+ Konu Cevaplama Paneli
5. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci ... 3 4 5
Gösterilen sonuçlar: 41 ile 48 ve 48

Konu: Nuroz18 Zayıflamada yeni bir marka

imez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    74

Cevap: NUROZ18 ZAYIFLAMADA YENİ BİR MARKA

Sevgili Cankecan yazdıklarınıza göre benim diyet külliyen yanlış desenize, hatanın neresinden dönersem kardır diyerek bu yazdıklarınıza yarından itibaren dikkat edicem. Çünkü verdiğim kiloları artık geri almak istemiyorum. bilgiler için teşekkürler ...

BU ÜYEMİZ BEBEK NEDENİYLE DİYETE ARA VERMİŞTİR !!!

http://imezindekorasyonevi.blogspot.com/

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

cankecan bey siz harikasınız dedikleriniz doğru fakat nuroz18 kullanmaya devam ettikce iştahı tamamen kapatacak sanırım.Benim 2.gün ve yediklerim azaldı yazıyı okudum ve bilgi için teşekkür ederim

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Arkadaşlar Nuroz18 günlüklerinizi facebook sayfalarınızda paylaşabilirsiniz. İnsanlar doğru ürünle zayıflasınlar. Bu güne kadar hem paraları hem sağlıklarını boşa harcadılar. Sizler zayıflarken arkadaşlarınızda sizin sayenizde doğru ürüne ulaşsın. Sağ üst köşede Share yazan yere tıklayarak facebookta günlüğünüzdeki mesajları paylaşabilirsiniz veya benim facebookta yayınladığım günlükleri sizde sayfanızda paylaşın ki insanlar doğru ürüne sizlerin sayesinde ulaşabilsin.

busber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    1

Cevap: Nuroz18 Zayıflamada yeni bir marka

cankecan bey kilolar aldı başını gidiyor.bende nuroz18 kullanmak istiyorum.lütfen banada gönderin.lütfennn...

busber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    1

merhaba cankecan bey özelden bir türlü mesaj göndermeyi beceremedim ben şu anda 72 kiloyum almaya da devam ediyorum lütfen uygun görürseniz nuroz18 kullanmak istiyorum
    boy168
    kilo 72
    yaş 39
    yarenim bunu beğendi.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Nuroz18 kullanan arkadaşlarım.Biliyorsunuz bu yeni bir ürün ve hepimiz yeni kullanıyoruz.Bu günlükleri bm ailemizin üyesi olayan misafirlerimizde okuyor.Günlükler açılmış raporlar yazılmamış,yada günlüğü açılıp kendi hiç gelmeyen arkadaşlarda var.Bizler bu günlüklerle örnek olacağız,etkilerini ve yan etkilerini anlatacağız.Biraz daha özen gösterelim günlüklere.Unutmayın şu anda sizlerin günlüklerini herkes takip ediyor.Sevgiler...
    karabiber ve acem kızı bunu beğendiler.

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Yıllardan beri zayıflama sektörünün içinde ürün araştırması yapıyorum. Ben bu güne kadar böylesine etkisini ilk günden gösteren harika bir ürün görmedim. Beni tanıyanlar bilir ben asla ürün övmem ve ürün kullanılmasını önermem. Ama bu ürünü hayranlıkla izliyorum arkadaşlar. Daha ilk haftada 3 ila 5 kilo verdirten bir ürün gerçekten inanılmaz. En güzeli hiç yan etki göstermemesi. Gördüğümüz yan etkiler enerji vermesi ve uykusuzluk yapması. Bir kaç kişide başağrısı yaptı ama o kullanıcılarında niye başlarının ağrıdığını bulduk. Gün boyu neredeyse hiçbir şey yememişler. Bu ürün yıllardır beklenen ürün olacak bu konuda zerre şüphem yok. Bu güne kadar hep sizlere kimseye nasıl zayıfladığınızı söylemeyin dedim. Ama artık söyleyin diyorum çünkü insanlar bilmeden bir çok lüzumsuz ürün kullanıyorlar ve paralarını sokağa, sağlıklarını tehlikeye atıyorlar. İşte gerçek bir mucize var artık Nuroz18. Güvenle önerebileceğiz mucize bir ürün.
    Konu yarenim tarafından (23-10-2011 Saat 22:22 PM ) değiştirilmiştir.
    karabiber, imez ve Mimoza bunu beğendiler.

n_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    34

Merhabalar
    Bugün Nuroz18 'e kavuştum.İlk kapsülümü aldım...1,5 lt su tüketebildim...Tokluk hissi harika gerçekten.Bugün tartı 67.3 kg gösterdi.Eskiden 54-55 olunca paniklerdim.Şimdi o rakama ulaşabilmek için neler yapmam Yarın "Şehitlerimiz" için yürüyüşe gidicem.Suyu mümkün olduğunca gerektiği gibi tüketmeye gayret edicem.Beslenmem yarın nasıl olur şimdilik bişey diyemiyorum.Ama pazartesiden itibaren harfiyen uyacağım...son olarak ben de ilk günüm olmasına rağmen başağrısı vs.. yan etki göstermedi...İyi geceler sağlıklı günler diliyorum...
    QUENN ve yarenim bunu beğendiler.

+ Konu Cevaplama Paneli