+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 50

Konu: Elenora' nın Nuroz18 Günlüğü

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Elenora' nın Nuroz18 Günlüğü

Merhaba, siteye yeni üye oldum. Günlüklerin bir kısmını okudum ve 2 gün önce nuroz18 siparişi verdim (2 kutu) Bugün 1 kutu geldi sanırım ürünü yetiştiremiyorlar
    2 sene önce lida kullanmıştım. 2 ayda diyet ve spor desteğiyle 94 kilodan 78e indim, benim için gerçekten mucizeydi. Lidadan sonra yediklerime dikkat ettim zaman zaman diyet yaptım, zaman zaman da yemeyi abarttım. Kilomu korudum ama diyet yaptığım zamanlarda da en az 76ı gördüm. 76dan 1 gr bile veremedim. Malum kışın kilo alınır ve ben de bu geleneği bozmayarak 2 kilo aldım ve şuanda 78im. Boyum 1.72. Yıllardır süregelen kilo problemimden fazlasıyla sıkıldım. Artık insanların "aa yine kilo almışsın" yok "bi 5-6 kilo versen çok güzel olursun" "Kilolu olmak sana yakışıyor" muhabbetlerinden çok sıkıldım. Kilolu olmak istemiyorum...
    Nuroz18 benim için yeni bir umut oldu. Belki bi türlü görmeyi başaramadığım 60lı kilolara ulaşırım. Gelişmeleri sık sık yazmaya çalışıcam. Zayıflamak isteyen herkese kolay gelsin
    karabiber bunu beğendi.
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Cevap: Elenora' nın Nuroz18 Günlüğü

elenora günlüğün hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

Elenora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    26

Günlük için çok teşekkür ederim. Zayıflamış kadar mutlu oldum :P
    Sen de hoşgeldin ereneray
    Dün gece tuvaletle mutfak arasında uzun bi gece oldu. O kadar çok susadım ki sürekli uyanıp su içtim. Bu sabah zorla kahvaltımı yaptım hala iştahım kapalı Kahvaltıda, Yağsız peynir, 4 zeytin, 1 katı yumurta, domates ve 1 dilim buğday ekmeği yedim. Nuroz18 in kullanma talimatlarında ilk 3 kapsülün 1 er gün arayla alınması gerektiği yazıyor, ben de öyle yapıcam. Yani bugün nuroz18 yok İnşallah günün ilerleyen saatlerinde bi canavara dönmem.
    Bugün pilatese başlıyorum bakalım becerebilecek miyim

Beğenildi
    441

Alıntı Elenora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günlük için çok teşekkür ederim. Zayıflamış kadar mutlu oldum :P
    Sen de hoşgeldin ereneray
    Dün gece tuvaletle mutfak arasında uzun bi gece oldu. O kadar çok susadım ki sürekli uyanıp su içtim. Bu sabah zorla kahvaltımı yaptım hala iştahım kapalı Kahvaltıda, Yağsız peynir, 4 zeytin, 1 katı yumurta, domates ve 1 dilim buğday ekmeği yedim. Nuroz18 in kullanma talimatlarında ilk 3 kapsülün 1 er gün arayla alınması gerektiği yazıyor, ben de öyle yapıcam. Yani bugün nuroz18 yok İnşallah günün ilerleyen saatlerinde bi canavara dönmem.
    Bugün pilatese başlıyorum bakalım becerebilecek miyim
    Merhaba elenora bu nuroz18 zin sendede işe yarayacağını gösteriyor.Bitanem ilk kutunu çok iyi değerlendir .boyun çok iyi ,birde kilo verirsen mankenlere taş çıkartırsın.Takibindeyim)

Beğenildi
    26

Evet evet hepimiz manken gibi olucazzz Ebru şallı gibi olabilirim yani hergün onu 1 saat görürsem üzüm üzüme baka baka kararır belki :P Eşime Ebru şallı gibi olabilirim dedim "ıyyyk o çok zayıf" dedi. Yani onun gibi olabileceğime inandı garibim :P

Beğenildi
    441

Evet evet hepimiz manken gibi olucazzz Ebru şallı gibi olabilirim yani hergün onu 1 saat görürsem üzüm üzüme baka baka kararır belki :P Eşime Ebru şallı gibi olabilirim dedim "ıyyyk o çok zayıf" dedi. Yani onun gibi olabileceğime inandı garibim :P
    niye ebru şallı gibi olursun önce kendine inan ve sabret.Ebru başka dünyadanmı bizlerde zayıflıuyacağız ebrudanda güzel olacağız))
    karabiber ve Elenora bunu beğendiler.

inspiration - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    29

günlüğün hayırlı olsun elenora önce biraz yağ yakmak için spor yapsan, daha sonra platese başlasan daha iyi olmaz mı? tabi seçim senin yine...

g
    ram gram eriyorum =)

Beğenildi
    26

Günlüğüme hoşgeldin inspiration Valla canım ben her türlü sporu denedim hiçbirini 2 haftadan fazla yapadım. Evde yürüyüş bandı var 2 senedir balkonda duruyo öyle.. Soğukta yürümek çok itici geliyor evin içinde de koyacak yerim yok havalar biraz ısınsın hergün yürümeyi fanteziliyorum :D Ama siz bana biraz gaz verirseniz şimdi de başlayabilirim bilemiyorum ki :D

Beğenildi
    441

Günlüğüme hoşgeldin inspiration Valla canım ben her türlü sporu denedim hiçbirini 2 haftadan fazla yapadım. Evde yürüyüş bandı var 2 senedir balkonda duruyo öyle.. Soğukta yürümek çok itici geliyor evin içinde de koyacak yerim yok havalar biraz ısınsın hergün yürümeyi fanteziliyorum :D Ama siz bana biraz gaz verirseniz şimdi de başlayabilirim bilemiyorum ki :D
    elenora manken gibi olacağız onun için boş durmak yok))))))
    karabiber bunu beğendi.

inspiration - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    29

eğer kaldırabiliyorsan sabahtan akşama kadar salonun ortasında dursun,her fırsatta yürü, eşin gelmeden önce yine koy balkona.şahsen benim yürüyüş bandım olsa kesinlikle üzerinden inmem

g
    ram gram eriyorum =)

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler