+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 24

Konu: Külkediliğinden Prensesliğe...

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Külkediliğinden Prensesliğe...

Merhabalar Sevgili Ailem;
    Ben Mimoza
    . 1985 doğumluyum. Matematik Mühendisiyim. Yıllar önce sizler gibi bu siteyi araştırarak buldum. Bulduğum andan itibaren ise hayatımın dönüm noktası gerçekleşti. Polikistik over hastasıydım. Aldığım kortizonlu ilaçlar kilo artışına sebep oluyordu. Bu ise tam bir kabustu.
    Zayıflama sürecim geldiğim şuan ki kilo itibariyle başarılı. Nereden nereye derler ya aynen öyle. Çoğu kişi merak ediyor ve sorular geliyor Mimoza şuan ne yapıyor ve kaç kilo? Dünden bugüne işte Mimoza..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    148

Cevap: Külkediliğinden Prensesliğe...

SENE 2009..
    Merhaba Herkese
    Benden desteklerini asla esirgemeyen nadide insan CANKECAN..
    Rabbe inanıp güvedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yok bu dünyada.49 kilodayken regl dönemlerim düzensiz olmaya başladı.annemle paylaştım durumumu.oda her genç kızın yaşayacagı şeyler oldugunu yanlız biz yinede emin olalım diyerek teyzemin eltisine yani prof kadın doğum uzmanına götürdü.teyzemin eltisi yani prof hanım bana kadın doğum hapı verdi.bununla düzelirsin dedi.kullanmaya başladım..hızlı bir kilo artışı bunun önüne geçemiyorum.bi süre sonra dayandı kiloo 89 a.yeter dedim kendine çeki düzen ver nereye kadar kilo.hayatımı gözden geçirdim sporumu yapıyorum bu artı.suyumu içiyorum buda artı.tek problem KADIN DOGUM HAPLARI.hepsini çöpe attım
    dua ettim her gün:RABBİM bana yardım et önüme öyle insanlar çıkarki hayırlı bir şekilde kilo vermemi nasip eyle.ve birgün spor yaparken arkadaşımın lida kullandığını öğrendim.güzel bir şekilde kilo vermiş.pcden araştırırken bu güzel siteyi buldum.araştırma yaptım günlerce.içersem bana ne gibi faydası ne gibi zararı olur.içmezsem bana ne gibi zararı ne gibi faydası olur.düşündüm ve içtiğim zamanki faydalar daha ağır bastı.yapmam gereken benim çok değerli bir yol göstericiye ihtiyacım vardı.öyle biri olmalıki bu yolda benim göremediğim yoldaki çukurları o göstersin.ve RABBİM bana cankecan'ı karşıma çıkardı.Hiç yüksünmeden aklıma gelen bütün soruları ona sordum.Her defasında tatminkar cevaplar aldım.ve inandığım üzere yaşadım.gayret ettim.herşeyden önemlisi dua ettim RABBim de bana yardm etti.
    ve inanın sabah kalkınca düşündüğüm şeyler şunlardı:
    Değişmeye istekliyim..kendimi seviyorum,seviliyorum..güçlüyüm,güvendeyim..g eçmişi bırakıyorum..geleceği bırakıyorum..şuanda yaşıyorum..değerliyim..her konuda başarılıyım..ben güçlü,sevgi dolu,huzurlu ve mutluyum..sahip olduğum zenginlikler her gecen gün ve geceyle artıyor..çok sağlıklı ve şifadayım..başkalarından karşılık beklemeden onlara hizmet vermeyi amaçlıyorum..başarılı insan insanlığa yardım eder..bende yardım ediyorum işte bunun için ALLAHa şükrediyorum..
    zihin her zaman huzurlu olmalı.huzurlu olabilmesi içinde sürekli olumlu şeyler düşünmeli.inanarak ve hissederek söylersen bilinçaltı bunları gercekleştirmeye başlar zamanla..
    lidaya başlamadan önce iyi araştırdım ki geriye baktığımda keşke diyebileceğim birşey olmasın..hayatımda keşkelerim cok azdır bu yüzden.ve lidaya başladım.ilk ay 10 kilo 900 gram verdim..ve 6 gün oldu 2.kutuma başlayalı.89la başlayan hikayem 1 ay sonra 78e indi.şuan 78 kiloyum.boyum 164 ama ben ölçüyorum 161 doktor ölçüyor 164 anlamadım gitti
    özel bilgilerim ise adım Mimoza,24 yaşındayım,özel bir dersanede öğretmenim.mevlana diyarından MEVLANA TORUNUyum..fazla söze ne hacet RABBİM yar ve yardımcımız olsun..
    Size söyleyeceğim nacizane tek sey:hayatınızdaki fırsatları son fırsatınızmış gibi iyi değerledirin..ALLAH bizi seviyorki lidadan tengdadan bu siteden haberimiz var..ya sağlığıyla mucadele eden bir çareeee diye kilo vermek isteyipte hiçbir fırsatı olmayan insanlar.inanın bu fırsatı iyi değerlendirin.size verilmiş SON FIRSATı iyi değerlendirin..KALIN SAĞLICAKLA..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    148

iyi aksamlar günlüğüm ve degerlı arkadaslarım:
    bugun gayet guzeldı.
    sabah 6.30 da kalkıp sporuma gıttım.spor yapmadan once yesıl cay tuketıyorum.kesınlıkle cok asırı derecede ter atmama sebep oluyor.
    ılk gunden berı lıdamı kesınlıkle 7.30 da alıyorum.yanı spora ara verıp alıyorum.ve saat 8.30a kadar spor yapıp evıme dönüyorum.güzel bir duş sonrası kahvaltım.yumurtam asla eksik olmaz.1dilim kepek ekmeğim ve yanında taze sebzelerım(domates,salatalık,marul,taze nane, ws)
    ve hemen dersaneye giderim.orda bol su.ben lida kullanmaya baslayalı 2.kutunun 7.hapındayım.ve agzıma siyah cay,kola,pasta turu,beyaz un,cıkolata,cerez yabancı eleman saydıgım seylerden asla yemedım karpuz bıle.ınanın meyva bıle bana kacamak yapıyormusum gıbı gelıyor.saat 16 da 8 yemek kasıgı sebze yemegım salatam yogurdum.
    gece uyuyana kadar aynı peryot devam ediyor.
    en az 3 lt su.fena halde ter atıyorum.bugunde kacamaksız bır gune elveda dıyorum..

Beğenildi
    148

İyi geceler günlüğüm ve aynı amaç için burada bulunan sevgili arkadaşlarım:
    Bugün gözlerimi açar açmaz eşofmanlarımı giyip kendimi dışarı attım.Canım sporum seninle rahatlıyorum sadece.Son zamanlarda beni en çok mutlu eden şey vucudumdan ter atmak Bir insan bir şeye karar verdi mi kesinlikle o şeyi yapıyor.Hayatı dünyası herşeyi o amaç üzerine kurulu oluyor.Yeter ki insan varacağı yeri bilsin.bütün insanlar kenara çekilip büyük bir samimiyetle o kişiyi kutlayarak ona yol veriyorlar.Bir şeyi başarmanın gururu var herşeyden önce üzerinde.Ve seninle gurur duyacak bir ailen.Benim çocuğum herşeyi başarıyor diyen bir ailen..bu yola hepimiz baş koyduk.bir küçük kaçamak seni neden 1 hafta üzsün.DÜŞÜN bir anlık bir mutluluk.sadece ağızda aldığın saniyelik bir tat.ve bu tat için sana yapışan yağ kütlesi.ve mutsuzluk..Belki bu yağ kütlesi ölüme yol açıyor.Belki de bir yuvayı yıkıyor.Belki de belki de..Bu belkilerle hayat yürümüyor.Hepimiz DUR lafını çoktan haketmedik mi.Peki neden hala devam ediyorsun yemeye ve bir anlık tatlara.Bakın MEVLANA ne diyor:
    MESNEVİ BAHÇESİNDEN..
    Ey yağlı ballı yemekler ve nefis gıdalar görüp imrenen!Kalk helaya gitte,onların akibetini orada gör!
    Pisliğe deki:Senin o güzelliğin,tabak içindeki zevk ü letafetin ve güzel kokun nerede?
    Cevaben der ki:O saydığın seyler gonca idi.Ben de kurulmuş bir tuzaktım.Sen gelip o tuzağa düşünce,gonca eridi,soldu ve curufa döndü..
    İşte böyle canlarım.bugün başaralım bu işi,elele.erteleme yarına.Biz kaleye almıyorsak bu olanları bize emanet olarak verilen bu ayakların bu kiloyu çekmesinin ne hakkı var?? sorarım size..
    sabah 7.30 lida
    9.00 süt
    13.00 7 tane fındık
    17:00 5 kaşık bulgur pilavı,yoğurt,salata.
    inadına yemicem.inadına 3 saat sporumu yapıcam ve inadına en az 3 lt suyumu içecem..
    peygamber efendimiz 2 günde bir sadece 1 tane hurma yermiş.Onun vucudu dayanıyorsa;Benim yediklerim bana çok bile!.
    Hiç kaçamaksız bir günü daha geride bırakıyorum.Zafer yine benim.Ben yine başarılıyım...
    İÇİM YİNE RAHAT VE RAHAT RAHAT UYUYABİLİRİM..

Beğenildi
    148

iyi geceler sevgili günlüğüm ve değerli arkadaşlarım:
    bugün bir günü daha geride bıraktık.Sabah aynen sporumu yaptım.Spor hayatımın bi parçası artık.Çok zaman oldu sporu hayatıma sokalı.Sabah erken saatlerde aldığım soğuk suyun faydasınıda görmezden gelemem.Genellikle herkes ılık sudan bahseder ama vucut daha tam olarak harekete geçmediği için ılık suyu vucuda gönderirseniz vucutta fazla bir değişme olmayacaktır.Ama soğuk suyu vucut kabul etmeye başladığı andan itibaren vucut ısısını bir anda şaşırtır.Ve o soğuğa alışmak için harekete geçer metabolizma..
    Aynı saatte kapsülümü almak muthiş rahatlatıyor beni.Lütfen aynı saatte almaya dikkat edin.
    Bu hafta tamamen sabah kahvaltısında süt içicem.1 bardak sütüm kahvaltım.
    Bugün öğrencilerimi pikniğe götürdüm.Sadece sarma yedim.Yaprak sarması 6 tane.Hocam beğenmediniz mi neden yemiyorsunuz diyorlar.Ben çok yiyorum siz görmüyorsunuz ama bugün biraz midemde sorun var bugunluk beni affedin dedim.Ve yemedim.Saat 16 da yediğim 2 kayısı ve 1 seftalimde akşam yemeğim oldu.Bol bol ip atladık,koştuk,top oynadık,su savaşı yaptık.çok hareketliydi bugün.Bol bol ter attım.Keske sauna eşofmanımı giyseydim dedim
    Çok fazla su tükettim.5 lt yi geçti sanırım
    Bugünüde kaçamaksız bitirdim HAMDOLSUN..Gönül rahatlığıyla başımı yastığıma koyabilirim.
    Gönlümüz RABBİMin istediği gibi,Herşeyde gönlümüzün istediği gibi olsun..

Beğenildi
    148

İyi geceler günlüğüm..
    En güzel geceler ve en güzel gündüzler benden çok sizin olsun değerli arkadaşlarım:
    Her geçen gün zayıflamanın ve incelmenin dayanılmaz keyfini yaşıyorum..Bu hayattan öğrendiğimi düşündüğüm şeylerden bir taneside;isteklerin ne kadar güçlü olursa evren bunu sana sunuyor.O yüzden emin adımlarla yola devam edicem öncelikle RABBİM in izniyle,sonra kendi irademle,sonra da sizlerin desteğiyle bu yolu emin adımlarla yürümek istiyorum.Bu yolda önüme elbet taşlar çıkacak.Güzel şeylere kolay ulaşılmıyor.Kolay ulaşılıyorsa bir değeri olmuyor.Önüme çıkan bu taşları nasıl kaldırabilirim düşüncesi olucak bende.PESETMEK asla bende yoktur.PES ETMEM asla.Yarı yolda bırakmam ne kendimi ne de kimseyi.
    İnsanlara yardım etmeyi misyon edinmiş muhteşem bir insan olan CANKECAN bey..
    Bana o kıymetli zamanından ayırıp sorularıma hiç üşenmeden cevap verdi.Zayıflamak istiyorum deyip derdimi anlattığmda bana yardım etti.Bana destek oldu.Bu emeklerin karşılığı PES ETMEK YARI YOLDA BIAKIP ÇEKİP GİTMEK Mİ? ASLA..Benim açımdan asla..günlükleri okuduğum zamanlarda dikkatimi çeken bir şey oldu.İnsanlar kendilerinden ümidini kesiyorlar kilo veremeyince.Zayıflayamayacağına kendisi bile inanmazken,onlar inanıyor.Büyük bir güç veriyor insana o durumu görmek.
    Size sadece başlangıç yapmak düşüyor..
    7:30 lida
    9:00 salatalık domates peynir
    13:00 2 kayısı,1 şeftali
    17:00 1 kase çorba ve yoğurt
    1 saat yürüyüş,1 saat fitness,3 lt su..
    Regl dönemim yaklaşıyor.Canım tatlı falan çekmiyor.Tatlı canım çekiyor diyerek beyne emir verirseniz tabi ki canınız tatlı çeker.lütfen iptal edin olumsuz düşünceleri..
    2 ayda ulaşacağınız hedefinizi daha fazla uzatıp işkence haline getirmeyin.Şuan kaçamak zamanı değil..Bıkkınlık yaratmasın kilo verme.Kilomuzu verelim sabitlemeye geçelim ve Unutmayın önemli olan diyet değil NİYET tir.
    Bugün yine kaçamaksız geçirdiğim günün rahatlılığını ve gururunu taşıyorum.Sağlıklı besleniyorum.Yeme düzenimi değiştirdim.
    Bana zehir etkisi yaratan yiyeceklere hiç yüz vermiyorum..SADECE İHTİYACIM OLANI YİYORUM..
    Hayatınızda yeni bir başlangıç yapmanız ümidiyle..

Beğenildi
    148

İyi geceler sevgili günlüğüm ve eşi benzeri bulunmaz arkadaşlarım:
    Bugün aynen devam,moral süper herzaman ki gibi.Gülmeyi seviyorum.Hayatımdaki her şeyi seviyorum.Ben ne yüce varlıkmışım ki böcek bile benim faydam için çabalıyor.İnancım,iradem,sabrımla ayaktayım.Bunun böyle olması kilo vermemi olumlu yönde etkiliyor.Ben güzel oldukça hersey güzel oluyor.Yani herşey benimle doğru orantılı.Kulaklarımı kötü olan herşeye,beni kıracak olan herşeye kapatıyorum.Hiç yalnız olmadığımı,bu duyguları yaşayan bir çok kilolu insanlarla birlikte kalplerimizin attığını düşünüyorum..Bazen canımız acıyor.Kendimizi kötü hissettiğimiz günlerde oluyor.Ama gücümüzü hiçbir zaman yitirmedik.Nefes aldığım her güne binlerce kez şükrediyorum.Kendimi çok şanslı görüyorum.Ben lida kullanıyorum.Lidadan haberim var.Bu siteden haberim var.Ve herzaman bana destek olan insanlar var..Kocaman umutlarım,beklentilerim var.Hiçbir zaman yılmıcam.Hep başarıdan bahsedicem.Çünkü başarı düşlerimizdir.Düşleri olmayan insanın hedefi yoktur.Ve amaçsız boşlukta sallanıp durur.Bunları gerçekleştirmek bizim elimizde,yoksa karanlıkta otururuz gözlerimiz açık..
    Çok yoğun bir günün sonunda bugün yediklerimi yazıyorum..
    6:00 kalkış
    yeşil çayy(bunu içmeyi sakın unutma!)
    6:30-8:30 spor
    7:30 lida yarım litre soguk suyla
    9:00 1 bardak yarım yağlı süt
    9:00-13:00 1.5 lt su
    13:30 3 badem 2 ceviz
    16:00 7 sarma yogurt
    19:00 1 kayısı
    yatana kadar suya devam
    nasıl bugün yaşamak için yemişmiyim?Yoksa bir anlık sadece 1 sn lik tat için(ağzımdan geçene kadar) vucuduma zehir mi yüklemişim?
    Hayatının tamamını yiyeceklere ayırma.Başka şeylerle oyalan.El boş olunca göz yiyeceklerde oluyor.Ben ağzıma sakız alıyorum.Sakızla oyalanıyorum iştahım olduğu zaman..
    regl dönemim başladı..regl sonunda bakalım tartının ibresini ne kadar oynatabileceğim.Tartımlaa iddaaya girdik.Bana beceriksiz diyor.Onun ibresini oynatamayacağımı düşünüyor.Ama yanılıyor.Çünkü daha kiminle dans ettiğini oda bilmiyor..
    Hayatta kalmanın en önemli parçası;UMUT ETMEK.Umutlu olun ve kazanın..

Beğenildi
    148

Sevgili günlüğüm ve çok değerli arkadaşlarım:
    Bu site bilgi dolu olmasından dolayı çoğunlukla çare arayan şans eseri bu siteye uğruyor.Kimileri kararsız lidaya başlamaktan,korkuyor.Kimileri çoktan başlamış ve başarmış.Kimileri ise yerinde saymaya ve herbirşeyi yarına ertelemeye devam ediyor.
    Canım arkadaşlarım inanın sadece ben kilo versem bu beni mutlu etmez.Ben bencil bir insan değilim asla da olmucam.Ben diye birşey yok biz varız.Ben kimim ki enaniyet duygusuna kapılayım.O RABBki alemleri yarattı.Yüce kitabı KURAN-I KERİMin ayetlerinde kendinden bahsederken bile BİZ(ben kelimesi asla yoktur dikkat edin!) derken ben neyimki bencilliğime bürüneyim.Ben hepimizin iyiliğini mutluluğunu istiyorum.Lütfen beraber desteklerimizle bu kilolardan kurtulalım.Ve bunun için gayret edelim.Çalışalım,çalışmadan gayret etmeden hiçbirşey olmuyor.Aç kalmadan,spor yapmadan ve su içmeden de bu kilolar verilmiyor.Bunun yanında manevi gıda yani DUA.Kimse kendini kandırmasın daha fazla.İnsan beynine,vucuduna emir verebilecek yapıda.Daha nereye kadar ertelemeyi düşünüyorsun?Yada nereye kadar beynini kandırmayı?Yeryüzünde insandan iradelisi yok.İnsandan akıllısı yok.Herkese eşit irade,eşit akıl verilmişken neden sen bu eşitliği kullanmayıp hep yenilen,hep üzülen tarafı seçiyorsun?Yada daha ne kadar üzülmek istiyorsun?Ara sıra diyetler yapıp hep şişman kalacağına,tam bir diyet yap adam gibi yap ve hayatın boyunca mutlu,sağlıklı,huzurla kal.Lütfen artık erteleme!Şuandan itibaren sevdiklerine ve kendine acı çektirmeyi bırak!
    Ve lida kullanmaktan korkan insanlar!
    Aklınızı kullanın.Siz saf değilsiniz.Bazı insanların oyunlarına gelmeyin.Araştır.Asla bilgisi olmadığın bir şeyi de kullanma.!Öyle zeki ol ki kimsenin seni kullanmasına izin verme.
    SEN FİGÜRAN değil,Yeryüzünün en değerli varlığı İNSAN sın.
    Artık aç gözlerini.!
    Bugünde kaçamaksız bir günümü sonlandırıyorum.Sabah karın ağrılarımla uyandım.Ve dedim ki :nefsim sana asla yenilmicem!Sen bugün çok iyisin karnında sadece bir sızı var.Kalk ve sporuna git.Evet karnım ağrıya ağrıya gittim sporuma ve hiç aklıma bile getirmeden ağrımı 3 saat sporumu yaptım geldim.Huzurluyum.Asla isteklerime yenilmicem.
    Aynı saatte lida aldım yarım lt SOĞUK su.Soğuk ibaresini lütfen atlamayın.
    Kahvaltıda sütümü içtim 1 bardak
    13:00 te bir gevrek,1 kayısı
    16:00 5 kasık bulgur pilavı,3 kaşık yoğurt,salata
    Yemekten önce su içmeyi ve kalkar kalkmaz yeşil çay içmeyi unutmayın.
    Gün boyu su alımı en az 3 lt.
    Başım dik günlüğüm.Şu güne kadar hiç bir yanlışım olmadı.Ne aileme ne çevreme ne dostlarıma ne kendime ne de sana..
    Bu işe karar verdim dönmemek üzere..
    Kendinizi seviyorsanız lütfen başladığınız işi bitirin.Yarıyolda kalmayın..

Beğenildi
    148

Sevgili günlüğüm ve sevgili arkadaşlarım:
    Bugün nasılsınız hiç kaçamak yapmadınız değil mi?Size güveniyorum kesinlikle olmamıştır.İnan bana sen başaracaksın.İçindekini çıkar ortaya.
    Şu anda içinde, hayal bile edemediğin şeyleri gerçekleştirebilecek güç var.
    Aslında, yapabileceğin herşeyi yapsaydın, kendinde şaşardın. Bu güç, kendini değiştireceğine inandığın an ortaya çıkacak.
    Bugün ne olduğunu biliyorsun ama yarın ne olacaksın bilmiyorsun.
    Herşeye daima yapabileceğin şeyler olarak bak.
    İstediğin herhangi bir şeyi yapabilir, sahip olmak istediklerine sahip olabilir, olmak istediğin olabilirsin.
    Asla, 'hiçbir zaman' deme.
    Denemeden neler yapabileceğini asla bilemezsin.!!!
    Unutmayın canlarım hayat daima CESURları sever.Sizleri çok seviyorum.Çünkü sizin bir amacınız var.Ve emin adımlarla yürüyoruz hep beraber.Bugün zayıflama listeme bi göz atın lütfen.regl dönemi sonunda tartıdaki rakamı çok merak ediyorum canlarım.
    Sabah kalkar kalkmaz yeşil çayımı alıyorum
    6.00 spor
    7.30 lidam SOĞUK! suyla
    9:00 süt 1 bardak
    13:00 1 avuç beyaz leblebi
    16:00 5 kaşık patlıcan yoğurt ve salatam
    21:00 1 tane mısır haşlanmış(mecburdum çünkü kabzlık yaşıyorum 2 gündür)
    Şuan içim acıyor o saatte o mısır yenirmi
    Gitti benden 3 gün.
    Üzgünüm affet beni sevgili günlüğüm ve sevgili arkadaşlarım
    3 saat spor,3 lt su..
    Benim yaptığımı sizde yapmayın sakın.Saat 19:00 dan sonra birşey yemeyin lütfen!
    Başım yerde yatmaya gidiyorum

Beğenildi
    148

İyi geceler sevgili günlüğüm ve çok değerli arkadaşlarım:
    Şu anda içerde cümbüş var.Eskiden en çok sevdiğim ama şu anda yüzüne bile bakmadığım çiğköfte yiyorlar.Görünce dayanamadığım şeye burun kıvırıyorum.Vay be insan ne kadar iradeli bir varlık.Çok sevdiği şeyleri bile bazen görmezden geliyor.Çok ısrar ettiler bir taneden birşey olmaz diye.Bende önceden yediklerime sayın diyorum.
    Bugün sabah yürüyüş yaparken 45 kilolarında bir bayan hızlı hızlı yürüyordu.Arkamdaki bayanlar o kız için sabahın köründe ne işi var deli mi ne ben o kiloda olsam burda ne işim var diye aralarında konuşuyorlardı.Tebessüm ettim.Demi ama dedi bana.Bende ben öyle düşünmüyorum hem sorsanız o bayana neden yürüyorsun diye inanın size vereceği tek cevap ne biliyormusunuz dedim.Neymiş dediler.Sırf senin gibi olmamak için yürüyorum dese ne dersiniz dedim.Güldüler
    Hayatın gerçeklerinden her zaman kaçan bizler.İnsanların bilinçsizliği için ben çok üzülüyorum.Bu hayatı sırf rahatı için işkence haline getiren insanlar içindedua ediyorum.
    Bugün hiçbirşey yemedim diyebilirim.
    Aynen sporuma devam..3 lt suyuma devam..
    Aynı saatte lida alımına devam..
    9:00 süt
    13:00 1 gevrek
    15:30 3 kaşık fasulye.
    işte bu kadar günlüğüm gayet zindeyim..Güçlüyüm..Şuan benim için yokuşu tırmanma vakti.Tabi zorlanıcam.Terlicem.Ama yokuşu inerken süper olucak.Ben keyfimi yaşıcam.Zayıflamanın,incelmenin ve herşeyden önemlisi başarmanın tadını çıkarıcam
    Szleri çok seviyorummmm dopinglerim..
    Lütfen sabredin,dikkat edin..Mutluluğunu bir gün bile ertelememen dileğiyle..

+ Konu Cevaplama Paneli