da yememen bizden bir şey eksiltmez,ama eğer buraya yazma zorunluluğu hissedersen, sırf yazmamak için çikolatayı yememeye başlarsın. siyah çay gibi çikolata da azalıramacını unutma sakın, tatlı yemeden önce o tatlı yüzünden gelinliğine tadilat yaptırmak zorunda kalabileceğini düşün.
biz sana inanıyoruz.
gram gram eriyorum =)
teşekkür ederim canımmmama ben artık çikolata da yemiyorum pek yani eve aldırmıyorum oyüzden yiyemiyorum
bi tek özel dönemimde yedim onu yazmadım doğru ama onun dışındaki kaçamağımda tadelleydi yazdım walla
siyah çayı içirten sigaraymış zaten.. ben en korkum işte sigarayı tamamen kesince hep kilo alıyolar ya insanlar ondan çekiniyorum çünkü akşamları mutlaka elim arıyo bişeyler
![]()
Günaydın geceyarısı ..
Günlüğüme yazdığın ve bana destek olduğun için teşekkür ederim.
Kendi günlüğüme de yazdım, bu sabah 2.5 kg. vermiş olmanın mutluluğu ile güne ve haftaya başladım.
Umarım hepimiz için sonuç güzel olur.
Görüşmek üzere..