+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 6 ve 6
Ağaç Şeklinde Aç23Beğeni
  • 10 gönderen Cankecan
  • 2 gönderen BAHAR
  • 5 gönderen Cankecan
  • 6 gönderen Cankecan

Konu: Nuroz18 Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Nuroz18 Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Nuroz18 kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli maddeler :

1- Nuroz18 Kesinlikle aç karna alınmamalıdır.
    2- Nuroz18 Her gün saat 11.00 de alınmalıdır.
    3- Bu tip ürünlere karşı hassas bünyeye sahip olanların ilk üç gün yarım kapsül alarak devam etmeleri gerekir.
    4- Nuroz18 aldığınız gün kesinlikle alkol almayınız.
    5- Nuroz18 kullanırken ağrı kesici kullanabilirsiniz.
    6- Nuroz18 kullanırken anestezi almanız gereken bir durum varsa ürün kullanımına 5 gün önce son verin.
    7- Günde en az 1,5 litre su tüketmiyorsanız Nuroz18'i kullanmayın. Suyun yerini hiçbir sıvı tutamaz.
    8- Nuroz18'le birlikte doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz.
    9- Nuroz18'i günde bir kapsül olarak alacaksınız. Asla iki tane kullanmayın.
    10-Suyun az tüketimi düşük tansiyona baş dönmesi ve halsizliğe neden olabilir
    Konu NuSlimm tarafından (08-11-2011 Saat 22:58 PM ) değiştirilmiştir.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Cevap: Nuroz18 Kulllanımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Bilgiler için teşekkürler cankecan bey

BAHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    8

Selam arkadaşlar bende tengda ile süper bir sonuç alıp şu anda NUROZ18 kullanan bir üyeyim.Cankecan bey'e çok teşekkür ediyorum ilk evvela tengda ile inanılmaz bi şekilde sağlıklı bi şekilde ideal kılolarıma ulaştım.Fakat gördüğüm tüp bebk tedavisi sonucu tekrar bi miktar kılo aldım.;Şu anda 2 gündür Cankecan bey sayesınde NUROZ18 başladım.Her şey yolunda şimdilik tengdadan daha iyi sonuç alıcağıma inanıyorum.Herkesle sağlıkla iyi zayıflamalar diliyorum.
    pinarcister ve yarenim bunu beğendiler.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı BAHAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar bende tengda ile süper bir sonuç alıp şu anda NUROZ18 kullanan bir üyeyim.Cankecan bey'e çok teşekkür ediyorum ilk evvela tengda ile inanılmaz bi şekilde sağlıklı bi şekilde ideal kılolarıma ulaştım.Fakat gördüğüm tüp bebk tedavisi sonucu tekrar bi miktar kılo aldım.;Şu anda 2 gündür Cankecan bey sayesınde NUROZ18 başladım.Her şey yolunda şimdilik tengdadan daha iyi sonuç alıcağıma inanıyorum.Herkesle sağlıkla iyi zayıflamalar diliyorum.
    Bahar aramıza hoşgeldin.Cankecan beye diyelim sanada bir günlük açsın ve seni ordan takip edelim ne dersin ...

Beğenildi
    435

Alıntı Cankecan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nuroz18 kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli şeyler :

1- Nuroz18 Kesinlikle aç karına alınmamalıdır.
    2- Nuroz18 Her gün saat 11.00 de alınmalıdır.
    3- Bu tip ürünlere karşı hassas bünyeye sahip olanların ilk üç gün yarım kapsül alarak devam etmeleri gerekir.
    4- Nuroz18 aldığınız gün kesinlikle alkol almayınız.
    5- Nuroz18 kullanırken ağrı kesici kullanabilirsiniz.
    6- Nuroz18 kullanırken anestezi almanız gereken bir durum varsa ürün kullanımına 5 gün önce son verin.
    7- Günde en az 1,5 litre su tüketmiyorsanız Nuroz18'i kullanmayın. Suyun yerini hiçbir sıvı tutamaz.
    10-Su az tüketilince tansiyonu düşürüyor.
    Arkadaşlar bir kaç üyemizle yaptığım görüşmede su tüketmediklerini söylediler. Bunun neticesinde tansiyonlarının düştüğünü ve kilo veremediklerini söylediler. Ben buraya yazarken özellikle söyledim su içmiyorsanız bu ürünü kullanmayın, az su içtiğinizde tansiyonunuz düşer diye. Su olayını lütfen ihmal etmeyelim. Günde en az 1,5 (Bir buçuk litre) su tüketmelisiniz ve bunu en geç saat 14:00' e kadar yapmalısınız. Akşamları 18:00'den sonra yemek yememelisiniz. Başarı istiyorsak bunlara çok dikkat etmeliyiz. Her zaman söylediğim birşey daha var. İlk kutuda maksimum faydayı yakalamalıyız bunun içinde kendimizden ödün vermeliyiz. Zayıflamak kolay birşey değil. Bu kendinizle yaptığınız bir savaştır. Bu savaştan başarıyla çıkmak istiyorsak rehavete kapılmamalıyız. Elinizde Nuroz18 gibi mucize bir ürün var onun desteği ile vereceğiniz kilolara kendiniz bile şaşıracaksınız.
    karabiber, gençanne, yarenim ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Beğenildi
    435

Nuroz18 kullanımında ürünün etkisi yüzünden bir takım değişiklik yapmak uygun oldu. Özellikle birinci maddeye kesinlikle uyulmalı. Çünkü Nuroz18 gerçekten çok etkili bir ürün ve daha birinci kapsülden etkisini gösteriyor. İlk 3 kapsül yan etkilerin gözlemlendiği süreç olduğu için 2 günde 1 kullanmak daha uygun oluyor.

Nuroz18 kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli maddeler :

1- Nuroz18'in ilk 3 kapsülü 2 günde 1 olarak alınmalı. 7. günden itibaren her gün bir kapsül alınmalıdır.
    2- Nuroz18 Kesinlikle aç karna alınmamalıdır.
    3- Nuroz18 Her gün saat 11.00 de alınmalıdır.
    4- Bu tip ürünlere karşı hassas bünyeye sahip olanların ilk üç gün yarım kapsül alarak devam etmeleri gerekir.
    5- Nuroz18 aldığınız gün kesinlikle alkol almayınız.
    10-Suyun az tüketimi düşük tansiyona baş dönmesi ve halsizliğe neden olabilir
    karabiber, gençanne, JASMİN07 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler