+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 7 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 62

Konu: Denizdeniz'in Nuroz18 Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Denizdeniz'in Nuroz18 Günlüğü

Sevgili Denizdeniz zor bir karar verdin ama şunu bil ki doğru olan bir yerde doğru bir karar verdin. Zayıflaman sağlıklı zayıflaman için doğru adres burası. Bitkiselmucizeler sitesi çatısı altında tüm üyelerimiz zayıflama ama önce sağlıklı zayıflama prensibimiz ile zayıflamakta ve yeni yaşamlarına daha güzel daha sağlıklı olarak devam etmektedirler. Sende bu ailenin bir ferdi olarak bunu başaracaksın. Senden tek istediğim sadece sabır. Bıkmadan usanmadan yılmadan bu mücadeleyi sürdüreceksin. Başladığımız bu kilo savaşından zaferle çıkacağız. Ürüne başlamadan paylaşıma başla kendini anlat, anlat ki arkadaşların da sana destek olsunlar.
    karabiber bunu beğendi.

denizdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    28

Cevap: Denizdeniz'in Nuroz18 Günlüğü

herkese merhabalar)suan nerden baslasam ınanın bılemedımılk etapta cankecan bey sıze tum yardımlarınız, benı bıkmadan usanmadan acıklamalarınızla aydınlattıgınız için çok çok tesekkur ederım!!gunlugume kendımı tanıtmakla baslıyım 26 yasındayım veee maalesefff 96 kılodayım..6 senelık evlıyım ve evlendıgımde 70 kıloydum. kullandgım doğum kontrol hapı sayesınde aldıgım 20 kıloyla basladı hersey aslındakıloyu ver al ver al seklınde gecen 2 sene sonunda kızıma hamıle kaldımkısacası dogumdu haptı derken 6 sene sonunda bır baktımkı 96 kılo olmusum(100 kg 4 kg kaldı)bır ara kullandıgım bır zayıflama hapı sayesınde 15 kılo vremıstım ama onlarıda kısa zamanda gerı aldım..ondan aldıgım gucle bır ılac denememde agzımın uyusması benı zayıflama ılaclarından ınanılmaz korkutarak uzaklastırdı..tesadufler uzerıne buldugum bu sıteyı gunlerce okudum okudum okudum ..gunlerce cankecan beye sorular sordum..benı aydınlattı ve ben ılacımın sıparısını verdım bıle)esımın hıc ümidi yokmus kılo vermem konusundadaha once nıce rejımler yapmıs ve basarılı olamamısım bundada azımlı davranmıcakmısımbu sefer ınanın cok azımlı ve hırslıyım onu utandırmaya kararlıyımpekı bu kah zorlu,kah eglencelı,kah ınatcı bır dönemde bıldıklerınızı benımle paylasmaya benım yanımda olmaya bana destek vermeye ne dersınız))
    karabiber, zeynep2003 ve inspiration bunu beğendiler.

karabiber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    127

Alıntı denizdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese merhabalar)suan nerden baslasam ınanın bılemedımılk etapta cankecan bey sıze tum yardımlarınız, benı bıkmadan usanmadan acıklamalarınızla aydınlattıgınız için çok çok tesekkur ederım!!gunlugume kendımı tanıtmakla baslıyım 26 yasındayım veee maalesefff 96 kılodayım..6 senelık evlıyım ve evlendıgımde 70 kıloydum. kullandgım doğum kontrol hapı sayesınde aldıgım 20 kıloyla basladı hersey aslındakıloyu ver al ver al seklınde gecen 2 sene sonunda kızıma hamıle kaldımkısacası dogumdu haptı derken 6 sene sonunda bır baktımkı 96 kılo olmusum(100 kg 4 kg kaldı)bır ara kullandıgım bır zayıflama hapı sayesınde 15 kılo vremıstım ama onlarıda kısa zamanda gerı aldım..ondan aldıgım gucle bır ılac denememde agzımın uyusması benı zayıflama ılaclarından ınanılmaz korkutarak uzaklastırdı..tesadufler uzerıne buldugum bu sıteyı gunlerce okudum okudum okudum ..gunlerce cankecan beye sorular sordum..benı aydınlattı ve ben ılacımın sıparısını verdım bıle)esımın hıc ümidi yokmus kılo vermem konusundadaha once nıce rejımler yapmıs ve basarılı olamamısım bundada azımlı davranmıcakmısımbu sefer ınanın cok azımlı ve hırslıyım onu utandırmaya kararlıyımpekı bu kah zorlu,kah eglencelı,kah ınatcı bır dönemde bıldıklerınızı benımle paylasmaya benım yanımda olmaya bana destek vermeye ne dersınız))
    öncelikle ailemize hoşgeldin.burada zoru başarmak çok kolay.çünkü hepimiz bu ailenin üyesiyiz ve destekler sonsuz.özellikle cankecan.....bende senin gibi 96 kiloyla başladım şu an 82 kiloyum.tabiki nurozun ve b.m. ailesinin sayesinde.bende çok inişli çıkışlı günler ve kilolar yaşadım.biraz azim ve sabırla sende istediğin kiloya ulaşabilirsin.çünkü yaşın çok genç.haydi bakalım gitsin kilolar.takibindeyim.

Beğenildi
    28

Selam karabıbertum guzel dıleklerın ve destegını esırgemedıgın ıcın çok tesekkur ederımbu sefer bende kendıme gercekten ınanıyorum bundan sınra bu sefer demek ıstemıyorum kılo sorunum olmadan guzel bır hayat yasamak ıstıyorumm.))nurozumu sabırsızlıla beklıyorum umuyorum hersey cok guzel olucak!!bm aılesının bırer fertlerı oldugumuza göre hepımızın bırbırıne destegı sonsuz
    karabiber bunu beğendi.

Beğenildi
    28

yuppıııııııııı))))))) nurozum geldınasıl bır hayatın benı bekledıgını bekleyelım ve gorelım gun gun burdayım

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

merhaba bm ailemize hoşgeldin .Elindeki ürün bir mucize ve yaşadıklarına kendine inanamayacaksın.Biz burada bir aileyiz ve elimizden geldiği kadar sana yardımcı oluruz.Önemli olan günlüğüne yazman bol şans hadi gitsin kilolar
    karabiber ve denizdeniz bunu beğendiler.

Beğenildi
    28

tesekkur ederım yarenımılacım bugun geldı yarın baslıcam kısmetse merakla ve heyecanla olucak güzel seylerı beklıyorum...bıdaha gelmemek uzere gıtsın artık fazlalıklar....
    karabiber ve öykü bunu beğendiler.

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Merhabalar, hoşgeldiniz ailemize..
    Yarın sizde olan gelişmeleri sıcağı sıcağına bekliyoruz sizden. 1 AY sonra ise sizde de kilo verdimmmm diye sevinç çığlıkları göreceğiz bunu biliyoruz, ama siz dikkat ettiğiniz sürece bu gerçekleşir tabi ki. Elinizde ki ürün gerçekten mucize. Bunun değerini iyi bilin..
    Sevgilerimle..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    28

hosbulduk mımozacımmya bende heyecanla yarını beklıorum ınanın1 ay sonra kendıme bakıp saskınlıgıma gulmek ıstıyorummarkadaşlar gün gün tüm gelışmeleri sizlere yazacagım benı takıp edın )
    karabiber ve Mimoza bunu beğendiler.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı denizdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hosbulduk mımozacımmya bende heyecanla yarını beklıorum ınanın1 ay sonra kendıme bakıp saskınlıgıma gulmek ıstıyorummarkadaşlar gün gün tüm gelışmeleri sizlere yazacagım benı takıp edın )
    şimdiden takibindeyim))

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler