+ Konu Cevaplama Paneli
5. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci ... 3 4 5
Gösterilen sonuçlar: 41 ile 50 ve 50

Konu: Elenora' nın Nuroz18 Günlüğü

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Cevap: Elenora' nın Nuroz18 Günlüğü

Alıntı Elenora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydınlar herkeseee
    Kurstan 5.30 da gelicem sizleri o zamana kadar merakta bırakmayayım dedim
    Eveeet tartıldım 2 kilo gitmiş ibre 76 dan 75e gitmek istermişcesine gönülsüz 76 da öylece duruyo
    tebrikler canım süper gitsin kilolar
    Elenora bunu beğendi.

Geceyarisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    14

Günaydınlar herkeseee
    Eveeet tartıldım 2 kilo gitmiş ibre 76 dan 75e gitmek istermişcesine gönülsüz 76 da öylece duruyo

tebriklerrr canımmmm süpersinnn süperrr aynennn devamm
    Elenora bunu beğendi.

Elenora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    26

Teşekkür ederim yarenim ve geceyarısı Sizlerin desteğiyle zayıflamaya başladım. Dün rapor veremedim diye kaçamak yaptığımı falan düşünmeyin :D Sadece regli dönemim yaklaştığı için abuk subuk şeyler yemeyi istiyorum. Sürekli savaş halindeyim
    Bugün kahvaltıda kepekli tost yedim, evde yumurta kalmamış çıkıp almaya üşendiğim için yiyemedim, gece 4e kadar oturduğum için nurozumu 2 de aldım. 2,5 litre kadar su içtim, akşam yemeğinde de ton balıklı salata yicem bi dilim ekmekle. Yemekten sonra alışverişe gidip yumurta, yeşil çay falan alıcam. Yeşil çayı hiç sevmiyorum ama sizler içtiğiniz için ben de zorlucam kendimi. Anca beraber kanca beraber ama dimi
    karabiber bunu beğendi.

karabiber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    127

Günaydınlar herkeseee
    tebrik ederim canım.ahh bende 7 li rakamları bir görsem.inşallah mart sonuna kadar hedefime ulaşırım.görüşmek dileğiyle..sağlıcakla kal

Beğenildi
    441

Teşekkür ederim yarenim ve geceyarısı Sizlerin desteğiyle zayıflamaya başladım. Dün rapor veremedim diye kaçamak yaptığımı falan düşünmeyin :D Sadece regli dönemim yaklaştığı için abuk subuk şeyler yemeyi istiyorum. Sürekli savaş halindeyim
    Bugün kahvaltıda kepekli tost yedim, evde yumurta kalmamış çıkıp almaya üşendiğim için yiyemedim, gece 4e kadar oturduğum için nurozumu 2 de aldım. 2,5 litre kadar su içtim, akşam yemeğinde de ton balıklı salata yicem bi dilim ekmekle. Yemekten sonra alışverişe gidip yumurta, yeşil çay falan alıcam. Yeşil çayı hiç sevmiyorum ama sizler içtiğiniz için ben de zorlucam kendimi. Anca beraber kanca beraber ama dimi
    günaydın elenora yeşil çayı bende sevmezdim şimdi ise günde 2 bardak içiyorum.Nurozmu uykusuzluk yapıyor,yoksa normaldemi geç yatıyorsun.Yola hep beraber devammmmmmm))))

Beğenildi
    26

Alıntı karabiber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrik ederim canım.ahh bende 7 li rakamları bir görsem.inşallah mart sonuna kadar hedefime ulaşırım.görüşmek dileğiyle..sağlıcakla kal
    Teşekkür ederim karabiber Senin de pek bişey kalmamış 7 li rakamlara, kısa zamanda ulaşırsın canım
    karabiber bunu beğendi.

Beğenildi
    26

Alıntı yarenim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günaydın elenora yeşil çayı bende sevmezdim şimdi ise günde 2 bardak içiyorum.Nurozmu uykusuzluk yapıyor,yoksa normaldemi geç yatıyorsun.Yola hep beraber devammmmmmm))))
    Merhaba canım, ben tam bi siyah çay tiryakisi olduğum için yeşil çayı içmek çok zor geliyor. Şimdilik günde 1 bardak ile başladım sonra 2 bardağa çıkarıcam, bir de bakmışsın müptelası olmuşum
    Ben normalde de gece otururum canım, sınava hazırlandığım için geceleri çalışabiliyorum ancak. Ama nuroz almaya başladığımdan beri daha az uyuyorum.

Beğenildi
    127

günaydınnnn.nasılsın canım.aynen bende siyah çaycıyım.günde 3 kere demlerim ve fincanla içerim.çok şükür şeker kullanmıyorum.yoksa iki katı olurdum (sanki çok zayıfmışım gibi)ama yeşil çayada alıştım gibi.
    Elenora bunu beğendi.

Beğenildi
    441

Merhaba canım, ben tam bi siyah çay tiryakisi olduğum için yeşil çayı içmek çok zor geliyor. Şimdilik günde 1 bardak ile başladım sonra 2 bardağa çıkarıcam, bir de bakmışsın müptelası olmuşum
    Ben normalde de gece otururum canım, sınava hazırlandığım için geceleri çalışabiliyorum ancak. Ama nuroz almaya başladığımdan beri daha az uyuyorum.
    merhaba canım bende normal çay olmadan asla diyorum ama yeşil çayın faydalarını gördükce alışacaksın zaten yeşil çayı günde 2 bardak içmek yetiyor.Nuroz kullanırken ben 2 saat uyku uyuyordum ve hiç yorgun olmuyordum sınavındada başarılar)
    Elenora bunu beğendi.

Beğenildi
    127

günaydın nerdesin?

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler