Merhaba, siteye yeni üye oldum. Günlüklerin bir kısmını okudum ve 2 gün önce nuroz18 siparişi verdim (2 kutu) Bugün 1 kutu geldi sanırım ürünü yetiştiremiyorlar
2 sene önce lida kullanmıştım. 2 ayda diyet ve spor desteğiyle 94 kilodan 78e indim, benim için gerçekten mucizeydi. Lidadan sonra yediklerime dikkat ettim zaman zaman diyet yaptım, zaman zaman da yemeyi abarttım. Kilomu korudum ama diyet yaptığım zamanlarda da en az 76ı gördüm. 76dan 1 gr bile veremedim. Malum kışın kilo alınır ve ben de bu geleneği bozmayarak 2 kilo aldım ve şuanda 78im. Boyum 1.72. Yıllardır süregelen kilo problemimden fazlasıyla sıkıldım. Artık insanların "aa yine kilo almışsın" yok "bi 5-6 kilo versen çok güzel olursun" "Kilolu olmak sana yakışıyor" muhabbetlerinden çok sıkıldım. Kilolu olmak istemiyorum...
Nuroz18 benim için yeni bir umut oldu. Belki bi türlü görmeyi başaramadığım 60lı kilolara ulaşırım. Gelişmeleri sık sık yazmaya çalışıcam. Zayıflamak isteyen herkese kolay gelsin![]()

34Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı

Kahvaltıda, Yağsız peynir, 4 zeytin, 1 katı yumurta, domates ve 1 dilim buğday ekmeği yedim. Nuroz18 in kullanma talimatlarında ilk 3 kapsülün 1 er gün arayla alınması gerektiği yazıyor, ben de öyle yapıcam. Yani bugün nuroz18 yok 
önce biraz yağ yakmak için spor yapsan, daha sonra platese başlasan daha iyi olmaz mı? tabi seçim senin yine...