+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 24 ve 24

Konu: Külkediliğinden Prensesliğe...

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Cevap: Külkediliğinden Prensesliğe...

Günaydınnn herkeseee:
    AAAAA daha herkes uyuyor muuuu?Kalkın güne erken başlayın..Sporunuzu yapınn hadiii.
    Melekler bile kıskansın sizi güne enerjik başlayın.Hop bir ki hopppp. :12 :57 :57 :90
    Ben sporumaaaaa gidiyorummmm..Bütün tembellerde çatlasın :hihi :hihi :hihi
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    148

Evet canlarım gerçekten ev işi yaparken spor yaparken çöp poşetinin KAPALI tarafını kesin.Ve içinize giyin.Bu arada büyük boy olucak ki iyi sarsın vücudunuzu.Üzerine çıtçıtlı atlet giyin ve farkı farkedin.Deli gibi ter atıyorsunuz.Ben sporda bile giyiyorum.Sauna falan fasa fisoHem ekonomik hemde fena halde terr atın: :y31
    Sadece deneyin ve görün sizleri çok seviyorummmmmmm bugün süperdi koşturmaca geçti ve şuan halsizim.Az yeşil çay içeyimm ve cummm yatağa:D
    İyi gecelerrr..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    148

Günaydın çıtır olmak için uğraşanlar uğraşmayanlarrrr:
    Yine ses yok bunlar yine yatıyorlar.Dostum nasıl kilocukların gitmesini bekliyorsun erken saatte yatarak.Zayıf olan arkadaşlarıma diyeceğim bir şey yok.Onlar zaten başarmış.Ne yapması gerektiğini biliyorlardır.Ama sen hala uyuyorsun olmaz ki canım. :hihi
    Heyyy kime diyorum hala horul horul horluyor.Neyse ben maratonuma başlamam lazım hoppppp bir kiiiiii 10 a kadar tempoooo.Bugün dersim 11 de yeah
    Gitsin kilocuklar filinta gibi öğretmen olucam ki olmayada başladım heh he Unutma dostum bu işe fedakarlık yaparsan kazanırsın.Yiyeceklerinden,uykundan,herşeyinden muckssssssss

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

çiceğim iyi geceler sen her zaman harikasın seni çok seviyorum

+ Konu Cevaplama Paneli