+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 214 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 12 52 102 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 2136

Konu: Behice' nin Zayıflama ve Sağlık Yaşam Günlüğü

Super Moderator behice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    18
    Alıntı aslı Nickli Üyeden Alıntı
    günaydın behice abla...

hoş geldin mi diyim,hayırlı olsun mu diyim bilemedim :D

umarım günlük sana şans getirir ve o istediğin 4 kiloyuda verirsin sağlıklı bi şekilde..

bu arada geçen gün sohbet odasında yazmışsın bana,ben geç gördüm pencere ekranda değildi,ben gördüğümde sen çıkmıştın o yüzden yazamadım kusura bakma :wink:
    MERHABA CANIM :D SAĞOL HAYATIM HAYIRLI OLSUN DİYELİM .SAYENİZDE BEN DE ÇOK ŞEYLER ÖĞRENİYORUM BURDA.HELE SİZLERİN CANDANLIĞI BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR. :D ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE GÜZELLİKLER VERSİN GÖRÜŞMEK ÜZERE :wink: ÖPTÜM CANIMM
    jinedoc

Beğenildi
    18
    Alıntı nayaa Nickli Üyeden Alıntı
    kolay gelsin ablacığım burada olmak çok güsel demi yaaa hadi bakalım hepimise bol şanslarr :wink:
    EVET HAYATIM BURDA OLMAK ÇOK GÜZEL :D ÇOK SAĞOL GÜZEL GÖZLÜ KIZIM :D HELE BEN BU YAŞTAN SONRA BÖYLE DÜŞÜNECEM HİÇ UMMAZDIM. NEŞE BULDUM GENÇLİK BULDUM BURDA CANIM SAĞOLASIN BANA YAZDIĞIN İÇİN ÇOOOK ÖPÜYORUM SENİ CANIMM. :wink:
    jinedoc

spancm80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0
    OH BE NİHAYET KENDİNE AİT BİR SAYFAN OLDU.NEREYE NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRIYORDUM VALLA HAYIRLI OLSUN BEHİCE ABLA GÜNLÜĞÜN
    OTURARAK BAŞARIYA ULAŞAN TEK VARLIK TAVUKTUR.....

BAŞLANGIÇ TARİHİ:23/11/2006
    BOY:165

Super Moderator GULSUDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    23
    HOŞGELDİN HAYIRLI OLSUN.GEÇ BİLE KALDIN.ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR
    ASLA BİRİNİN UMUDUNU KIRMA, BELKİ SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY ODUR...

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    canımm günlüğün hayırlı uğurlu olsun geç kalmışbir günlük oldu ama geç olsunda güç olmasın öyle değilmi????senin değerli ve sıcacık yazılarınla lida günlüklerine ayrı bir lezzet ve tat kattın...sana oylattan yazıyorum döndüğümde sık sık paylaşımlarımıza devam ederiz inşallah canım...görüşmek dileği ile sevgiler..

Beğenildi
    18
    Alıntı spancm80 Nickli Üyeden Alıntı
    OH BE NİHAYET KENDİNE AİT BİR SAYFAN OLDU.NEREYE NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRIYORDUM VALLA HAYIRLI OLSUN BEHİCE ABLA GÜNLÜĞÜN
    CANIM MERHABA! :D TEŞEKKÜR EDİYORUM BU GÜZEL DİLEĞİN İÇİN SENİ UĞRAŞTIRDIĞIMA DA ÜZÜLDÜM BİLSEYDİM DAHA ÖNCE AÇARMIŞIM GÜNLÜĞÜMÜ DİYECEKTİM DE ASLINDA DOĞRUYU SÖYLEMEK GEREKİRSE SİZLERİ TANIMAK İSTEDİM :wink: .BİZ YAŞTAKİLER BÖYLE HEMEN GÜVENİP KENDİLERİNİ ANLATAMAZLAR.BAŞLANGIÇLAR İÇİN YAKLAŞIMLAR ÖNEMLİDİR BİZLER İÇİN .SAĞOLUN CANIM SAMİMİ HALLERİNİZ İÇTENLİĞİNİZ BENİ SİZLERE DOĞRU ÇEKTİ.BİR ÇOĞUNUZ HENÜZ ÇOK GENÇSİNİZ AMA MAŞALLAH ÇOK BİLİNÇLİ, DUYARLI,SEVGİ DOLU GENÇLERSİNİZ :P .SON YILLARDA YAŞANAN TOPLUMUMUZDAKİ KÖTÜ GİDİŞAT,İNSANLARIN BİRBİRİNİ KATLETMESİ,SAVAŞLAR ,KİMSENİN KENDİNDEN BAŞKASINI DÜŞÜNMEMESİ BENİ ÇOK ÜZÜYOR ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM. SİZİN BİR AMAÇLA DA OLSA BU SİTEDE BULUŞMANIZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ.SİZİN GİBİ GENÇLERİN VARLIĞI GELECEK YÖNÜNDEN BENİ ÜMİTLENDİRİYOR.BİRLİĞİNİZ BİRLİĞİMİZ HAYIRLI OLSUN CANIM.BAŞKA GÜZEL AMAÇLARDA İŞLERDE DE BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİYLE SAĞLICAKLA KALALIM :wink:
    jinedoc

Beğenildi
    18
    Alıntı GULSUDEM Nickli Üyeden Alıntı
    HOŞGELDİN HAYIRLI OLSUN.GEÇ BİLE KALDIN.ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR
    SAĞOL CANIM TEŞEKKÜR EDİYORUM .ZARARIN SON YARISINDAN GERİ DÖNDÜM CANIM. :D KİLO PROBLEMİ ARTIK BENİM İÇİN SAĞLIĞIM AÇISINDAN HALLOLMAK ZORUNDA.ŞİMDİYE KADAR OLDUKÇA SAĞLIKLI BİR YAPIM VARDI .ZAMAN ZAMAN ÇOCUKLARDA HAMİLEYKEN KİLO ALDIM ANCAK UĞRAŞIP KENDİ MÜCADELEMLE TAKVİYE İLAÇ ALMADAN VEREBİLİYORDUM .ÜÇ YILDIR OLMADI.EN SONUNDA BEN DE LİDAYI KEŞFETTİM.AMA BUNA RAĞMEN SİZ KADAR VEREMİYORUM CANIM .BENİM 4 KİLOM SİZİN 8-9 KİLONUZA BEDEL .ÖYLE ZOR VERİYORUM.BU NEDENLE CANIM NE KADAR VERİRSEM KARIMDIR .HAKLISIN BU KONUDA :wink: .ALLAH SİZ GENÇLERİN ÇABALARINI BOŞA ÇIKARTMASIN ARKADAŞIM KOLAYLIKLAR DİLİYORUM :wink:
    jinedoc

Beğenildi
    18
    Alıntı mavis Nickli Üyeden Alıntı
    canımm günlüğün hayırlı uğurlu olsun geç kalmışbir günlük oldu ama geç olsunda güç olmasın öyle değilmi????senin değerli ve sıcacık yazılarınla lida günlüklerine ayrı bir lezzet ve tat kattın...sana oylattan yazıyorum döndüğümde sık sık paylaşımlarımıza devam ederiz inşallah canım...görüşmek dileği ile sevgiler..
    MAVİŞÇİĞİM SAĞOLASIN HAYATIM :D YİNE MAŞALLAH AĞZINDAN BAL DAMLATA DAMLATA KONUŞUYORSUN HAYATIM :D SAĞOL GÜZEL SÖZLERİN İLTİFATLARIN İÇİN CANIIMM. BU SÖZLER SENİN YÜREĞİNİN GÜZELLİĞİNDEN CANIM. :P ALLAH NEŞENİ BOZMASIN KEYİF VERSİN Kİ BİRLİKTE MORAL BULUP HEDEFİMİZE DOĞRU KOŞALIM.OYLATTA KENDİNE İYİ BAK ARKADAŞIM :D AMA AZICIK YİYEREK :wink: SEFAN OLSUN :wink: GÖRÜŞMEK ÜZERE ÖPÜLDÜN ARKADAŞIM EŞİNE DE SELAMLAR :wink:
    jinedoc

Beğenildi
    18
    HERKESE İYİ GECELER ARKADAŞLAR :D ALLAH RAHATLIK VERSİN .GÜNLÜĞÜME YARIN ÖĞLEDEN SONRA DEVAM EDEBİLECEĞİM GÖRÜŞMEK ÜZERE DOĞAN GÜNÜNÜZ HAYIRLARA SEBEP OLSUN
    jinedoc

fairy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2
    Behice çok sevindim canım ben de kan verdim bugün pazartesi alacağım sonuçları... sağlığın ve neşen hep yerinde olsun...

endemic gelmis,kullan bakalım ne olacak,bize de bildir buradan...ben alamıyorum şimdi bana da ısmarlasana

+ Konu Cevaplama Paneli